zaba_gonia 26.07.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Czytam sobie dzienniki..... Zobaczę, co u Marzenki nowego..... Patrzę, a tam Jagna!!!!! Myślę sobie, że to niemożliwe, bo pisała w moim dzienniku, że wygląda na mamę swoich dzieci.... . Pomyślałam, biedna, może szybko się zestarzała, albo przytyła po dzieciach..... Coś nie pasuje Przecież Jagna jest młoda i piękna!!!!! Ty kokietko!!!!! Nie dość, że super pisze, ma poczucie humoru, wybudowała dom i pije mojego ulubionego gingersa., to jeszcze piękna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żabciu, żabciu, coś za dużo tego Gingersika wypiłaś i Ci się na oczy rzuciło... No dobra, przyznaj się, czego chcesz ode mnie, że taka miła jesteś? No, ale cóż ja mogę...Podziękować bardzo mogę. Dziękuję! Ale piękna to ja tam żadnego jakoś nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Nie wierzę, że o tym nie wiesz! Na pewno faceci oczy gubią A pisałam to na trzeźwo! i z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 No zwariowała baba od tej budowy, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba, ja mogę oceniać Tylko musiałbym najpierw zobaczyć Jagnę już widziałem i oceniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba, ja mogę oceniać Tylko musiałbym najpierw zobaczyć Jagnę już widziałem i oceniłem No i przyznaj, że piękna! Bo Jagna myśli, że mam do niej jakiś interes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 No... Niezła Jagna jest Ale ja to tylko tak obiektywnie i bezinteresownie, bo mogę od Luśki ścierą przez łeb dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Jako założycielka wątku czuję, że muszę zamknąć tę dyskusję. Chociaż szkoda, bo coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A tak fajnie się czytało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 no, nie smuć się jagna i nie dołuj decyzyjnie ....jakoś przebrniesz...musisz ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Absolutnie pozytywne myślenie nie może się skończyć. Przypomnij sobie jak kilka postów wyżej pisałać o przewadze kobiet budujących nad mężczyznami - teraz też się wszystko tak ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.07.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Widzę, że dzisiaj obie nie mamy dobrego dnia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.07.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No.....właśnie się dowiedziałam, że hydraulik ma termin dopiero na wrzesień.... To dopiero czekanie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.07.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ivonesco, dziękuję kochana. Wiem, że jakoś to przetrwam, tym bardziej, że tak naprawdę nie mogłam się doczekać podejmowania decyzji... Funia, no jasne, właśnie dzisiaj zmieniłam koncepcję łazienki. Samodzielnie. I nawet się spodobało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 31.07.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Rany .... czytam Wasze dzienniki i ja już też chcę.... BUDOWAĆ BUDOWAC BUDOWAĆ !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Jaguś... Ja o tym pięknie... Pamiętam takie jedno Twoje zdjęcie... Pisałaś, że w ciąży wtedy byłaś. Dla mnie rewelacja! Ech, wyglądać tak kiedyś jak Jagna... Buziaki Kochana i przyj do przodu! Tak już niewiele zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Facio, buduj! Bardzo fajna zabawa, tylko trochę nerwów i piniendzorów kosztuje. Ale buduj... Ania, pamiętam to zdjęcie, oczywiście. Całą ciążę słyszałam same komplementy. Takiej cery i włosów to już nigdy potem nie miałam... Ja bez pudła rozpoznaję płeć przyszłego dzidziusia moich koleżanek. "Na chłopca" wyglądają promiennie, lepiej niż zawsze, "na dziewczynkę" mama robi się jakby zmęczona i bladzieńka jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja bez pudła rozpoznaję płeć przyszłego dzidziusia moich koleżanek. "Na chłopca" wyglądają promiennie, lepiej niż zawsze, "na dziewczynkę" mama robi się jakby zmęczona i bladzieńka jakaś... A wiesz dlaczego? Bo nawet natura uznała że dwie baby na raz to już za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja bez pudła rozpoznaję płeć przyszłego dzidziusia moich koleżanek. "Na chłopca" wyglądają promiennie, lepiej niż zawsze, "na dziewczynkę" mama robi się jakby zmęczona i bladzieńka jakaś... A wiesz dlaczego? Bo nawet natura uznała że dwie baby na raz to już za dużo No wiesz...? http://gify.mjw.pl/gify/zlosc/00000028.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts