Luśka Whispera 11.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jagna, taras z oświetleniem wyszedł bardzo elegancko i wytwornie Bardzo mi się podobają zaokrąglone ścianki łazienki (sama mam jeden zaokrąglony narożnik w domu ). Wasz Podrzutek musi mieć dobrą energię, skoro ptaszki zakładają w nim swoje rodzinki Może to trochę upierdliwe, ale jaka frajda będzie później obserwować maluchy! Zazdroszczę U nas pliszki zrobiły sobie gniazdko w deskach składowanych w przyszłym garażu. Ponieważ było puste, to je przenieśliśmy. Ale jakoś tak przykro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jagna extra dzienik jednym tchem się czyta... dom duży ale taras extra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jagna taras cudowny trzymam kciuki żeby prace szły sprawnie i marzenia o przeprowadzce się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 12.05.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jaguś, za cenę 10-cio minutowego posiedzenia na Twoim tarasie mogę go przez m-c zamiatać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.05.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jaguś Pięknie u Ciebie. Już jest pięknie i bardzo przestronnie (taras rewelacja!), a co to dopiero będzie jak jeszcze swoje zmysły estetyczne wprawisz w ruch i działanie A Twój taras (jeszcze raz to powiem)- ZACHWYCAJĄCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Maluszku, dzięki, mam nadzieję, że kuchnia będzie fajna, bo to bardzo ważne miejsce w domu....Zobaczymy Luśka, u nas prawie wszystkie narożniki są "ścięte". Nie wiem jak to opisać, musicie przyjechać i zobaczyć! Naprawdę myślisz, że jak ptaszki się wprowadziły (już są młode! ) to to świadczy o dobrej energii domu? Bardzo bym chciała. Myślę, że to bardzo ważne. Sylvia1, dziękuję, bardzo się cieszę, że Ci się podoba Aga, jak zwykle jesteś kochana, dziękuję Agu69 przemyślę propozycję i ustalimy szczegóły tej umowy, bo wiesz, w zależności od pory dnia posiedzenie tarasowe bywa różne: rano nie ma na nim słońca, za to zachód można podziwiać cudooownie, dlatego minuty zasiadania za miesięczne zamiatanie nie mogą być stałe, uważam. Ania, naprawdę tak uważasz? Bardzo się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Czemu Kobieto nie piszesz?? Ja Twój dziennik jak lekturę czytam , a tu takie opóźnienia- książek ostatnio nie kupuję bo Twój Podrzutek( i parę innych dzienników) zatępował ową lekturę. A tu takie braki.... Ja głód slowa pisanego i to TAK pisanego, posiadam.A że dotyczy jeszcze interesującego mnie tematu, czuję się zawiedziona...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Ja również upominam sie o nowy wpis do dziennika, czytać mi się chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.05.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Pięknie powiedziane! Jaguś! Czytać nam się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.05.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Eee, no Dziewczyny, naprawdę...http://gify.mjw.pl/gifs/milosc/00000001.gif http://gify.mjw.pl/gifs/milosc/00000020.gifCały czas mi się wydaje, że jak się nic nie buduje, to nikt nie będzie tego czytał...http://gify.mjw.pl/gifs/spanie/00000015.gif No, ale dzięki, dzięki, postaram się nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 17.05.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Jaguś i koniecznie napisz co tam słychać odnośnie ogrzewania, szczególnie co z pompą - decydujecie się ??? Żywo mnie to interesuje Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 17.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Jaguś,jesteś świetną gawędziarą, ale pisz kobieto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czasami mam wrażenie, że los stawia niektórym na drodze różne wyzwania- Jednym poznanie tajnik szydełkowania, innym - jazdy na koniu bez siodła, jeszcze innym przewiezienie uli ( z pszczołami) w samochodzie ( oczywiście w trakcie hamowania ule straciły spójność i pszczólki wydostały się by sprawdzić co i dlaczego?)A jeszcze innym stawia na drodze BUDOWĘ WŁASNEGO DOMU A po co? .....A mianowicie aby talenta różniste na wierzch i oko ludzkie wyszły!! Aby świat dowiedział się o Kimś zdolnym .......chyba że kobieto piszesz i wydajesz pod pseudonimem -JAGUŚ pisz ,jak Cię proszą .Może być o niczym ale skrobaj klawiaturką........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No właśnie Jagna, nie daj się dłużej prosić..... Szkoda, że nie mogliście wpaść do nas w sobotę, ale rozumiem Waszą sytuację. Mam nadzieję, że wszystko wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Kochane moje, nawet nie wiecie jaką radość mi sprawiają Wasze słowa... Ale mam tak zwariowane ostatnio dni, że nawet nie miałam czasu napisać o jutrzejszym spotkaniu, na temat którego "coś tam kiedyś" padło, a się odbyć nie może - bo po pierwsze działka zryta, zero trawki (właśnie szykowane jest pod nową, świeżutką!) a poza tym moja Teściowa urządza imieniny...jak tu odmówić? Ale za to bardzo proszę wszystkich tych z bliska i daleka (nocleg jakiś się zorganizuje) na zarezerwowanie sobie jakiegoś terminu zaraz po Bożym Ciele. Zapraszamy na spotkanie grillowo - ogniskowe do nas, do Błędowa Acha, no i jak już wygonię wszystkie dzieci spać, to usiąde sobie i coś napiszę, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nooo.... ja myślę !! Inaczej ciągniona będziesz przez wieś i takie tam ..różne historyje..Więc lepiej pamiętaj o obietnicy pisania!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 20.05.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 czekam w bezdechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 I się doczekaliśmy Jaguś gratulki postepów na budowie Bardzo miłe masz zwierzątka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 No ładnec cacko Bardzo mi sie podoba ten pomysł z wkładaniem materacy i kibelków. U mnie na razie mona spróbować tylko z parterem, ale pewnie pójde w Twoje ślady. Pozdrówka, no i pisz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Jagna czekam na cenę jaką zaśpiewa Pan G za te wszystkie cuda grzewcze w waszym domku No cóż wygoda kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts