Zielona 27.08.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Hej Jagna. Odkryłam niedawno Twój dziennik. Bystra jestem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że 2 tygodnie byłam na urlopie. I przez ten Twój dziennik współpracownicy patrzą na mnie dziwnie, bo patrzę w ekran komputera i chichram się co chwilę. Przeczytałam cały dzisiaj i nie mogę się doczekać ciągu dalszego. Czy ze względu na czytających nie moglibyście podkręcić tempa budowy? Już widzę te gniazda jaskółcze przy więźbie. Bo gadzina Was lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.08.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Zielona, dzięki Zgłoszę Twój wniosek głównemu Inwestorowi. Zgłoszę i od razu poprę, bo jestem za! Skąd wiedziałaś o jaskółkach? Przecież nic o nich nie pisałam, a lata tam tego od groma! I mam wrażenie, że one też patrzą na nas i myślą "Rany, budujcie się szybciej bo brakuje nowych mieszkań dla młodych!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 07.04.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Jagna a czemu nic nie piszesz?Rzadko to teraz zaglądam i chyba nie znam przyczyny.A tak dobrze się czytało twój dziennik i za żabkami trochę tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.07.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jagna, jasne że się uda ale masz superaśno, u mnie pozwolenie leży i czeka na napływ gotówki... a Ty już stawiasz ściany trzymam kciuki bo przecież chcieć to móc powodzenia i pisz dalej, fajnie się czyta.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.07.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jaguś - uda się Trzymam kciuki Tak się cieszę, że znowu zaczęłaś pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 witaj po długiej nieobecności ja też stręskniłam się za żabkami pisz, nam pisz ....oby częsciej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.07.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Wierzcie mi, kochane, że jak tylko będę miała O CZYM, to będę pisać Ewusia, to się nazywa myślenie życzeniowe! Stawiasz ściany...hehe... Może się okazać, że o ścianach napiszę znowu dopiero za rok... No, ale tak też nie wolno myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.07.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Trzymam kciuki, żeby te wpisy były częstsze Napewno się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.07.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witaj Jagna Oko masz dobre do obserwacji! Motyw z facetami przy zepsutym... Pisz i buduj i żaby... gdzie żaby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 27.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Noooo, wreszcie wiem "do porządku", co się tam u Was dzieje! Czekam na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu, żaby chyba pojechały na wczasy zakładowe, bo jakoś ich już nie widujemy. Ale sprawdzałam zanim wsypywaliśmy piasek... Magmi, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.07.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Wierzcie mi, kochane, że jak tylko będę miała O CZYM, to będę pisać Ewusia, to się nazywa myślenie życzeniowe! Stawiasz ściany...hehe... Może się okazać, że o ścianach napiszę znowu dopiero za rok... No, ale tak też nie wolno myśleć Jagna, ściany fundamentowe to też ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 My mamy jeszcze do zasypania i utwardzenia resztę piachu, położenie rur kanalizacyjnych, zrobienie pierwszej wylewki, no i taki drobiazg jak kupno materiałów na ściany….Uda się?[/quote] No jasne, jak ci zabraknie pieniędzy, to zawsze przecież możesz zacząć pisać powieści Jesteś lepsza od Grocholi - poważnie. To najlepiej, najciekawiej i najdowcipniej napisany dziennik, jaki przeczytałam na tym forum. Lubię cię Widzisz? Nie jesteś osamotniona w lubieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.07.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 O rany, dzięki Józia! Zawsze się boję, że mój dziennik, w którym brakuje konkretów budowlanych (jako, że niewiele ich zaistniało ) nie stanowi żadnej wartości na tym forum, a tu proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 12.08.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 I ja dołączam do wielbicieli Twojego talentu pisarskiego. (Dopiero teraz mam więcej czasu na poszperanie w Forum). Piszesz w sposób bardzo sympatyczny! (Bo chyba w ogóle jesteście sympatyczną rodzinką!?). Twoje zapiski czyta się rzeczywiście jak dobrą książkę. Życzę Wam i sobie, abyś miała jak najczęściej POWÓD do pisania swoich wrażeń z budowy Podrzutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 barbapis, dzięki serdeczne! Bardzo potrzebuję takich życzeń... Jak tylko będzie CO, to na pewno to opiszę z ogromną radochą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.10.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Wreszcie jest, jest. I pierwsza poważna budowla, i cd. dziennika. Już zaczęłam się obawiać, że pochwały cię speszyły Pisz, Jagna, pisz. O studiach, o rodzinie, o dzieciach, o swoich zwierzakach, możesz też od czasu do czasu o budowie. Ale nie zostawiaj nas (czytaj: wiernych czytelników) na tak długo. Czekam w napięciu (nie kojarz z wychodkiem), jak na kolejną część o Harrym Potterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.10.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Rany, ale Ty kochana Józia jesteś.... Ale to forum budowlane, nie mogę chyba tak szaleć z wpisami na tematy poza. Myślę, że większość osób doszukuje się w dziennikach konkretnych informacji o materiałach, cenach itp., a ja tu o kotach....? ...? ....? Jak myślisz?....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.10.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Coś ty, Jagna.Konkretnych informacji ludzie szukają gdzie indziej, a tu chyba wszystkich interesuje emocjonalna strona budowania. Przynajmniej mnie. Przecież zyskałaś już wiernych czytelników poruszonych losem twoich żab, to powinnaś wiedzieć. Ps.Jak ja bym chciała być rozchichotaną studentką. Daaaaj chociaż poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Rusza się, rusza się! Budowa znaczy, bo że Jagna się rusza, to wiadomo. Jaguś, ale Ty jednak patrz, co oni tam rysują, jakiś nadzór budowlany musi być... Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na dalsze doniesienia z frontu błędowskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts