alfreda 12.04.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No ja myślę! - czasami mi się udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jagna - Ty się nie leń tylko pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ja się nie lenię. Ja grabię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.04.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 się lenisz w pisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Hej Jagna Ale żeś się do roboty zabrała Zawsze mówiłam, że nic tak kobity nie cieszy jak własne grabie a tak na marginesie to przez zajączka o mało co budowy by nie było - słodziutkie stworzonko pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.04.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaguś - fajnie, że ruszyliście z budową Mam nadzieję, że robisz zdjąka O właśnie Sułek zaatakował Twoje oczęta i wali mi łapką po monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.04.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jaguś!Dawaj zdjęcia tarasu!!!! no i może zajączka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja chcę zajączka! Gratuluję tarasu, łączę się w bólu nad kosztami piasku do wypełnienia... Mam nadzieję, że ceny trochę mniej złodziejskie niż u nas.... Zresztą jak znam życie, to Twój mąż urodził się tam gdzie właściciel kopalni piasku, kierowca wywrotki, i koparkowy razem wzięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jaguś, witaj Wreszcie mam okienko-gigant i starczyło mi czasu na poczytanie dzienników z czego się ciesze niemożebnie Trzymam kciuki za Ciebie/Was kobietko. Chyba i u nas nastał czas na poważne rozmowy nt tarasu kurcze. Ino ja/my ciągle nie wiemy co chcemy na nim mieć, tzn z czego ma być A jak Wy planujecie? Acha - fajną masz nazwę ulicy. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jagna gratulki tarasu Zajazcek fantastyczny dobrze że poszedł bo nici z tego grabienia Tak tak grabie potrafią ucieszyc kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jak ja Wam teraz zajączka pokażę? Mam go znaleźć i namówić na COME BACK?! Ani mi się śni....ja nie chcę mieć zajączka rozjechanego przez ciężarówkę pana od piasku, co się urodził (Whisper wie o co chodzi). AgnesK - miałam o tym napisać w dzienniku, bo sprawa z pokryciem tarasu jest dla mnie dosyć znamienna: znowu rozbieżność upodobań z moim ślubnym, ale jednak wyszło na moje. Ślubny chciał cały czas drewno. Prawie mnie nawet przekonał. Ja chciałam gres. No i będzie gres. Wolę gres, bo taras jest duży (ok. 60m) więc łatwiej go będzie utrzymać w czystości. Hura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.04.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 w sobote wyleją..i co dalej z tym tarasem..tak mnie to żywo interesuje, bo sama mam swój już wylany i rozważam co dalej z tym fantem począć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jagna, ja chcę zdjęcia tarasu w budowie. Chcę i już Sam (to znaczy jakąś siłą roboczą) będę potem taki robił, to muszę wiedzieć co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Już zamówliśmy aparat cyfrowy na jutro to pstryknę. Na początek to się robi fundament dookoła, czyli dziurę wykopuje, beton wlewa, na to bloczki i robi się taki basen i do tego basenu wsypuje się piasek i wsypuje i ubija i wsypuje... Nas pan policzył 200 zł za 18t wywrotkę, więc chyba nie tak źle...a może źle? Piach jest porządny. Ubija się piknie. A co dalej to Wam powiem jak się dowiem. Agacka a co chcesz mieć na tym tarasie? Drewno czy płytki jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Już zamówliśmy aparat cyfrowy na jutro to pstryknę. Na początek to się robi fundament dookoła, czyli dziurę wykopuje, beton wlewa, na to bloczki i robi się taki basen i do tego basenu wsypuje się piasek i wsypuje i ubija i wsypuje... Ojejku, zupełnie jak przy moim domku... Nas pan policzył 200 zł za 18t wywrotkę, więc chyba nie tak źle...a może źle? Nas liczył po 290 za 18t Tatrę. Czyli dobrze jest się właściwie urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jagna ja też czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jaguś - dlaczego nie chcesz drewna na tarasie czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.04.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A ja nie wiem co chcę na tarasie.. raz kostka taka czerwona, raz taka kamienna, raz gres, raz ..o jezu zapomniałam jak to się nazywa źle ze mną juz tak??? Jezu, no jak się nazywa to co jest czerwone, może być brązowe, albo źółte No co to Jest??????????? Cudnie...czas iść do domu starców... Demencja budowlana cy co?? Wszystko sprowadza się jednak do jednego: nie wiem co chcę mieć na tarasie, tzn wiem co: ma byc taie , trwałe i pikne. I ma być już Jesu, no co to jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 15.04.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jagna - przez Ciebie to mnie z całą pewnością z roboty wyleją - i powiedz mi tylko co wtedy będzie z moim DOM(kiem) ? Gucio będzie, Gucio!!! Ależ Ty masz pisane A jaki domek macie fajowy i okolicę ..... i w dodatku to się zaraz wprowadzisz ..... Nie, no na już więcej nie przeczytam żadnego Dziennika, ani jednego .... no ani jednego, mówię .... bo jak mi Bóg miły na utrzymanie żony trzeba będzie przejść .... a może to wcale nie taki głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A ja nie wiem co chcę na tarasie.. raz kostka taka czerwona, raz taka kamienna, raz gres, raz ..o jezu zapomniałam jak to się nazywa źle ze mną juz tak??? Jezu, no jak się nazywa to co jest czerwone, może być brązowe, albo źółte No co to Jest??????????? Cudnie...czas iść do domu starców... Demencja budowlana cy co?? Wszystko sprowadza się jednak do jednego: nie wiem co chcę mieć na tarasie, tzn wiem co: ma byc taie , trwałe i pikne. I ma być już Jesu, no co to jest.. ...eeee....klinkierek?! Ja wiem, bo ja będę z tego miała kuchnię ...no, chyba, że źle wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts