Maluszek 05.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Hej Jaguś W końcu odezwałaś się a już myślałam, że ta fonetyka nam Cię zabrała. Trzymam kciuki za egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jagna... Welcome back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Whisper, Ty to jak zwykle....zanim człowiek jeszcze napisze, to Ty już odpowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Whisper, Ty to jak zwykle....zanim człowiek jeszcze napisze, to Ty już odpowiadasz Bo ja na Ciebie czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Bo ja na Ciebie czekałem... To nie groźba, Whisper, co? Prawda, że nie? O ten dach chodzi? To trzeba od razu powiedzieć, że nie chcecie papugowania (ale to i tak nic nie da). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Bo ja na Ciebie czekałem... To nie groźba, Whisper, co? Prawda, że nie? O ten dach chodzi? To trzeba od razu powiedzieć, że nie chcecie papugowania (ale to i tak nic nie da). Jak groźba??? Luśkę chciałem w zazdrość wpędzić jak jutro będzie czytać. A papugowac możecie, w końcu i tak nasz dach był pierwszy w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ufff...a już się bałam. No to jeżeli wybierzemy taki sam dach i kolor to przybijemy tablicę "Dach kolejny w Polsce. Pierwsi byli Luśka i Whisper!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ufff...a już się bałam. No to jeżeli wybierzemy taki sam dach i kolor to przybijemy tablicę "Dach kolejny w Polsce. Pierwsi byli Luśka i Whisper!" WSZYSCY SŁYSZELI??? No dobra... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 20.07.2005 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Kurcze, Jagna... siadłam i przeczytałam jednym tchem. Cały dziennik. O żesz... Ty to masz rękę do pisania. I talent. Chyba więcej talentu A gdzie dokładnie się budujesz, bo ja z tamtych stron znam tylko kawałek gminy Czosnów, a dokładnie kawałek pola we wsi Sady i nic więcej. To już za Wisłą czy jeszcze przed? Mam nadzieję, że jesteśmy niedaleko od siebie. Gusta mamy podobne - też się czailiśmy na D20a, ale odpadł z powodu posiadania poddasza. I nasze chałupki też chyba będą podobnie wyglądać - niskie parterówki na sporych działkach Pisz Jagna, pisz. Please! Uściski YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.07.2005 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jaguś, mam nadzieję że teraz będziesz więcej na forum, bo sie strasznie za Toba stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Cześć Jaguś Bardzo się cieszę, że egzaminy Ci tak dobrze poszły - gratulki i trzymam kciuki za przyznanie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Cześć Jaguś, Cieszę się, że znów jesteś Trzymam kciuki za kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 YaMarzenko, dziękuję bardzo Ja jakoś nie mogłam się doczytać w Twoim dzienniku jaki dom budujecie, ale po zdjęciach się kapnęłam, że będzie to duża, pikna parterówka. A moje Błędowo to rzut beretem do Ciebie w porównaniu z całą resztą Muratorowej Rodziny. Rzut beretem rzecz względna. Wiesz gdzie jest Nowy Dwór? Wiesz, bo pstryknęłaś fotkę naszej japońskiej perełce. Za Nowym Dworem jest Pomiechówek a jeszcze za Pomiechówkiem jest Błędowo. Mapa do ręki i już wiesz. W każdym razie Nulla z Tuśkiem to już wiedzą, że na kawę to tylko myk! i są u nas Nulla, nadrobimy to teraz jakoś, nie da się inaczej, ja też się za Wami przeokropnie stęskniłam, ale musiałam być silna! Maluszku, kochanie, dziękuję....a skąd wiesz, że tak dobrze, przecież NIC nie pisałam... Kiedy do nas wpadniecie? Martusia, ja też się cieszę, że jestem. Podziwiam Cię coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A jakbyś tak dostała piątaka za każdą piątkię, to na ile piwek by starczyło ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 He he, spryciula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jagna ja też dostałem wycenę od Pana G. i przysiadłem. Zrobiłem to samo lub podobnie za prawie połowę ceny. Gratulacje z okazji zakończenia sesji - teraz dopiero to Ty może siępiwa napić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 nurni - rzuć namiarami - ja ciągle jeszcze robię konkurs. Zaczęłam do Planu, teraz kończę zbierać oferty. Może być na prv of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Nurni! Tak tak, ja też bardzo proszę o szersze informacje na ten temat. Wczoraj już nie dałam rady przeczytać kilku dzienników, zaraz biorę się za lekturę! Jakoś tak dziwnie, że piło się najwięcej w trakcie sesji, a po sesji przestało.... No, ale tu dzieci jakieś się pałętają po domu, mąż oczekuje żony, nie studentki....ech, rodzina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jaguś - to ile piątek mam przynieść na to pifko Koniecznie musimy się spotkać bo się już za Wami stęskniliśmy. Może jakiś grillek tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts