Jagna 17.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Alison, gratuluję! Jaki będzie projekt? Parterówka? Kiedy zaczynacie budowę? Olkabojowa, znasz te klimaty, rozumiem? Dziewczyny Nowa Gala zostaje już na 99,9% Rozterki dotyczyły tylko kafli do łazienki, bo ładne, ale cholernie drogie. Dzisiaj widzieliśmy ładne z Cersanitu. Połowę tańsze. A Nowa Gala będzie na całym parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 17.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Nowa Gala - bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Nooo, Martka, to teraz już nie ma 99,9% tylko 100% byłaś tym ostatnim głosem, który przeważył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ale ta dachówka, to ona nie jest czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.08.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ano nie jest. A to źle? Mówiłam, że prawdopodobnie jednak kolor będzie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jagna szkoda że już się zdecydowaliście na płytki bo coraz fajniejsze wklejasz A moim zdaniem wybrane przez męza sa wcale ładne i takie eleganckie Ale ta dachówka, to ona nie jest czerwona Prezesie a Pan co tak na czeerwono przed wyborami wszystko widzi Jak dla mnie to ona nie czerwona Oj Jagna nie przejmuj się wyceną pomyśl jak na wycieczkach zarobisz wszak to jako druga będziesz miała taka w naszym pięknym kraju Dla Whispera już wycieczki się pewnie znydziły to teraz na ciebie przyjdzie kolej Tylko kto bilety będzie sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Fajnie że kasa jest w zasięgu ręki. Teraz to ruszycie z kopyta. A ogrodzenie..faktycznie , metraż do wykonania owego- inponujący! My mamy 140m bierzących ( trzy ścianki) i 28m od frontu i dylematów więcej niż pomysłów!!!! Jak już coś wymyślicie to zapodajcie do publicznej wiadomości ( przynajmniej mojej) Ale podaj też orientacyjne koszty żebym to odrazu selekcje mogła czynić. Ja tam na cudzych błędach mogę się uczyć, mniej boli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Chciałbym mieć Wasze problemy żartuje. Serio, to fajnie się czyta jak ktoś już wybiera płytki, urządza wnetrza etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jaguś, to może jak dokupisz jeszcze z 90 metrów sztachet dla mnie to jeszcze cos utargujesz? Tzn ja zapłace za moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Andrzejko, naprawdę tak myślisz? Te płytki fajniej wyglądają (jak zwykle ) na żywo, bo mają fajną powierzchnię, taką matową w dotyku. Ale nie martw się. Wyprawy po płytki jeszcze nie są zakończone Alfreda, jak już coś wymyślimy to na pewno dam znać. Ale niewykluczone, że będzie po prostu siatka z trzech stron i sztachety od frontu. Zobaczymy. Facio, to co napisałeś, to jakbym siebie sprzed roku czytała. Ileż razy myślałam sobie tak samo. I nie martw się, zanim się obejrzysz a będziesz smarował takie posty o kafelkach i farbach... Martka, to wcale nie jest taki zły pomysł. Pan od sztachet jak usłyszał mój metraż to od razu mówił o "dogadaniu się". Chodziło o transport, ale jak mu jeszcze dowalimy dodatkowe 90 metrów to dogadamy się i do cen. Wiem, że Maluszki też byliby chyba zainteresowani, to będzie jeszcze więcej.... A transport załatwimy sobie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Facio, to co napisałeś, to jakbym siebie sprzed roku czytała. Ileż razy myślałam sobie tak samo. I nie martw się, zanim się obejrzysz a będziesz smarował takie posty o kafelkach i farbach... Oby Twoje słowa proroctwem były ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jagus ale u Ciebie fajne rzeczy się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Facio, jesteście na najlepszej drodze do szaleństwa zakupowego. To już niebawem. Nie potrzeba tu wróżek. To widać jak na dłoni! Aga, a u Ciebie, to może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 U mnie jak narazie wybory dokonane i teraz moge potwierdzic że dobrze że wcześniej oglądalismy wybieraliśmy jak do poszczególnych etapow było daleko, bo teraz tylko chop siup i juz decyzje podjete. A oczywiście w tak zawanym między czasie wychodzą rzeczy o których nie mielismy pojecia i tetraz mamy czas na te decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak ja Ci zazdroszczę tych decyzji! A my wszystko na szybko, nikomu nie polecam tej metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mnie te na szybko dobijają i dlatego to co mogłam przewidziec jakos poukładałam w całośc a i tak jest mnóstwo decyzji na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.08.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Aga (Żona Facia) Ja mam pytanie - płytki do salonu Nowa Gala to jakiego producenta są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.08.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Aga (Żona Facia) Ja mam pytanie - płytki do salonu Nowa Gala to jakiego producenta są??? Aguś, producent to właśnie Nowa Gala. To polskie płytki (http://www.nowa-gala.com.pl) choć niestety cenowo są podobne do włoskich Ale ładne cholery są, co ja poradzę.... Aguś J.G - mnie też to dobija. Ale z drugiej strony te nerwy i podekscytowanie dobrze działa na linię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Aguś J.G - mnie też to dobija. Ale z drugiej strony te nerwy i podekscytowanie dobrze działa na linię... To dobrze że podjęłam te decyzje wcześniej bo jak bym jeszcze zadbała o linie to nic by ze mnei nie zostało i kto by mieszkał w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Parapety, które też tam są omijam wzrokiem, bo jakoś nie wzięłam ich pod uwagę przy liczeniu czekających nas kosztów. Da się żyć bez parapetów? Może serwetkę położę i nie będzie widać, że nie ma.... . Parapety muszą być bo niby jak zrobić parapetówę ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts