Whisper 07.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Agnes, nie jestem pewna czy do końca zrozumiałam o co chodzi, ale nawet jeśli nie, to poddało mi to pewien pomysł (być może, że dokładnie ten Twój!). Dzięki!!! Aga, a takie dobrze zrobione z kapustą i grzybami....? I smażone na chrupiąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Mmmmm....ile zostało do Wigilii? Moja teściowa robi pyyyyszne pierogi co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jakoś nie uśmiecha mi się spędzanie czasu przy lepieniu pierogów dzień w dzień.... Oj, Jagna - nie marudź ... jak się chce mieć rustykalną kuchnię, to w niej musi pachnieć (stale) grzybami, kapustą, ziołami itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Oj, Jagna - nie marudź ... jak się chce mieć rustykalną kuchnię, to w niej musi pachnieć (stale) grzybami, kapustą, ziołami itp, itd. Jacku - to będzie pachniało ziołami i np jabłkami i jakimś ciastem czasem. A zapach pierogów będzie odświętny. I sprawa załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No dobra, zioła i suszone grzyby powieszę dekoracyjnie w celu zaspokojenia potrzeb wzrokowo - węchowym. Kapusta...hmmm, chyba nie da się jej powiesić na długo O, robię dobry bigos, tu nie trzeba nic lepić. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Aga, a takie dobrze zrobione z kapustą i grzybami....? Nie tak bardzo jak ruskie ale też lubię, oczywiście ruski są u mnie na 1 miejscu, spożywam każdą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No dobra, zioła i suszone grzyby powieszę dekoracyjnie w celu zaspokojenia potrzeb wzrokowo - węchowym. Kapusta...hmmm, chyba nie da się jej powiesić na długo O, robię dobry bigos, tu nie trzeba nic lepić. Może być? Może, może .... z tą kapustą to rzeczywiście nie przesadzaj (z wieszaniem) ... bo to chyba mógłby sie dość szybko nieco śmierdzący interes zrobić .... ale bigos to przedni pomysł - jak najczęściej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jesuuu, muszę iść wciągnąć coś na kolację, bo dostałam ślinotoku przez te Wasze opisy.. Ja też uwielbiam ruskie, takie smażone, złociutka skórka, przysmażona cebuleczka... Jezzzuuu.....ja chcę pierogóóóówwwww!!!!!!!!!!Jagna, kurde, aleś kobito narobiła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jeszcze nie narobiłam. Ale jak będę miała nową kuchnię to pewnie narobię. Pierogów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To ja juz jadę na te pierogi z córkami bo mąz nie lubi Ju po przeczytaniu lektury mu się źle robi i dziw go bierze że tylu miłosników tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jak można nie lubić pierogów?! Może to jakiś uraz z dzieciństwa, trauma jakaś, może to się da leczyć?! A swoją drogą, to macie dobrze - dla Was więcej zostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A na pierogi zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A na pierogi zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jak można nie lubić pierogów?! Może to jakiś uraz z dzieciństwa, trauma jakaś, może to się da leczyć?! A swoją drogą, to macie dobrze - dla Was więcej zostaje... Ja też się dziwię jak można nie lubić, a on się dziwi jak można pochłaniać takie ilości - pewnie że więcej dla nas Kiedyś było tylko dla mnie a teraz musze się z dziewczynkami dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Moje uczucie do Elektryka jest bezgraniczne. Mam ochotę paść mu do nóg i dziękować obłapiając go za kolana Nie no Jagna - u Ciebie to tylko jaką robotę złapać ... facet, nie dość, że dostanie kasę to jeszcze jak najlepszy gość się poczuje .... ... a jeszcze ten bezmiar uczuć ... co na to mąż ???? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.08.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Moje uczucie do Elektryka jest bezgraniczne. Mam ochotę paść mu do nóg i dziękować obłapiając go za kolana Nie no Jagna - u Ciebie to tylko jaką robotę złapać ... facet, nie dość, że dostanie kasę to jeszcze jak najlepszy gość się poczuje .... ... a jeszcze ten bezmiar uczuć ... co na to mąż ???? J No tak ale zauważ że Jagna tym bezgranicznym uczuciem darzy tylko elektryka i pana od rozprowadzenia kominkowego dgp tj Pan Pompę Znaczy, z enie tak łatwo u niej te względy zdobyć bo przeciez trochę osób już przewinęło się przez jej budowę A mąż co niech się uczy i lepiej się stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 10.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No popatrz, czepili się męża a ja myślałem, że tutaj chodzi o budowę.... . Cieszę się z Waszych postępów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jagna tym bezgranicznym uczuciem darzy tylko elektryka i pana od rozprowadzenia kominkowego dgp tj Pan Pompę Jak na mój gust andrzejko to tych dwóch to i tak za dużo jak na jedną Jagnę ..... ale mam nadzieję, że i z nimi i z pozostałymi (w przyszłości) MĄŻ sobie poradzi, na pewno sobie poradzi! (Kciukuję) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jacek zajmuje tu nader męską stronę. I dobrze. Jednak pragnę napomknąć, że mój małżonek również darzy serdecznym uczuciem obu panów i równie platonicznie (mam nadzieję ) jak ja. Andrzejko, pan od DGP jest nader sympatyczny, ale po pierwszym spotkaniu stan moich uczuć jeszcze nie osiągnął apogeum. Jak dotąd bezkonkurencyjni są Pan od Pompy Neuratherm i Pan Elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 mój małżonek również darzy serdecznym uczuciem obu panów .... eee... jemu wolno .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts