Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej!!!

Nieśmiało się witam.

Chciałam tylko powiedzieć, że przeczytałam calutki dziennik (Całe 10 stron) i komentarze (51 stron), a że troszku tego było i czasu ciągle mi brak (przy trójce dzieci) to dłuuuuuuuuuuuuugo trwało, to czytanie:rolleyes I śmiałam się jak głupia do monitora, aż się mąż zainteresował czy dobrze się czuję:sick:Zrozumiałmnie gdy mu przeczytałam fragment ten o sąsiadce:bye: A teraz mając dziennik podrzutka w ulubionych codziennie zaglądam i ...... NIC. Ogłaszam więc VETO- nie zgadzam się na przerwę w pisaniu, no i czytaniu!!! DOMAGAM SIĘ DALSZEGO CIĄGU!!!! Bo ja nałogowiec jestem ( w czytaniu) no to nie zgadzam się na odwyk!:p

I jeszcze chciałam podziękować. Za ten dziennik, który nauczył mnie optymizmu ( bo z natury to ja straszna pesymistka jestem:o).

WIELKIE DZIĘKI.

CZekam co tam dalej u CIEBIE JAGNA

A Grochola przy Tobie to wysiada:p

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 3 weeks później...

No właśnie, hop hooop....

Właśnie zakończyłam całodobowe wdrażanie w temat Podrzutka-I-Wszystkiego-Innego, naśmiałam się, nasmuciłam i znów naśmiałam. I bardzo bym chciała się dowiedzieć, co tam dalej słychać...? Haloo, my tu czekamy, mówi się, mówi się....

A zupełnie poważnie - poczytałam o tym zakazie zabudowy - i jakoś nie mam większych złudzeń, że wszystko da się różowo załatwić. Zmiana PZP to koszt i rzadko kiedy gminy chcą brać na siebie takie zobowiązania. Chyba, że macie jakieś konkretne przełożenie/ ryzykującego wójta/ znajomości tudzież szczęście... :(

Jagna, daj znać, co tam słychać.... Pozdrawiam!

• 2 weeks później...

Taaaa.....:cool:

Dla wszystkich cierpliwych do tej pory, życzenia dalszej cierpliwości składają Jagna i PBębniarz. Opłaci się poczekać jeszcze chwilę.

PS Pracuję nad Jagną by wróciła do pisania :bash:

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU NASI DRODZY ZAPRZYJAŹNIENI :)

http://i.pinger.pl/pgr33/4076540f00087da6493bcc3e/kot1.jpg

Nooo chłopie ! Medal ... ale postaraj się bardziej ... :yes: ...bo czas leci i poczytałoby siem naszą Jagnę

Pracuj pracuj ...ino się nie zatyraj :D

A tak wogóle to życzonka przyniosłam :)

Świąt rodzinnych ...spokojnych ...radosnych ...

a w nadchodzącym roku ...

spełnienia tych marzeń, których ten ( rok ) spełnić nie zdążył ...

Życzą Jeżyki

http://img252.imageshack.us/img252/6816/santa20keychain.jpg

W wielkich butach małym kroczkiem

idzie sobie rok za roczkiem.

Dziś jest ta magiczna noc

co przynosi szczęścia moc.

Dołączam wiec też życzenia

w Nowym Roku marzeń spełnienia.

http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg

Sonika