Ivonesca 07.08.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 są po prostu rewelacyjne..i sposób ich opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Cześć Jagienko! Dołączam się do ochów i achów w kwestii twojego dziennika. Bardzo udany początek i trzymaj tak dalej! Witam w gronie piszących i pozdrawiam serdecznie! IvetteP.S. Ludzie! Odczepcie się w końcu od tych żab - nie po to dziewczyna tak się stara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Dziękuję bardzo za komplementy Bardzo się cieszę, że Was nie nudzę. Ivette, ja mogę pisać o żabach. Mnie jest wszystko jedno, byle się COŚ działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Tym bardziej,że są to żaby w pewien sposób ułomne,bo....nie mają pewnego hormonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Bardzo proszę przestać z tym nieszczęsnym hormonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Ta reakcja jest poniekąd zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 25.08.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Nareszcie! ( nie to żebym miała jakieś zastrzeżenia co do tempa prac) Nareszcie jest co poczytać na tym forum. O następny odcinek proszę ... Zamilkłyście z magmi na jakiś czas i smutno mi było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.08.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 O, ja mam ogromne zastrzeżenia co do tempa, ale niestety - tak musi być Teraz znowu będzie przerwa na podlewanie betonu A Magmi wyjechała na wakacje - zazdroszczę jej - i niedługo będzie o czym czytać bo po powrocie biorą się ostro do roboty Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 25.08.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Faktycznie te ławy wyglądają na podstawy pod gigantyczny dom.Co zadecydowało, że mają taką szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.08.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Marbo, Trzy czynniki: gleba - glina, woda, glina i glina; wielkość domu - duży i z poddaszem, więc ciężki; postawa mojego męża - "lepiej przedobrzyć niż zaniedbać" he he, myślę, że resztę będziemy budować już "normalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco 25.08.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Tylko ten najdalej wysunięty róg fundamentu - juź teraz widac zbytnie pochylenie - kĆt nachylenia nie jest wystarczajĆco duŇy by zniwelowac napręzenia kt?re niechybnie nastĆpiĆ gdy trzy czarownice będĆ sięwpatrywać w niebo i zastanawiać się po co facet przyszed? po wodęa wyszed? zobaczywszy pistolet - i jeszcze podziękowa?. Zrozumia?e? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco 25.08.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Tylko ten najdalej wysunięty róg fundamentu - juź teraz widac zbytnie pochylenie - kĆt nachylenia nie jest wystarczajĆco duŇy by zniwelowac napręzenia kt?re niechybnie nastĆpiĆ gdy trzy czarownice będĆ sięwpatrywać w niebo i zastanawiać się po co facet przyszed? po wodęa wyszed? zobaczywszy pistolet - i jeszcze podziękowa?. Zrozumia?e? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Jaco, polskie literki Ci wcięło A zrozumiałe jest. Ale tylko dla trzech czarownic, faceta od wody i barmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Myślisz,że użytkownik Jaco (postów szt. ma ..czkawkę i stąd te litery? Wciska mu się nie tak jak trzeba. Boszzzz,jak nie hormon,to czkawka.... Co za ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 i jeszcze szurnięty pies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 A może założymy osobny post poświęcony brakowi hormonu, czkawki, szurnięciu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Tiaaa....Faktycznie "Komentarz do Podrzutka" ma niewiele wspólnego z moim dziennikiem i budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Jaguś - a czego się spodziewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 He he, teraz to już nawet nie pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts