Gość 04.08.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Czeeeeść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.08.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Siemanko, Angelina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Niedojrz,że aktorsko utalentowanana, to jeszcze lyteracko. Czekam niecierpliwie na małe kościotrupki. Suuuupeeeer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Jagna- czytam, czytam i.....czekam z niecierpliwością na cd !!!!!(nie mylić z płytka do komputera ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.08.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 mi równie się podoba - dawno, już tak nikt nie pisał. Wciąga jak dobry kryminał. Trzymam kciuki. Dodaj coś o kosztach, np. działeczki i dlaczego od razu 4 sztuki - z kasą chyba nie jest aż tak źle? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.08.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Kodi, o kosztach zamierzałam dodać jak już się ich trochę uzbiera. Ale dobra, doskrobię coś Opal, o kościotrupkach będzie, a jakże! Chociaż właściwie to mam nadzieję, że ich NIE będzie! Ivonesca, wierz mi, ja też mam nadzieję, że ciągle będzie cd i cd i cd....Aż zakończę na "Już się namieszkałam. Chcę nowy dom." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mva 04.08.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Jagna, Moje gratulacje. To napięcie, dreszczyk emocji, słowem fantastycznie- tak trzymaj. Ps. Poproszę o ciąg dalszy - mam nadzieję niebawem Pozdrawiam, Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.08.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Jagna - gratulacje Nastepny dziennik do stalego czytania , juz nie moge sie doczekac dalszego ciagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 JagnaDziennik przepiekny. Powinni go czytac ludzie, ktorzy nie wierza we wlasne sily, ze jednak mozna, jak sie chce, spelnicswoje marzenia o domu.Gratuluje i zycze wytrwalosciw dazeniu do celu.Czekam na daldzy ciag bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 No proszę - jeden dzień mojej nieobecności na forum a tu taki przebój się pisze Angelina może pomożemy Jagnie kościotrupiki pozbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.08.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Jaguś, widzę że sprawy u Was idą ostro do przodu! Gratuluję (i trochę zazdroszczę ), oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Żanetko, oczywiście.Może jakieś siatki na motyle zakupimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 o proszę i juz są kościotrupki oczywiście juz się zaczęłam zastanawiać czy w archeologów się zabawialiście czy jakie licho ale wszystko się wyjaśniło prosze o jeszcze tej historii ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 05.08.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 To bardzo przyjemna lektura szczególnie jako przerywnik w pracy Chętnie też bym połapała te małe żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 No proszę: prawdziwe Kobiety! Co tam beton, co tam ściany i więźby jakieś....najciekawszy jest los niewinnych istot Podpisuję się rękami i nogami i jestem z nas dumna! A tak swoją drogą, to one naprawdę znalazły tam raj na ziemi - mokro, ciemno i cicho. I dlatego jak my je "ratujemy" to one pewnie klną pod nosem na czym świat stoi i próbują nam powiedzieć, że mają w d.... taki lepszy los. Jak ja im wytłumaczę, że czeka je makabryczne zakończenie żywota jak się nie wyprowadzą? Angelina, o siatce na motyle też myślałam. A żaba do motyla.....jak dwie krople wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 05.08.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Jagna my też budujemy właściwie bez kasy jaki macie plan budowy, co w tym roku co w przyszłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.08.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Jagus - moze na poczatku bedziemy siateczkami te kosciotrupki zbierac a potem do sloiczka i wyniesiemy je w bezpieczne miejsce. Myslisz, ze taki plan im sie spodoba - tym kosciotrupkom oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Siewonka, czy stałaś się już mistrzynią Pozytywnego Myślenia? Bo mi idzie coraz lepiej! Czytałam o Waszych samodzielnych działaniach już dawno i w pewnym sensie było to dla mnie inspiracją Tak więc jesteś moim "światełkiem w tunelu" i nawet o tym nie wiesz My planujemy w tym roku zrobić fundamenty a od wiosny kontynuować jednym ciągiem aż do zamieszkania. Natomiast po cichu nam się marzy (chociaż jedno przed drugim udaje, że nie), że uda się pociagnąć do stanu surowego jeszcze przed zimą i być może od razu, galopem....do wykończenia. Wszystko zależy od talentu mojego męża w działalności gospodarczej i mojego Pozytywnego Myślenia Maluszek, ja myślę, ze kościotrupkom najbardziej odpowiadałby plan gdybyśmy tak zostawili je w spokoju, porzucili pomysł budowy domu na rzecz urządzenia "żabiego raju" Dorobić im błotka, troszkę zieleni, muchy ponamawiać, żeby nisko latały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.08.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Jagna, co tam na froncie geodezyjnym słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 06.08.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 No przyznam się że zaniemówiłam teraz siedzę i bezmyślnie patrzę się w ekranto lepsze niż psycholog i jakie budujące być dla choćby jakimś malutkim stopniu inspiracją - dzięki wielkie JagnaNie nie jestem jeszcze mistrzynią ale bardzo się staram ( będę często zaglądała do tego postu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts