Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

Aga, ja też się ucieszyłam jak dzika, ale po kilku dniach stwierdzam, że jest fajnie i niefajnie. Jak mi się coś podoba, to innym tak średnio a potem coś się podoba a po dwóch godzinach przestaje.... :roll: Zaangażowałam jeszcze jedną koleżankę, która też ma działkę koło nas. Jej faworytem jest Księżycowa.... :-? A ja już sama nie wiem....Zgłupiałam :(

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesteście kochani, że tak się zaangażowaliście w naszą ulicę. Dzisiaj jedziemy do Sąsiadów i może wreszcie jakaś decyzja zostanie podjęta.

Księżycowa już odpadła (a trochę szkoda), bo mieszkającej już sąsiadce się nie podoba :( Tak więc chyba zostaną do głosowania faworytki Agi - Cicha i Wiosenna.

Wobec zainteresowania szanownych Państwa, spieszę donieść, że przy upodobaniu naszych panów do form minimalistycznych stanęło na Cichej. Jednak teraz czekamy na oficjalne pismo z gminy, w którym zlecą nam wymyślenie nazwy. Co się z tym wiąże, przez ten czas nadal możemy myśleć i się zastanawiać. Co sądzicie o Cichej? Możek byk?

No i jakoś tu trafiłam! Nasze działka, a raczej ulica, też nie ma nazwy . Ale niedaleko jest uliczka która nosi nazwę pt. Wichrowe wzgórza ,czyż nie pięknie? A tak poza tym to macie najpiękniejszą bramę jaką do tej pory widziałam!! :o ( A te konary to skąd ? Pozwolonko jest ?) Pomysł proponuję opatętować! Zadaszenie tarasu supercio! TOALETA rewelacja też taką chcę! (tylko czy to nie rozpusta weluxy w wc budowlanym?) To że niema kasy to ostatno jakaś choroba ogólnonarodowa, ale jęczmy jak najwięcej , wszyscy na forum jęczą a potem co ?? Chałupy jak ta lala. Cacuszka,cudeńka prawdziwe. A więc do dzieła jęczmy ile wlezie a efekty jak na załczonych obrazkach.I na koniec ja to się trochę cieszę że budować będziecie trochę dłużej bo Twoje słowo pisane od pieniądzów droższe!!! :D Telent literacki to Ty kobieto masz, to nie ulega żadnym wątpliwością. Słuchaj a nie myślałaś aby na tym zarobić ????????

Alfreda, jak Ci coś powiem to padniesz! Ale nie padaj, to tylko przenośnia. Moja sąsiadka jest...ze....ta ra!....(to werbel)...ze...SZCZECINA!

Ale jej domek przy naszych działkach stoi smutny i czeka na swoją Panią, więc pewnie jak tylko błoto obeschnie to nasza Super Security Sąsiadka się pojawi u nas. Nie oddamy naszej SSSąsiadki, o nie! :D

Myślisz, że im więcej człowiek jęczy to tym fajniejszy dom się robi?! Hmmm, to ja będę pałac miała! :o :wink:

A co do zarabiania pisaniem, to fajowo by było...w domku se człowiek siedzi, na komputerku klik-klik a jeszcze piniendze za to dostaje...Ech, ekstra. Ale ja umiem tylko na śmiesznie, więc stałabym się żałosną wersją Chmielewsko - Grocholi... :-? :( Ale dziękuję za dobre słowo :D

Nie miała kobieta gdzie mieszkać! Ale ja z okolic Trójmiasta to może nie wszysko stracone???A co do Grocholi po przeczytaniu jej Judyty, to byłam w stanie z mężem się rozstać aby w swojej chałupie mieszkać w takim tempie i z takimi rezultatami( potem mogłabym znowu wyjść za ten sam egzemplarz, bo sprawdzony) A co do Chmielewskiej- trupki - domniemane ( żabki)już masz. Znajdż motyw i do pióra kobieto , do pióra !!!!