Jagna 24.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ale on brzydki jest No dobra, ale małymi ....... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.02.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Jaguś jak tam sprawa pokoi dzieciecych , czy udało wam się coś zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 02.03.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Czesc Jagna, dom jest suuuuper, dziennik tez, czyta sie go jednym tchem. I tak jak inni chce WIECEJ! Pisz wszystko co sie da, masz niesamowity dar pisania. Napisz, prosze, tez cos o kosztach budowy Waszego domku, my sie tez przymierzamy do kupna takiego projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.03.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Zdziebdzio, dzięki za dobre słowo Pisać mogę, ino ostatnio nie ma o czym Nic się nie zmienia i nie dzieje na budowie. A o "naszych" () przemyśleniach piszę raz na jakiś czas a i tak z obawą, że za chwilę ulegną zmianie. Co do kosztów, to spróbuję podsumować je po ściankacz działowych, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 02.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 super, dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 cześć Jagna , ciesze sie ze zaglądasz na Forum bo juz sie zaczelam niepokoic o Ciebie -tak cichutko sie zrobiło u Ciebie ...teraz wiem dlaczego ... co do wnetrz - to ja do dzisiaj nie moge mojego H. namowic na oglądanie jakichkolwiek wnetrz w internecie , a przeciez jestesmy prawie na etapie wystroju , tak ze bardzo dobrze Cie rozumiem .Co do nazwy ulicy to może nie Samoobrona - bo moze sie źle kojarzyć , ale może Samabronia albo Spokojna ( cichą juz macie ) bo spokojna to ona chyba jest -prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 O rany, Jagna, ale masz fajnie z tym wymyślaniem nazwy ulicy. Takie pole do popisu... No to zaczynamy: Stołeczna Warszawska Miejska, Miastowa Wiejska, Wieśniacza Zagrodowa Centralna Główna Autostrad Polskich Badylowa Zarośnięta Wykarczowana Chwastów Wyrwanych Samosiejek Gładka Gruntowa Po Deszczu Rolna Chłopa, Chłopów Sąsiadów Szampańska Jagnięca (to od Jagny ) Bydlęca (a to już nie, ale z jagnięciną mi się skojarzyło) Wieprzowa (do kompletu) Telekomunikacji Polskiej SA Aktualnie Rządzącej Partii Politycznej (dzięki takiemu sformułowaniu nazwy nie trzeba będzie nigdy zmieniać tabliczek z adresem) Rekuperatorowa (mamusiu, a kto to był ten Rekuperatorow?) Centralnego Ogrzewania Forumowa Podrzutka Jeszcze Ci coś podrzucić? (ulicy Króla Wilczomlecza nie proponuję, bo to nie ta okolica ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Po krótkim zastanowieniu postanowiłem dokonać autoporawki i wycofać nazwę Aktualnie Rządzącej Partii Politycznej. Miało byc śmiesznie, a nie strasznie... tym bardziej że nie wiadomo co jeszcze będzie za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 jagna: a moze cos z branży budowlanej: np. ul. Murowana, ul. W Budowie, ul. Budowlana, ul. Fuszerki albo cos takiego: ul. Bez Nazwy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.03.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jagna, przeczytałam Twój dziennik od deski do deski i nawet nie zauważyłam, że sobota powoli mija Jak dobrze, że rodzinka nie protestuje Jestem pod wrażeniem talentu w opisywaniu rzeczywistości i trzymam kciuki za konstruktywny ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.03.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ew-ka, staram się zajrzeć na forum kiedy tylko mogę. Dzięki za troskę. I jak sobie zaglądam, to oglądam Twoje zdjęcia i tak samo jak Ty patrzę na prezentowaną ciemną kuchnię i jest cudna, a zaraz potem pokazujesz jasną i ja głupieję...bo pikna jest tyż... Whisper - absolutnie żadne warszawsko, stolicowe ulice! Ma być sielankowo i wiejsko. Bydlęca i Wieprzowa jak najbardziej mogłyby być, bo przecież tam cała trzoda naszych pociech będzie mieszkać... Maksiu, ulica Fuszerki mnie rozbawiła setnie, ale chyba bym nie chciała zapeszać...Jeszcze większość budowy przed nami... Wśród padających propozycji była też Kredytowa. Powody chyba oczywiste... AnSi - dziękuję, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jagna - a może coś od Podrzutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.03.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Niestety, nie tylko my będziemy tam mieszkać. To znaczy - stety - bo cieszę się, że nie będziemy sami, ale musimy przez to dostosować się do reszty...czyli naszych nielicznych sąsiadów Mój małżonek zaproponował kandydaturę patrona ulicy - Stanisława Pigonia, z oczywistych powodów (jakieś takie bliskie nam to nazwisko... ), ale i ta propozycja nie przeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jagna - dosyć bliskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jagna ... moj ..podrzucił nazwę Szczęśliwą .... fajnie byłoby mieszkać na Szczęśliwej i być ...szczęśliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jagna a ja rozpaczam że mam mieszkac na Polnej Ja głosuje za Cichą Gdybym ja miala taki wybór głosowałam bym nad osiedlem lotników ale nie mam i będzie Polna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Aga J.G., ulica Polna jest ok - nie musisz ponosić żadnych kosztów na dopasowanie okolicy do nazwy. U nas jest gorzej - będziemy mieszkać na Lipowej, a tymczasem nie ma tam żadnej lipy - w rezultacie Luśka w zeszłym roku jakąś lipę kupowała i sadziła. A wszystko przez to, że komuś się pomyliło i zamienił nazwy dwóch ulic - Lipowa stała się Sadową a Sadowa Lipową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ew-ka Szczęśliwa mi się podoba, tylko jak tu sobie popłakać czasami na takiej Szczęśliwej ulicy....? Aga, na litość, dlaczego taka rozpacz z powodu Polnej? U nas same pola dookoła, więc nazwa pasuje jak ulał. A skąd Ci się wzięło osiedle lotników? Macie jakieś powiązania? Bo jak tak to u nas powinna być ulica Belfrów Whisper a sady macie? Łatwiej lipę posadzić niż cały sad od razu Lipowa to lepiej niż Aleja Baobabów np. No, ale darować jednak nie mogę, że nie mieszkacie na ulicy Wilczomlecza 8 np. Nam się też podoba Leśna, ale las mamy kawałek od siebie, wszyscy byliby zdziwieni jadąc na Leśną, która jest jednym wielkim polem...he he. Albo ulica Wzruszeń....Bo to i emocjonalnie , a jak ktoś się parę razy zakopie to już będzie wiedział skąd te łzy i drżenie rąk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Whisper a sady macie? Łatwiej lipę posadzić niż cały sad od razu Lipowa to lepiej niż Aleja Baobabów np. No, ale darować jednak nie mogę, że nie mieszkacie na ulicy Wilczomlecza 8 np. Sady? Mamy. Naprzeciwko taki zdziczały sad, u nas na działce resztki śliwkowego sadu... A z ulicą Wilczomlecza to nie kracz, moja droga, nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts