Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nulla, dzięki za troskę :D

Właściwie dopiero od wczoraj jestem "na chodzie", przedtem nie mogłam się nawet zwlec z wyra :roll:

Teraz mam sporo do nadrobienia: własny i inne dzienniki :p Ponieważ jestem na zwolnieniu (mogę rano spaaaać!!!) więc po mału biorę się do roboty :p

Jezier, oczywiście zdaję sobie z tego sprawę. Dzięki jeszcze raz.

Ale szef ekipy trzyma fason i mówi: „A wiesz, bo Irek to miał kiedyś taką dziewczynę, co miała takie wielkie okulary, że wyglądała jak giez bydlęcy...”

http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Garfield%5B1%5D.gif

Domek z zewnątrz bardzo zgrabny, nie zdradza,że w jego czeluściach takie hangary :wink: :D .

Witaj Jagna z powrotem ... wreszcie....

Strasznie długo Cię nie było ale doczytałęm się, że Was jakowaś zaraza chwyciła :cry: .... Mam nadzieję, ze teraz już wszystko OK.

Ale patrzę i widzę, że żaden wizrus nie zaszkodził Waszemu domkowi: schodom ... aż do nieba bram .... ściankom .... do wszelkich pomieszczeń.... a nawet więźbie: bo to dobry znak (choć kłopotliwy pryznaję) te Małe Czarne....

Co do etapu robót - to ja bardziej zazdroszczę Wam niż Waszym sąsiadom (mnie dopiero czeka ich etap a chciałbym już być conajmniej na Waszym).... ale jak to mówią.... na wszystko przyjdzie pora ... czyli se la vie (???)

J

Jacek, jak to miło, że pamiętałeś o mnie... :D Na wszystko przyjdzie pora, to dobre motto w budowie. Czasem tylko ta pora, to nie przychodzi, tylko się wlecze jak kulawy ślimak. To nie o Tobie i Twojej budowie. To o nas... :-?

Maluszku, wpadajcie kiedy tylko chcecie! :D :p

Magmi, jak to miło Cię zobaczyć :D Nasza kuchnia będzie cała murowana, nawet szafki, z jasnych cegieł klinkierowych. Myślę, że będzie byczo. Chłopakom pokoje się podobają, ale najbardziej to widzę, że im się podoba swoboda. Jak przyjeżdżamy na działkę, to praktycznie znikają nam z oczu - ganiają z kolegami :p

A co dalej? Chcielibyśmy kontynuować i wprowadzić się jeszcze w tym roku, ale wszystko zależy od...wiadomo :roll:

Aniu, a ja właśnie czytałam Twój dziennik i smarowałam komentarz! :D

Dzięki za słowa otuchy i za te kciuki. Bardzo potrzebne, oj, bardzo... Zdjęcia oczywiście będę wklejać, bo wiem ile zyskuje dziennik ze zdjęciami, ale trzeba poczekać na kolejne zmiany :D