Nulla 10.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Nulla, dzięki za troskę Właściwie dopiero od wczoraj jestem "na chodzie", przedtem nie mogłam się nawet zwlec z wyra Teraz mam sporo do nadrobienia: własny i inne dzienniki Ponieważ jestem na zwolnieniu (mogę rano spaaaać!!!) więc po mału biorę się do roboty Jezier, oczywiście zdaję sobie z tego sprawę. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 To dobrze, napisz co tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ale ten tarasik w oświetleniu sztucznym pięknisty....A Ty , jak widać na obrazku lenisz się?Żadnych grabi i tym podobne...tylko czysta lenistwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Super że macie już ścianki, musimy koniecznie przyjechać i zobaczyć to w rzeczywistości, Jak tam pliszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No dobra już wiem, ja pisałam do Ciebie a Ty pisałaś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ale macie tempo dziewczyny Nawet jeszcze nie zdążyłam do końca powklejać wszystkiego, a tu proszę O pliszkach, nie pliszkach napisałam. Nawet zdjęcie gniazdka jest! Zapraszamy, oczywiście na oglądanie na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ja tam zamiast pliszek, chętnie zobaczyłabym dziewczynę Irka- tą od gza( czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Może ma gdzieś jeszcze jej zdjęcie, jak wytropię, to nie omieszkam wkleić, sama jestem strasznie ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ale szef ekipy trzyma fason i mówi: „A wiesz, bo Irek to miał kiedyś taką dziewczynę, co miała takie wielkie okulary, że wyglądała jak giez bydlęcy...” http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Garfield%5B1%5D.gif Domek z zewnątrz bardzo zgrabny, nie zdradza,że w jego czeluściach takie hangary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Olka, śmiałam się z tego gza mniej więcej właśnie tak jak Twój Garfield Tylko Irkowi jakoś nie było do śmiechu, powiedział, że to wcale nie było śmieszne czym jeszcze bardziej nas rozbawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.05.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witaj Jagna z powrotem ... wreszcie.... Strasznie długo Cię nie było ale doczytałęm się, że Was jakowaś zaraza chwyciła .... Mam nadzieję, ze teraz już wszystko OK. Ale patrzę i widzę, że żaden wizrus nie zaszkodził Waszemu domkowi: schodom ... aż do nieba bram .... ściankom .... do wszelkich pomieszczeń.... a nawet więźbie: bo to dobry znak (choć kłopotliwy pryznaję) te Małe Czarne.... Co do etapu robót - to ja bardziej zazdroszczę Wam niż Waszym sąsiadom (mnie dopiero czeka ich etap a chciałbym już być conajmniej na Waszym).... ale jak to mówią.... na wszystko przyjdzie pora ... czyli se la vie (???) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jaguś - cudo chałupka Teraz czekam na zaproszenie coby sobie na tym Waszym tarasiku posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 11.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ściana z cegiełek w kuchni - jak to swojsko brzmi ... A co teraz, Jaguś? Instalacje zaczynacie czy na razie przerwa? Jakieś decyzje w sprawie ogrzewania? A jak się Twoim chłopakom podobają ich nowe pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jacek, jak to miło, że pamiętałeś o mnie... Na wszystko przyjdzie pora, to dobre motto w budowie. Czasem tylko ta pora, to nie przychodzi, tylko się wlecze jak kulawy ślimak. To nie o Tobie i Twojej budowie. To o nas... Maluszku, wpadajcie kiedy tylko chcecie! Magmi, jak to miło Cię zobaczyć Nasza kuchnia będzie cała murowana, nawet szafki, z jasnych cegieł klinkierowych. Myślę, że będzie byczo. Chłopakom pokoje się podobają, ale najbardziej to widzę, że im się podoba swoboda. Jak przyjeżdżamy na działkę, to praktycznie znikają nam z oczu - ganiają z kolegami A co dalej? Chcielibyśmy kontynuować i wprowadzić się jeszcze w tym roku, ale wszystko zależy od...wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.05.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jaguś Moje kciuki sa cały czas mocno zaciśnięte za szybkie zakończenie Twojej budowy. Obrazki kuchni jakie roztaczasz... Już wiadomo, że bedzie to cudo nad cudami! Tylko nie zapomnij o zdjęciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aniu, a ja właśnie czytałam Twój dziennik i smarowałam komentarz! Dzięki za słowa otuchy i za te kciuki. Bardzo potrzebne, oj, bardzo... Zdjęcia oczywiście będę wklejać, bo wiem ile zyskuje dziennik ze zdjęciami, ale trzeba poczekać na kolejne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.05.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wiem Jagna, wiem. Mnie też popędzacie w temacie zdjęć, a jak tu pokazywać nowe jak nowości nie ma, tylko samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jaguś - dzięki za zaproszenie A Twoja kuchnia na pewno będzie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts