facio 31.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Wow zdjęcia To Facio lubi najbardziej Możesz dać mi coś więcej na temat tej oczyszczalni? jakiś link itp? jak spytam o koszty to się nie obrazisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Maluszku, jesteś przecież na bieżąco. Nie marudzić mi tu proszę Agacko, to coś w kuchni to będzie murowany barek. Nie jest półogrągły wbrew pozorom, on ma tylko ścięty jeden bok. Aga, dzięki! Żabciu, dziękuję. Ja Twój dziennik też bardzo lubię. Tak sobie myślę, że może u Was to była ściana nośna a u nas jest działowa, stąd te różnice. Ale między innymi właśnie zdjęcie Twojego komina narobiło to zamieszanie Facio, oczyszczalnia jest Bioeko http://www.bioeko.ires.pl Na stronie są chyba ceny, bo co chwila są promocje. Generalnie kosztuje to ok. 6500zł + Vat Panowie bardzo się u nas namęczyli (ciężki grunt) i rzeczywiście pracowali dosłownie zlani potem. Są bardzo mili i służą wszelką pomocą. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Nieźle rozumujesz. U nas komin stoi przy ścianie nośnej! Teraz już wszystko jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.08.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Widzisz Żabciu? Jeszcze trochę poczytamy, pokombinujemy i też będziemy ekspertami od Schiedla. Zatrudnią nas jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Facio, oczyszczalnia jest Bioeko http://www.bioeko.ires.pl Na stronie są chyba ceny, bo co chwila są promocje. Generalnie kosztuje to ok. 6500zł + Vat Panowie bardzo się u nas namęczyli (ciężki grunt) i rzeczywiście pracowali dosłownie zlani potem. Są bardzo mili i służą wszelką pomocą. Polecam. Dzięki serdeczne za info Już oglądam ich stronkę a pytania też znajdę i troszkę ich pomęcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 03.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Dzięki serdeczne za info Już oglądam ich stronkę a pytania też znajdę i troszkę ich pomęcze Rozmawiałem z BIOEKO. Bardzo miła i fachowa rozmowa, rozwiali wszystkie moje uprzedzenia/pytania związane z oczyszczalnią. Wpisuje ich na moją Listę Potencjalnych Wykonawców. Jagna jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 04.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 ...heh Jagna naprawde fajnie sie Ciebie czyta ZYCZE POWODZENIA I CZEKAM NA WIECEJ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 04.09.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Jaguś, jaki fajny Hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.09.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam zjazd. Faciu, będzie mi bardzo miło, jeżeli "coś z tego będzie". I to ze względu na sympatię dla obu stron. Powodzenia Bezele, miło mi niezmiernie i bardzo dziękuję Martka, wiedziałam, że się poznasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 10.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Fajniutkie zdjęcia to LUBIĘ Cieszę się, że prace idą do PRZODU Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.09.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jagna ale niezły akrobata z twego szefa Okna masz fajne Mała ta pompa Poradzi sobie Dużo u ciebie się dzieje Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Witaj Jagna, hihi a ten Pan co akrobacje na dachu wyczynia to cyrkowiec jakiś, może ty jakąś trupę cyrkową niechcący zatrudniłaś, albo ten Pan na dwa etety leci A propo Jaguś co za blachodachówkę masz ( firma, link do strony ) jaka cena za blachę na dach ze wszystkimi dodatkami Wam wyszła bedę wdzięczna bo jestem na etapie szukania blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.09.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Facio, zdjęć będzie sporo. Nie ma to jak cyfrówka w domu Andrzejka, przecież nie od dziś wiadomo, że rozmiar nie gra roli A jeszcze jeżeli w pompę zaliczyć kolektory, to jest ogroooomna! Iska, dwa lata czekałam, żeby Szef zrobił taki numer Blachodachówka jest firmy Ahi Roofing, to jest blacha nowozelandzka, z posypką. Jeżeli szukasz tańszego pokrycia, to raczej Cię nie zainteresuje, bo kosztuje tyle co porządna dachówka i mimo, że panowie sprawdzili się z rabatem, to i tak wyszło sporo. Ale jest lekka, oryginalna, płaska i ma 50 lat gwararancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Dzieki Jaguś za informację, zaraz zaczne poszukiwania strony tej blachy a co do ceny to powiem ci, że też będę szukać lepszej a co za tym idzie droższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Iska, starałam się po malutku, żeby Cię nie zrazić na wstępie. Strona to http://www.ahiroofing.pl My wybraliśmy kształt taki jak Whispery, czyli Senator, ale kolor "bark":http://www.ahiroofing.pl/foto/senator_bark2.jpg Może jeszcze dzisiaj wkleję zdjęcia do dziennika z kawałka położonego dachu, to zobaczysz jak to u nas wygląda. U Whisperków nam się bardzo spodobało i cieszę się, że mogliśmy to zobaczyć na żywo, bo wygląda ślicznie, jak dach z miękkiej tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jagna, rany... ale u Ciebie się dzieje.. Gratulacje za dach, żaby, pompę i ... wenę twórczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jagnięcinko, jaki ładny dach masz I widok z okien super, a z narożnego to juz zupełne cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.09.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witaj Jaguś, znalazłam w starej gazecie muratora Twoją dachówkę tzn. tą firmę, muszę powiedzieć, że prześliczna jest tylko cena ech.... 80 - 89 zł/m2 ja mam 240 m2 dachu + te wszystkie dodatki nawet nie chcę liczyć. Wyceniałam ostatnio planję na mój dach to ok 18 tyś ale nie wiem czego się spodziewałam. Ale jakie masz śliczne okno narożne, coś cudwonego ja teraz żałuje, że nie zrobiłam sobie jakichś ekstrawagandzkich okien, tzn mam jedno panoramiczne ale marzyło mi się takie do samej ziemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.09.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 AgnesK, dziękuję (żaby ciągle są i nie jestem pewna czy nie została jakaś pochowana w czeluściach rowów na kolektory ) Whisper, dzięki. Ciekawe dlaczego Ci się ten dach podoba... Iska, pamiętaj, że jest coś takiego jak rabaty. Co Ci szkodzi pogadać. Wiem, że u nas na forum, chłopaki od dachówek mają niezłe promocje, spróbuj. A jak piszesz "Twoją dachówkę" to aż mi dziwnie i przypominam, że jest to dachówka, którą PIERWSI mieli Whisperki. A' propos, jest na forum jeszcze ktoś z tą blachą? Czy mamy zaszczyt dzielić to szczęście na razie tylko (TYLKO?!) z Whisperkami? A na widoczki z okna narożnego zapraszam osobiście. Zdjecie tego nie odda. Jak się tak stanie z brzuchem wciśniętym w róg i tak se patrzymy w prawo.....w lewo...znowu w prawo...trochę prosto....Super jest. Jakbyśmy się nagle znaleźli poza domem! Acha, Iska, ono nie jest do samej ziemi, jeśli o to chodziło. Ale i tak mi się podoba jak nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.09.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Hej Jaguś no sorki, wiem, że Whisper był pierwszy z dachem czytam jego dziennik, ale napisałam tak dlatego, że akurat ty też jesteś posiadaczką tego dachu dzięki za zaproszenie napewno skorzystam jak bedę kiedyś w Waszych okolicach, ja mam takie szczęście, że się buduję w miejscu gdzie nikt w dzienniku muratora nie pisze, no może blisko mam do AgnesK i Agi JG ok 100 km tyle dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts