Jagna 24.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Wtedy nie, ale teraz liczę na to, że dojdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 To kiedy w końcu się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ale wtedy jeszcze nie obiecywałam że Cię dopadne Jagna mysle że będzie bardzo ciekawie jak się spotkamy, mam nadzieję że dojedzie do jakieś letniego zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 A właśnie Jagna! Agę J.G. już spotkałem i nie pobiliśmy się, Maluszka też spotkałem (i to więcej niż raz) i też sobie miło wspominam, ale Ciebie jeszcze nie widziałem... Może byś w końcu się gdzieś pojawiła, co? Może jakieś spotkanko warszawskie byśmy rozkręcili? I co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ale wtedy jeszcze nie obiecywałam że Cię dopadne Jagna mysle że będzie bardzo ciekawie jak się spotkamy, mam nadzieję że dojedzie do jakieś letniego zlotu A i zlot letni też brzmi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Jestem jak najbardziej ZA. I powiem więcej: nie chcę czekać do lata! Proponuję spotkanie wiosenne w jakimś poświątecznym terminie. Byle nie pierwszy weekend kwietnia, bo mam zjazd A, przypomniało mi się. Ulica Cicha nie może być. Jest już taka gdzieś w gminie Ale tak po cichutku to się cieszę, bo mi się Wiosenna bardziej chyba podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 A, przypomniało mi się. Ulica Cicha nie może być. Jest już taka gdzieś w gminie Ale tak po cichutku to się cieszę, bo mi się Wiosenna bardziej chyba podoba... Może będziecie mieć wiosnę przez caly rok na takiej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Andrzejko, to byłoby super....Wiosna jest najcudniejsza. Lato już jest gorące i wyblakłe, a wiosna jest..."ach! to ty"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Jestem jak najbardziej ZA. I powiem więcej: nie chcę czekać do lata! Proponuję spotkanie wiosenne w jakimś poświątecznym terminie. Byle nie pierwszy weekend kwietnia, bo mam zjazd A, przypomniało mi się. Ulica Cicha nie może być. Jest już taka gdzieś w gminie Ale tak po cichutku to się cieszę, bo mi się Wiosenna bardziej chyba podoba... W pierwszy weekend kwietnia grupa piaseczyńsko-tarczyńska spotyka się w Zalesiu, więc nie za bardzo by się dało. Ale może... popatrzmy kiedy ja nie pracuję... mi by pasowała niedziela 10, sobota niedziela 16/17, sobota 23. To jak? Jakby było wstępnie ok, to możnaby rzucić propozycję na warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Świetnie. Mi pasują wszystkie z tych terminów. A gdzie byśmy się spotkali? Ustalamy coś od razu, czy czekamy na propozycje grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Może w Lolku, tak jak ostatnim razem? Dojazd chyba nie najgorszy, dużo zielonego naokoło, dzieci mają się gdzie bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Znowu jestem ZA To co, rzucamy hasło? Z dowolnością wyboru terminu między 10tym, 16tym, 17tym lub 23cim kwietnia, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Rzucamy. To znaczy Ty rzucasz, będziesz w ten sposób główną prowodyrką i nie będzie Ci już wypadało się wymigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dobra to rzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 24.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Czyżby udało nam się spotkać? Jak tam decyzja o antresolkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dlaczego ja muszę mieszkać tak daleko od stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dlaczego ja muszę mieszkać tak daleko od stolicy Biebrza, Biebrza... to chyba kawałek za Targówkiem, spokojnie możesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 http://www.dabrowa-bial.pl/konturowka.png Nie powiem bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Mapka nie kłamie - tak jak mówiłem, kawałek za Targówkiem. No, może bardziej za Markami... ale nie widzę powodu żebyś miała sie nie pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Chociaż się w realu nie znamy To chętnie sie spotkamy Jeden mieszka w Warszawie, a drugi w Gorzowie A wszyscy marzą i myślą tylko o budowie... PS To byłam ja Ania z Gorzowa Wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts