Maluszek 22.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jagna - no co ty? Już i tak dużo od Pawła wyciągnęłaś :D PS. musiałam poprawić bo cosik mi się paluszki poprzestawiały jak napisałam imię Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jagna ,a może ukradkiem czytał nasze komentarze Tylko nie zadawaj zadużo pytań naraz . Powolutku,pomalutku... Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Kropla drąży skałę nie siłą lecz ciągłym padaniem Ja czasami się rozpędzam i maluję przez Bartkiem moje wizje a on mi przerywa w połowie zdania i mówi "STOP. Ja takich rzeczy nie widzę." I to jest dopiero dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ivonesca, dla niego nie za dużo pytań na raz, to jest pół pytania i to bez oczekiwania na odpowiedź... Maluszek, oj, żebyś wiedziała! Straszne to, nie? Ania67, myślę, że gdyby przeczytał to by się wzruszył. Na razie nieugięty jest... Ania W. "ja takich rzeczy nie widzę" - oj, trafiłaś w samo sedno, właśnie o to chodzi! I na dodatek jeszcze "a jak widzę, to ci na razie i tak nie powiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jagna jakie wspólne planowanie... Na jakim świecie Ty żyjesz... Wczoraj siedziełam pół nocy nad liczeniem gniazdek i kontaktów w domu, a jak wyniki przedstawiłam mojemu szczęściu to powiedział, eeeee to trzeba będzie jakoś inaczej rozwiązać....wkurzyłam się i kazałam mu samemu rozwiązywać...na co szybko powiedział, że lepiej nie i że jednak dobrze zrobiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Agacka, lejesz miód na moje serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Prawie się spłakałam Życie bez mężczyzn byłoby nudne. Strasznie nudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mnie na poczatku wcale nie było do śmiechu...raczej miałam odruchy mordercze...ale dziś z perspektywy czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 dziewczyny - u mnie z gniazdkami było to samo ....ja musiałam rozrysować gdzie kontakt a gdzie ma byc kinkiet....bo moja połowinka stwierdziła że na tym etapie on nie jest w stanie przewidzieć gdzie np. będzie stała lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jagna widzisz to moje planowanie tak wygląda znaczy że wszędzie to samo tylko każda z nas inaczej to odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.02.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Oj dziewczyny mało pozytywnie klikacie, chcecie doprowadzić do rozpadu pożycia czy co? Jagna ty nie bądż taka minimalistka, jak mają być palmy i basen to ty sobie drobnych przyjemności w kuchni nie żałuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.02.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jak to nie pozytywnie Właśnie bardzo pozytywnie. Okazuje się, że wszyscy jesteśmy zupełnie normalni. I my z Wenus i Wy z Marsa. Tyle, że my potrafimy o tym ROZMAWIAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ... i Wy z Marsa. Ja to z Grudziądza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Oj, Whisper, Whisper....trochę romantyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jagna Z Grudziądza jeszcze nie tak źle. Dobrze, że nie z Łomży Przepraszam wszystkich z Łomży, nic złego nie mam na myśli, z dowcipem mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Zgłaszam postulat o przytoczenie w/w dowcipu, bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Oj dziewczyny mało pozytywnie klikacie, chcecie doprowadzić do rozpadu pożycia czy co? ależ gdzież tam od razu do rozpadu poza małymi wyjątkami (takie np gniazdka) to wszystko inne gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ale on brzydki jest No dobra, ale małymi Spotyka się tzrech kumpli i rozmawiają o swoich żonach. Jeden mówi: - Moja żona jest jak Paryż - elegancka, seksowna, zawsze chętna i wesoła. Drugi na to: - Moja jest jak Londyn. Tajemnicza, zawsze wilgotna, bardzo zmysłowa. A trzeci: - Moja za to jest jak Łomża. Dziura. Po prostu dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jagna Z Grudziądza jeszcze nie tak źle. Dobrze, że nie z Łomży Przepraszam wszystkich z Łomży, nic złego nie mam na myśli, z dowcipem mi się skojarzyło Łomża, Łomża... to jakoś tak... droga na Ostrołękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kroyena jaki rozpad toż to cement, a że spojrzenie na świat inne to każdy wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts