Jagna 14.03.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Aga, ja też się ucieszyłam jak dzika, ale po kilku dniach stwierdzam, że jest fajnie i niefajnie. Jak mi się coś podoba, to innym tak średnio a potem coś się podoba a po dwóch godzinach przestaje.... Zaangażowałam jeszcze jedną koleżankę, która też ma działkę koło nas. Jej faworytem jest Księżycowa.... A ja już sama nie wiem....Zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ja mam problem rozwiązany i też narzekam ach tym babom to nikt nie dogodzi Ja stawiam na Wiosenną lub Cichą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Księżycowa kojarzy mi się z księżycowym krajobrazem Jak ma być "nocnie" to może Snu Nocy Letniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.03.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jesteście kochani, że tak się zaangażowaliście w naszą ulicę. Dzisiaj jedziemy do Sąsiadów i może wreszcie jakaś decyzja zostanie podjęta. Księżycowa już odpadła (a trochę szkoda), bo mieszkającej już sąsiadce się nie podoba Tak więc chyba zostaną do głosowania faworytki Agi - Cicha i Wiosenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jagna czekam na wiadomości kóra nazwa zwyciężyła Chociaż tutaj mogłam pofantazjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Coś się nam Jagna nie odzywa... Albo walczy jak lwica o Wiosenną/Cichą, albo już oblewa z sąsiadami nadanie nazwy Ale daj znać Jagna co z tego wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jagna - pisz szybciutko jaką nazwę wybraliście. Tak mi się cosik wydaje, że będzie Wiosenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Wobec zainteresowania szanownych Państwa, spieszę donieść, że przy upodobaniu naszych panów do form minimalistycznych stanęło na Cichej. Jednak teraz czekamy na oficjalne pismo z gminy, w którym zlecą nam wymyślenie nazwy. Co się z tym wiąże, przez ten czas nadal możemy myśleć i się zastanawiać. Co sądzicie o Cichej? Możek byk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ul. Cicha Cicho sza. Dla mnie się podoba. Sprawia wrażenie spokoju i harmonii Ale myślcie, myślcie wszak to będzie wasza ulica i przez was nazwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Hej Ulica Cicha tez piknie! Kótko, konkretnie i miło dla ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cicha, Cicha... Znaczy, przez jakie "ha" to sie pisze? Przynajmniej unikniecie takich pytań w urzedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cicha bardzo mi się podoba co zresztą już pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Może być Cicha. Pasuje do Waszej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.03.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No i jakoś tu trafiłam! Nasze działka, a raczej ulica, też nie ma nazwy . Ale niedaleko jest uliczka która nosi nazwę pt. Wichrowe wzgórza ,czyż nie pięknie? A tak poza tym to macie najpiękniejszą bramę jaką do tej pory widziałam!! ( A te konary to skąd ? Pozwolonko jest ?) Pomysł proponuję opatętować! Zadaszenie tarasu supercio! TOALETA rewelacja też taką chcę! (tylko czy to nie rozpusta weluxy w wc budowlanym?) To że niema kasy to ostatno jakaś choroba ogólnonarodowa, ale jęczmy jak najwięcej , wszyscy na forum jęczą a potem co ?? Chałupy jak ta lala. Cacuszka,cudeńka prawdziwe. A więc do dzieła jęczmy ile wlezie a efekty jak na załczonych obrazkach.I na koniec ja to się trochę cieszę że budować będziecie trochę dłużej bo Twoje słowo pisane od pieniądzów droższe!!! Telent literacki to Ty kobieto masz, to nie ulega żadnym wątpliwością. Słuchaj a nie myślałaś aby na tym zarobić ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.03.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To jesze raz ja , a sąsiadka latem w okolice morza się nie wybiera ? Przy okazji pobyła by trochę o okolicech mojej budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.03.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Alfreda, jak Ci coś powiem to padniesz! Ale nie padaj, to tylko przenośnia. Moja sąsiadka jest...ze....ta ra!....(to werbel)...ze...SZCZECINA! Ale jej domek przy naszych działkach stoi smutny i czeka na swoją Panią, więc pewnie jak tylko błoto obeschnie to nasza Super Security Sąsiadka się pojawi u nas. Nie oddamy naszej SSSąsiadki, o nie! Myślisz, że im więcej człowiek jęczy to tym fajniejszy dom się robi?! Hmmm, to ja będę pałac miała! A co do zarabiania pisaniem, to fajowo by było...w domku se człowiek siedzi, na komputerku klik-klik a jeszcze piniendze za to dostaje...Ech, ekstra. Ale ja umiem tylko na śmiesznie, więc stałabym się żałosną wersją Chmielewsko - Grocholi... Ale dziękuję za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Nie miała kobieta gdzie mieszkać! Ale ja z okolic Trójmiasta to może nie wszysko stracone???A co do Grocholi po przeczytaniu jej Judyty, to byłam w stanie z mężem się rozstać aby w swojej chałupie mieszkać w takim tempie i z takimi rezultatami( potem mogłabym znowu wyjść za ten sam egzemplarz, bo sprawdzony) A co do Chmielewskiej- trupki - domniemane ( żabki)już masz. Znajdż motyw i do pióra kobieto , do pióra !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Znajdż motyw i do pióra kobieto , do pióra !!!! I wzajemnie, kochana, wzajemnie! Twój dziennik już jest jednym z moich ulubionych na tym forum, a przecież to dopiero POCZĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 No, to w końcu dowiedzieliśmy się czegoś o kulisach wyboru nazwy ulicy A swoją drogą to podpisanie listu "Buziaczki" na pewno zwróciłoby na niego uwagę braci urzedniczej. I jeszcze ta odciśnięta szminka Szampan musiał być niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kurde, Whisper, ale Ty szybko czytasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts