Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

Hej Jagna. Odkryłam niedawno Twój dziennik. Bystra jestem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że 2 tygodnie byłam na urlopie. I przez ten Twój dziennik współpracownicy patrzą na mnie dziwnie, bo patrzę w ekran komputera i chichram się co chwilę. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przeczytałam cały dzisiaj i nie mogę się doczekać ciągu dalszego. Czy ze względu na czytających nie moglibyście podkręcić tempa budowy? :wink:

Już widzę te gniazda jaskółcze przy więźbie. Bo gadzina Was lubi.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zielona, dzięki :p Zgłoszę Twój wniosek głównemu Inwestorowi. Zgłoszę i od razu poprę, bo jestem za! :D

Skąd wiedziałaś o jaskółkach? :o Przecież nic o nich nie pisałam, a lata tam tego od groma! I mam wrażenie, że one też patrzą na nas i myślą "Rany, budujcie się szybciej bo brakuje nowych mieszkań dla młodych!" :wink: :lol:

• 7 months później...
  • 3 months później...
Wierzcie mi, kochane, że jak tylko będę miała O CZYM, to będę pisać :D

Ewusia, to się nazywa myślenie życzeniowe! Stawiasz ściany...hehe... Może się okazać, że o ścianach napiszę znowu dopiero za rok... :o No, ale tak też nie wolno myśleć 8)

Jagna, ściany fundamentowe to też ściany :D

My mamy jeszcze do zasypania i utwardzenia resztę piachu, położenie rur kanalizacyjnych, zrobienie pierwszej wylewki, no i taki drobiazg jak kupno materiałów na ściany….Uda się?[/quote]

No jasne,

jak ci zabraknie pieniędzy, to zawsze przecież możesz zacząć pisać powieści :D

Jesteś lepsza od Grocholi - poważnie. To najlepiej, najciekawiej i najdowcipniej napisany dziennik, jaki przeczytałam na tym forum. Lubię cię :lol:

Widzisz? Nie jesteś osamotniona w lubieniu.

• 3 weeks później...

I ja dołączam do wielbicieli Twojego talentu pisarskiego. :) (Dopiero teraz mam więcej czasu na poszperanie w Forum).

Piszesz w sposób bardzo sympatyczny! (Bo chyba w ogóle jesteście sympatyczną rodzinką!?). Twoje zapiski czyta się rzeczywiście jak dobrą książkę.

Życzę Wam i sobie, abyś miała jak najczęściej POWÓD do pisania swoich wrażeń z budowy Podrzutka. :D

• 1 month później...

Wreszcie

jest, jest.

I pierwsza poważna budowla, i cd. dziennika.

Już zaczęłam się obawiać, że pochwały cię speszyły :lol:

Pisz, Jagna, pisz. O studiach, o rodzinie, o dzieciach, o swoich zwierzakach, możesz też od czasu do czasu o budowie. Ale nie zostawiaj nas (czytaj: wiernych czytelników) na tak długo.

Czekam w napięciu (nie kojarz z wychodkiem), jak na kolejną część o Harrym Potterze. :oops:

Rany, ale Ty kochana Józia jesteś.... :oops:

Ale to forum budowlane, nie mogę chyba tak szaleć z wpisami na tematy poza. Myślę, że większość osób doszukuje się w dziennikach konkretnych informacji o materiałach, cenach itp., a ja tu o kotach....? ...? ....? Jak myślisz?....?

Coś ty, Jagna.

Konkretnych informacji ludzie szukają gdzie indziej, a tu chyba wszystkich interesuje emocjonalna strona budowania. Przynajmniej mnie. Przecież zyskałaś już wiernych czytelników poruszonych losem twoich żab, to powinnaś wiedzieć.

Ps.

Jak ja bym chciała być rozchichotaną studentką. Daaaaj chociaż poczytać.