Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kodi, o kosztach zamierzałam dodać jak już się ich trochę uzbiera. Ale dobra, doskrobię coś :p

Opal, o kościotrupkach będzie, a jakże! :lol: :lol: Chociaż właściwie to mam nadzieję, że ich NIE będzie! :D

Ivonesca, wierz mi, ja też mam nadzieję, że ciągle będzie cd i cd i cd....Aż zakończę na "Już się namieszkałam. Chcę nowy dom." :wink:

Jagna

Dziennik przepiekny. Powinni go czytac ludzie, ktorzy nie

wierza we wlasne sily, ze jednak mozna, jak sie chce, spelnic

swoje marzenia o domu.Gratuluje i zycze wytrwalosci

w dazeniu do celu.Czekam na daldzy ciag

bonnie

No proszę: prawdziwe Kobiety! Co tam beton, co tam ściany i więźby jakieś....najciekawszy jest los niewinnych istot :D Podpisuję się rękami i nogami i jestem z nas dumna! 8)

A tak swoją drogą, to one naprawdę znalazły tam raj na ziemi - mokro, ciemno i cicho. I dlatego jak my je "ratujemy" to one pewnie klną pod nosem na czym świat stoi i próbują nam powiedzieć, że mają w d.... taki lepszy los. Jak ja im wytłumaczę, że czeka je makabryczne zakończenie żywota jak się nie wyprowadzą?

Angelina, o siatce na motyle też myślałam. A żaba do motyla.....jak dwie krople wody :lol:

Siewonka, czy stałaś się już mistrzynią Pozytywnego Myślenia? Bo mi idzie coraz lepiej! :D :wink:

Czytałam o Waszych samodzielnych działaniach już dawno i w pewnym sensie było to dla mnie inspiracją :p Tak więc jesteś moim "światełkiem w tunelu" i nawet o tym nie wiesz :p

My planujemy w tym roku zrobić fundamenty a od wiosny kontynuować jednym ciągiem aż do zamieszkania. Natomiast po cichu nam się marzy (chociaż jedno przed drugim udaje, że nie), że uda się pociagnąć do stanu surowego jeszcze przed zimą i być może od razu, galopem....do wykończenia. Wszystko zależy od talentu mojego męża w działalności gospodarczej i mojego Pozytywnego Myślenia :roll:

Maluszek, ja myślę, ze kościotrupkom najbardziej odpowiadałby plan gdybyśmy tak zostawili je w spokoju, porzucili pomysł budowy domu na rzecz urządzenia "żabiego raju" Dorobić im błotka, troszkę zieleni, muchy ponamawiać, żeby nisko latały... :wink:

No przyznam się że zaniemówiłam

teraz siedzę i bezmyślnie patrzę się w ekran

to lepsze niż psycholog i jakie budujące być dla choćby jakimś malutkim stopniu inspiracją - dzięki wielkie Jagna

Nie nie jestem jeszcze mistrzynią ale bardzo się staram ( będę często zaglądała do tego postu )