zaba_gonia 15.02.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 tez przylazłam sprawdzic czy cos nowego u Jagnysteskniłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Jagnaaaaa, żyjecie??? Najlepszego Wszystkiego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 No wreszcie się odezwałaś. Psica cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 No wreszcie się odezwałaś. Psica cudo Gdzie Jagna? hop. hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ha już odnalazłam zgubę a suka fantastyczna i Jagna wierz dalej Bębniarzowi, teraz z Tabu wszystko na dobre się odwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.05.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Tęsknię bardzo za Wami, za pisaniem.... Ale mam nadzieję, że będzie jeszcze o czym pisać i będziecie mieć nas aż dosyć. Psica podziękowała za komplementy Pozdrawiam Was bardzo, bardzo ciepło. Ostatnio przeogromnie lubię słowa "CIEPŁO", "CIEPŁY..." z wielu powodów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Mnie się Ciepły bardzo podoba Prościutki, zwarty i bez garażu będzie znacznie lepiej wyglądał I kciukasy trzymam... za wygraną, albo najlepiej sprzedaż, tego co sprzedane być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 06.05.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mam bardzo podobny układ na mniejszym metrażu (projekt indywidualny) i uważam, że jest optymalnie. Góra identyko, moje zmiany to wydzielenie pomiędzy łazienką a pokojem garderoby i połączenie pokoi po lewej w jeden ( ale wszystkie instalacje poprowadzone tak, żeby można było w razie czego rozdzielić,tak jak jest w projekcie. Natomiast układ dołu - odbicie lustrzane + nieco inaczej ścianki przy wejściu. Dziennik mam ogrodowy, ale jakbyś miała jakieś pytania to pisz Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.05.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzięki Dziewczyny Gosiek, wiem, że domek jest przemyślany i bez udziwnień, ale faktem jest, że po podłogach już nie jest taki mały, bo ma prawie 130m kw. A nas jest troje na co dzień i czworo z doskoku, więc powierzchni aż nadto. Dlatego Aga - pytanie do Ciebie - jaką powierzchnię całkowitą ma Wasz domek? Bo mnie by właśnie coś takiego się podobało, taki Ciepły tylko troszkę mniejszy. Wysłałam Ciepłego do naszego Murarza, żeby mniej więcej określił koszt postawienia takiego domku, będzie przynajmniej wiadomo z grubsza ile mam ukraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mój małż zawsze powtarza, że w domu troszkę większym jest znacznie wygodniej (to nie mieszkanie, gdzie każde 2 metry to wielka przestrzeń), a metrów nie jest o tyle więcej by kruszyć kopie też chciałam mały - taki do 120 max ale mnie przekonał. A kasy też nie mamy, mieliśmy ze sprzedaży działki i to pozwalało zacząć ale żadnych kredytów. A jest nas dwójka + od czasu do czasu Babcia + czasem dziecię studiujące. A mamy po podłodze 140m tyle, że aż 3 łazienki i bardzo boleję, że jedna jeszcze nie podłączona (ta najmniejsza) ... może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Tęsknię bardzo za Wami, za pisaniem.... Pozdrawiam Was bardzo, bardzo ciepło. Ostatnio przeogromnie lubię słowa "CIEPŁO", "CIEPŁY..." z wielu powodów.... My za Tobą też A co do domku to podoba mnie się wielce... Pozdrówka od Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Cześć Jagna! Domek "ciepły" bardzo fajny-prosty i niedrogi.Trzymam kciuki za realizację Odzywaj się częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Jagna, a podasz link do nowego dziennika? Fajnie, ze sie odezwalas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Już. Musiałam sobie przypomnieć jak to się robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Czy klient musi spłacać kredyt od razu?To zależy od baku i umowy kredytowej, jaką klient ma z tym bankiem. Pamiętam, ze my braliśmy w transzach, zaczęliśmy spłacać po wypalcie ostatniej i to chyba w kolejnym miesiącu, przez jakiś czas nie płaciliśmy tez odsetek, bo taka była umowa... więc najlepiej niech może klient sobie to z bankiem ustali, chyba ze to sposób klienta na obniżenie ceny, czyli przerzucenie tych kosztów na Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Przy kredytach na budowę jest chyba troszkę inaczej. My też zaczęliśmy spłacać po wypłaceniu ostatniej transzy. Oni chyba będą mieli wypłaconą całość, więc tu może być zasadnicza różnica. Ale pomału się dogadujemy. Podobno już pytali o to doradcę finansowego i "jakoś może da się to załatwić z bankiem" - jak usłyszałam. Ale to dopiero na moje jasne stanowisko, że ja nie przejmę ich kredytu na czas kiedy jeszcze będę mieszkać, bo pierwsze słyszę, żeby ktoś tak robił. Ale to prawda, wszystko zależy od baku (wiem, że to literówka, ale bardzo znamienna ). Mój jest ciągle pusty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts