Whisper 24.03.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Chociaż się w realu nie znamy To chętnie sie spotkamy Jeden mieszka w Warszawie, a drugi w Gorzowie A wszyscy marzą i myślą tylko o budowie... PS To byłam ja Ania z Gorzowa Wlkp Gorzów to w sumie prawie przedmieścia Woli więc również możesz się pojawić Idąc tym tropem, to Aga J.G. należy do grupy tarczyńsko-piaseczyńskiej, a więc to dla mnie prawie sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 O miło mi bardzo Ja już w tym roku w stolicy byłam chyba limit wyczerpany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 To jaki wybraliśmy w końcu termin spotkani? Aga - no co Ty, przyjeżdżaj na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Maluszku bardzo chętnie bym przyjechała ale po 1 budżet napięty - tak to jest jak się buduje Na pocieszenie mam tylko to że terminy mi nie pasują w kwietniu nie mam wolnego żadnego weekendu w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 BRZOZOWA TAK!!! Ewenetualnie może być Lipowa, bo my przy takiej będziemy mieszkać Luśka na gwałt lipę musiała sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Lipowa też była już zarezerwowana Ja brzozy zawsze chciałam, bo szybko rosną a ja niecierpliwy człowiek jestem. Mój mąż mówił, że śmiecą, ale teraz to już nie ma wyboru, hłe, hłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Ja mam brzozy. Śmiecą. No i co z tego? Ładne są, cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Brzozowa bardzo ładna, a brzoza piekne drzewo takie sentymentalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 I energetyczne. Energetyzujące. Specjalne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Aguś, Whisper, cieszę się, że się Wam podoba! Jeszcze trochę i sobie nic innego tylko same brzozy posadzę. Nawet w doniczkach w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Jagna w doniczce to chyba już przesada Czy Twój małż to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.03.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Aguś, Whisper, cieszę się, że się Wam podoba! Jeszcze trochę i sobie nic innego tylko same brzozy posadzę. Nawet w doniczkach w domu... Jesienne sprzątanie liści z dywanu... nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.03.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Brzozowa - bardzo ładna nazwa Koniecznie zasadź sobie kilka brzózek - piękne drzewa. My zeszłej jesieni przesadziliśmy do naszego ogródka kilka samosiejek, które nawet się przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.03.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Maluszku, oczywiście, że posadzimy brzozy. To zawsze było moje marzenie. Sporo jest u nas samosiejek na pustych działkach. Chyba się "poczęstuję" Cieszę się, że Brzozowa Ci się podoba. Teraz będziecie przyjeżdżać na Brzozową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 No pewno, że będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jagna, a co tak u Ciebie cicho? Nie chcesz pisać, żeby nas zaskoczyć na spotkaniu w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Taaaa...właśnie, z zaskoczenia Wam powiem, że już mieszkam... Nie, to niestety smętny dowcip... Taras się robi. Opiszę w dzienniku jak będę miała chwilę czasu, bo teraz całymi popołudniami siedzę na działce i grabię, grabię, grabię..... Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.04.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A co Ty kobieto ,tak z namaszczeniem grabisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Weź Ty lepiej cosik napisz!Dobrze to robisz! Nie pozbawiaj nas obcowania z talenem pisarskim Twoim....Pograbisz sobie jesienią, jak będzie co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 He he, żebyś wiedziała Wczoraj tak sobie grabię i myślę (bo bogate życie wewnętrzne mam...) i patrzę a ja już grabię gołą ziemię....Biedronki z wywalonymi gałami na mnie się gapią i stukają się odnóżem w czoło...Wariatka. A jakie ładne odciski mam! Zostało jeszcze dużo do zgrabienia na tyłach, przy garażu, ale do tego miejsca nie mam sentymetnu, bo tam ma być parking, więc mi się nie chce. A zgrabiam starą, suchą trawę i skarby przy okazji znajduję, ale to opiszę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts