Jagna 11.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jacek zajmuje tu nader męską stronę. I dobrze. Jednak pragnę napomknąć, że mój małżonek również darzy serdecznym uczuciem obu panów i równie platonicznie (mam nadzieję ) jak ja. Andrzejko, pan od DGP jest nader sympatyczny, ale po pierwszym spotkaniu stan moich uczuć jeszcze nie osiągnął apogeum. Jak dotąd bezkonkurencyjni są Pan od Pompy Neuratherm i Pan Elektryk. O kurcze Jagna to ja już pana do pompy i pana od dgp połączyłam w jedno Poplątało mi się zupełnie Ale teraz wszystko jasne Jak na mój gust andrzejko to tych dwóch to i tak za dużo jak na jedną Jagnę A dlaczego za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Kafle rewelacja !!! Chociaż zdjęcia nasuwają nieodparte skojarzenie z fotografiami powierzchni Marsa wykonanymi przez Pathfindera Ale porcyjki emocji Ci mężuś dostarczył Może mały rewanżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Andrzejko, nie przejmuj się. Sama czasem się gubię kto jest od czego Ja też uważam, że od przybytku głowa nie boli. Trochę jeszcze wykonawców się pokręci i będę miała całą kolekcję Aggi, naprawdę Ci się podobają? W aranżacji wyglądają mniej kosmicznie Co do pomysłów męża, to on słynie z takich numerów. Nawet nie będę próbowała mu dorównać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 11.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Kafle rzeczywiście pierwsza klasa, bardzo fajnie. Jaki producent? I czy cena jest hmmm... ten, no wiesz... akceptowalna? Chociaż zapomniałam, że Wy to teraz kasiaści jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 naprawdę Ci się podobają? W aranżacji wyglądają mniej kosmicznie Co do pomysłów męża, to on słynie z takich numerów. Nawet nie będę próbowała mu dorównać.... Bardzo! Ostatnio kreca mnie takie klimaty A do meza mozesz spreparowc zgrabne pisemko od zdegustowanzch jego dzialalnoscia budowlana sasiadow Poleconym wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Marzenko, kafle są produkcji "Cir and Serenissima". Co do ceny, to hmmm...to bywają chyba droższe. Te kosztują różnie, ale tak między 100 a 130zł. Próbowałam jeszcze gadać, że za drogo, ale P. stwierdził, że na razie nie ma siły więcej nic oglądać... Forsiaści to my będziemy jak pierwsza transza wpłynie... Aggi, coś tak czułam, że jeżeli chodzi o pomysły na rewanżyk to można na Ciebie, kochana, liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Nudna będę..Kafle piękne !!!Poczucie humoru męża też mi się podoba. Radość się zwielokrotnia..Nudno przynajmniej nie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Alfredzionko, słonko. Cieszę się, że się podobają. W realu są ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jeszcze ładniejsze?? Eee przesadzasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Żartowniś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 też się uśmiałam ale z drugiej strony to potrafię sobie wyobrazić co czułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jagna płyteczki bardzo fajne A co do poczucia humoru widzę że nasze drugie połowki mają dużo wspólnego - ja to nawet czasami pytam po 3 razy czy to prawda I jeszcze ta miłośc do latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jaguś - kafle super I lepiej zrób coś z Pawłem bo przecież zawału kiedyś dostaniesz od jego kawałów. Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.08.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A ja tam LUBIĘ Twojego Męża Jaguś .... Fajny Gość jest i ma Poczucie Humoru .... PS. Kobiety rzeczywiście nie zawsze chwytają niektóre żarty .... ale jak się ma aż DWA geny X ... czyli XX ... to się pewnie tak ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 No i po Jacusiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 No i po Jacusiu. Może nie jest tak źle ... ale widać czujność niektórych na takie małe prowokacje ... he, he,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Uważaj Jacuś uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.08.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ta nowa koc=ncepcja tez nie jest zła mi się podoba Szkoda że nowych kafli nie ma w necie Ale odcień zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Odpowiadam zbiorowo: Dziękuję za wszelkie komentarze! Przepraszam, że tak Was zamęczam coraz to nowymi pomysłami, ale pierwszy raz urządzam dom i okazuje się, że nie jest to takie proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts