Kasiorek 06.08.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam Z przyjemnością również przeczytałam Twój dziennik,i wiem na pewno że jak się ma taki zapas optymizmu to nie jaden dom powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Kasiorku - dziękuję. Obyś miała rację, chociaż jeden nam wystarczy - byle dobrze służył. Siewonka, nie ma za co. To ja dziękuję. Magmi, dogadali się! Wszystko będzie ok Czekam na dalszy ciąg Twojego dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.08.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Mój dziennik... ba... to chyba nie jest odpowiednia nazwa. Wkrótce coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Magmi, oczywiście... Opowieści! To rzeczywiście to co najbardziej pasuje do Twojego cudownego stylu pisania. Kajam się, mea culpa Ale czekam tak samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.08.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Jaguś, wcale mi nie przeszkadza że "dziennik", tylko dziennik powinien wychodzić codziennie . A mój...eee....tygodnik...albo dwutygodnik....w każdym razie wychodzi rzadziej. ZresztąTwój przesympatyczny dziennik też nie jest dziennikiem. To jest prawdziwy BIULETYN! Albo może doniesienia agencji prasowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Jagna - cholera jasna - jednym jest dane tak pisać a inni muszą skrobać się po łepetynie żeby zdanie sklecić.....A co do żabek - ja bym wyłapała - podkarmiła robalami i zrobiła pyszne żabie udka - sama zdrowizna, z wiejskiej hodowli - to jak? kiedy wpaść na kolacyjkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Joasia...kto jak kto, ale TY z pewnością nie klecisz! Ani Twój Jaś! Wasz dziennik to jeden z moich ulubionych I te zdjęcia....Kiedy ja będę miała takie? A co do żab: jeżeli to miałyby być moje żaby, to kolacyjka nieprędko. Chociaż....jak szybko rosną żaby? Bo te moje są wielkości....małej żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Te nie urosną. Bo nie mają hormonu odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 O Matko, to to jest zaraźliwe?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 znalazłam akurat cos fajnego dla Jagny czy tak wyglądaja Twoje żabki ? http://images.animfactory.com/animations/science/anatomy_biology/cartoon_frog_floating_preserved_md_wht.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 07.08.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 O Matko !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 mam nadzieję że nie obraziliscie się za ten rysuneczek no, tak mi się niecnie skojarzyło ale kosciotrupków nie bedę zamieszczać - obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 07.08.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Nie no żabka jest cudnej urody tylko czemu w słoiczku chyba że to stan przejściowy przed wrzuceniem do ciepłego czarnego błotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Stan przejściowy - chyba, że żabkom spodoba się taki uroczy słoiczek i zostaną tam na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 07.08.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Nooooo chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 słoiczek jest na czas ich zebrania i wrzucenia do innego bajora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Taak! To jedna z moich żab! Ta co siedziała za deską, po lewej! Ivonesca, skąd masz moją żabę?!! Właśnie wróciłam z zakupów a tu taka niespodzianka Jasno widać, że nie ma sensu pisać dalej o budowie. Będę kontynuować sagę rodziny Żabowskich z Błędowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Żabkowe kościotrupki zrobiły na forum furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts