andrzejka 12.08.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Odpowiadam zbiorowo: Dziękuję za wszelkie komentarze! Przepraszam, że tak Was zamęczam coraz to nowymi pomysłami, ale pierwszy raz urządzam dom i okazuje się, że nie jest to takie proste... A zamęczaj do woli To sama przyjemnośc obserwować jak wybieracie kafelki i płytki I zawsze coś z waszych propozycji może sie spodobać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jagna płyteczki bardzo ciekawe Mi podobają się zawsze te z niższą ceną I zaspuj nas pomysłąmi zasypuj bo moje łazienki w lesie, może coś podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Andrzejko i Aguniu skoro tak mówicie, to będę pokazywała wszystko co się da. Od razu uprzedzam, że nasze pomysły mogą się zmieniać z dnia na dzień, aczkolwiek gres z Nowej Gali chyba już zostanie, bo bardzo nam się obojgu podoba, a to sukces. Co do tych płytek i ich układu, to trzeba pamiętać, że będą one położone na bardzo dużych powierzchniach: salon, jadalnia, kuchnia i korytarz, które stanowią jedną całość. Schodki do salonu będa wykończone drewnem, drewniane szafki w kuchni, drewniane kratownice na górze...to wszystko powinno się ładnie skomponować. Tak więc będziemy jeszcze walczyć z płytkami do łazienek i wykładzinami do sypialni. A, no i w wiatrołapie chyba też będzie coś innego, ale o tym jeszcze w ogóle nie myśleliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 U nas wiatrołap kuchnia i salon są już upatrzone gorzej z łazienkami niby ogólna koncepcja jest ale szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jagna, kafle ładne i jedne i drugie - jeżeli Ci to choć trochę pomoże w wyborze . Ale mi będzie teraz fajnie patrzeć na męki w podjęciu decyzji u Ciebie- hihihihi Całe szczęście, że mam ten etap już za sobą - uffffffffffffff. A tak na poważnie - wklejaj zdjęcia Jagna, popatrzymy razem na ładne rzeczy i może nawet cos doradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga, nie od dzisiaj wiadomo, że gdzie diabeł tkwi Sonika, baardzo mi pomogłaś w wyborze Ale z tego co pamiętam, Ty też masz sporo Nowej Gali w domku, więc powinnaś być choć ciut nieobiektywna Będę wklejać i liczę na szczere porady i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga, nie od dzisiaj wiadomo, że gdzie diabeł tkwi Własnie własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Z NG to mam tylko te wstawki wiśniowe na podłodze w holu - reszta to chińszczyzna. Ale bardzo mi się podoba to ułożenie NG na Twoim obrazku. Jak masz dużą powierzchnię, będzie super wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jagna - zdecydowanie te drugie ładniejsze zwłaszcza w tym cieplejszym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga, jakoś sobie poradzimy. A może się okaże, że właśnie te szczegóły będą sprawiały najwięcej radości? Czego Tobie i sobie życzę Sonika, cieszę się, że Ci się podobają. Powierzchnia pod te płytki będzie naprawdę rozległa. Cała otwarta przestrzeń parteru, blisko 100m. Maluszku, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jagna dzieki Mam nadzieje że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Właśnie odwiedziłam Twój album - masz super wielki, piękny taras . Nic tylko imprezować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dzięki Sonika. Na tarasie też będą płytki. Na razie myślimy o takich drewnopodobnych, ale trzeba będzie znaleźć coś ładnego i TANIEGO, bo powierzchnia spora. Jeny, te gresy już mi się na mózg rzuciły. Wszędzie je widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jagna - jak Cię znam to znajdziesz coś naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Mi osobiście bardziej podobają się te pierwsze, które planowałaś do łazienki( te ciemniejsze), bo mają b. ładną fakturę i kolor. Ale Jagna! Kup te, które Tobie najbardziej odpowiadają.... Te drugie też są ładne..... Sama musisz podjąć decyzję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.08.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jaguś Takie dylematy i takie decyzje, choć wydają się szalenie trudne w momencie podejmowania, to tak cudowana rzecz, że aż Ci trochę zazdroszczę Jednego jestem pewna. Jak już wybierzesz, to będzie powalająco Buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Caly dzisiejszy wieczor bylam w gosciach u Ciebie Superasny dziennik i dom. Co tu duzo gadc , tez juz bym chciala... Zycze szybkiego dojscia do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Maluszku, dzięęęęki Żabciu, te łazienkowe to jeszcze nie zrezygnowane. Ale dzisiaj jedziemy rozglądać się dalej. Klimat tych kafli też mi się podoba, ale może znajdziemy coś tańszego. Aniu, nie przeczę, że przed wyjazdem "po sklepach" jestem bardziej podekscytowana niż przed kupowaniem jakiegokolwiek ciucha... rrmi, zapraszam, zapraszam Bardzo miło było Cię gościć. Nawet kawy nie trzeba było robić... Nie martw się, długo się czeka, ale potem już leci. Ja też czekałam baaardzo długo...ileż to...trzy lata?...na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 17.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witaj Jaguś, Dawno się nie odzywałam, bo byłam przeraźliwie zajęta... prawie jak Ty w sesji! Ja w sprawie płytek podłogowych, prosiłaś o opinie oto moja: wg mnie te płytki Nowa Gala są ładniejsze, ale myślę, że na takiej dużej powieszchni jak Twoja każde będą się dobrze prezentować. Ja jednak wybrałabym tą Nową Galę. U mnie trochę się ruszyło: prąd na działkę podłączą wrzesień/październik, no i teraz projektuje nam dom Pani Architekt z okolic Poznania za cenę 4 k PLN ze złożeniem całej papierologii w starostwie. Porównując do cen stricte poznańskich to cena o 50% niższa! A założyliśmy z moim wspaniałym mężem, że reżim kosztowy musi być ... po to żeby dożyć jeszcze przeprowadzki Gratuluję Ci Jaguś koncertowo zdanej sesyjki Bardzo się cieszę!!! Dzisiaj nadrobiłam ciąg dalszy Twojego dziennika (od około 20 lipca)-płakałam ze śmiechu! Pozdrawiam Cię Jaguś i cały Twój Fanclub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Na to mój Mąż spokojnie: „Żartowałem. Przyjedzie w przyszłym tygodniu robić pomiary”.....ughhh! To właśnie cały mój Mąż Pawły tak mają . Stawiam na Nową Galę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts