Jagna 15.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jagna - przez Ciebie to mnie z całą pewnością z roboty wyleją - i powiedz mi tylko co wtedy będzie z moim DOM(kiem) ? Gucio będzie, Gucio!!! Ależ Ty masz pisane A jaki domek macie fajowy i okolicę ..... i w dodatku to się zaraz wprowadzisz ..... Nie, no na już więcej nie przeczytam żadnego Dziennika, ani jednego .... no ani jednego, mówię .... bo jak mi Bóg miły na utrzymanie żony trzeba będzie przejść .... a może to wcale nie taki głupi pomysł Jacek, Jacek i kto to mówi! Przecież Twój dziennik to ja z takim uśmiechem od ucha do ucha czytam, że dzieci na mnie dziwnie patrzą... A co do domku i okolicy to dziękuję. A co do wprowadzania, to ja mogę jutro, ale chyba się przeciągnie. A co do przechodzenia na czyjeś utrzymanie to się zgadza. Ja chętnie. Grabiłabym sobie i grabiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No pięknie, pięknie! Chwilę mnie nie było a Ty już kończysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jagna jutro taras będą wylewać Nie za dobrze ci- taras, wlasny basen, duże ilości piasku A zdjęcia będą bo wiosennych zdjęć u ciebie jeszcze nie bylo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Ania W. : ale optymistka z Ciebie... Dzięki Andrzejko, nie mamy swojej cyfrówki. Szkoda, bo wiem jak inaczej ogląda się dzienniki ze zdjęciami...Pożyczamy jak się da. Mam nadzieję, że w poniedziałek cykniemy już zalany taras Kurka, muszę sobie kupić cyfrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 JagnaDzięki za miłe spotkanie i za wizytę u nas, następnym razem zapraszamy do nas na grila.I mam nadzieję że przy następnej wizycie u Was moja cyfrówka nie odmówi posłuszeństwa ( baterie już się ładują), udało cię pstryknąć tylko jedno zdjęcie i jak chcesz to mogę Ci je jutro wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jaguś - jak zwykle udane spotkanie Bardzo mi przykro, że nie mogliśmy do Was pojechac Ola była straszliwie zawiedziona Mam nadzieję, że w przyszłości to sobie nadrobimy Kiedy spotykamy się grillowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ale Wy macie fajnie. Możecie się co chwila spotykać A jak taki samotnik, hen hen na północnym zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aniu - obiecałaś, że do nas przyjedziesz A jak przyjedziesz to zorganizujemy spotkanie w większym forumowym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No pewnie, że przyjadę! Ale Wam tak pozytywnie zazdroszczę, że mozecie się widzieć tak często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aniu - to trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ania, w ogóle nie ma innej opcji: przyjeżdżasz i już!!!! Maluszku, ja też bardzo żałuję. Nie widziałaś jak facet Nulli jeździ na motorze... ... ale jestem przekonana, że teraz będziemy się spotykać coraz częściej, bo pogoda sprzyja. Jak dla mnie to każdy dzień na grilla jest dobry. No, poza terminami zjazdów Teraz jadę na ten długi, cudny majowy weekend 29IV - 3 V Nulla, no jasne, ze chcę zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jakie spotkanie...gdzie spotkanie....jak to się spotykacie nie u mnie? Nie taka była umowa! A ja już taras specjalnie wylałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jagna - masz ekstra posiadłość, warto było (i miło) się do Was przejechać A następnym razem to widzimy się u nas Obowiązkowo zabierasz wszystkich swoich facetów łącznie z Bakcylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jaguś - a skąd facet Nulli wziął był motor jak z Lolka odjechaliśmy wszyscy autkami? Oj szkoda mi, że nie pojechaliśmy. Ale jak nic odbijemy to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jaguś - a skąd facet Nulli wziął był motor jak z Lolka odjechaliśmy wszyscy autkami? Oj szkoda mi, że nie pojechaliśmy. Ale jak nic odbijemy to sobie Z garażu, Maluszku, z garażu... Zahaczylismy o Nullową posiadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.04.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jaguś - a skąd facet Nulli wziął był motor jak z Lolka odjechaliśmy wszyscy autkami? Oj szkoda mi, że nie pojechaliśmy. Ale jak nic odbijemy to sobie Z garażu, Maluszku, z garażu... Zahaczylismy o Nullową posiadłość. Ech, Whisper, szkoda, że tak uczciwie napisałeś... Już miałam Maluszkowi zaserwować jakąś mrożącą krew w żyłach historyjkę o zbrodni, kradzieży, pościgu i ucieczce Nullowego faceta po okolicach Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.04.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Może lepiej nie, bo jeszcze ktoś coś by sobie o nas pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jagna - masz ekstra posiadłość, warto było (i miło) się do Was przejechać A następnym razem to widzimy się u nas Obowiązkowo zabierasz wszystkich swoich facetów łącznie z Bakcylem Luśka, kochana jesteś. Zapraszamy kiedy tylko macie ochotę A do Was bardzo chętnie przyjedziemy, Waszą budowę przeżywam prawie jak swoją. Bakcyl nie lubi Lolka (bierze smycz do pyska i wychodzi) ale działkowe spotkania uwielbia, więc na pewno się ucieszy Jak kupicie sobie małego bernusia to będzie taki: http://foto.onet.pl/upload/49/6/_457671_n.jpg A potem taki (to na działkowym spotkaniu) : http://foto.onet.pl/upload/44/10/_457672_n.jpg Bernusie naprawde są odjazdowe, serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A mozie taki? http://www.bernenczyki.az.pl/Chetka/Szczeniaki/Fanta_szcz_04/HPIM0533.JPG Jezu jakie te szczeniaki są śliczne. Aż by się ugryźć chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.04.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jaguś! nie uwierzysz, Tusiek przyszedł do mnie i zapytał czy dam mu poczytać forum i zaczął czytać i się uśmiał jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts