Jagna 20.10.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ile płaciłaś za m2 podłogówki? Aga, za metr to wychodzi jakieś 90zł - w tym materiały, robocizna + grzejnik w kotłowni. Acha, a dodam jeszcze, że panowie zrobili wszystko w dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Jagna jak skończyła się sprawa oczyszczalni? coś tam było nie tak o ile dobrze pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Jagna jak skończyła się sprawa oczyszczalni? coś tam było nie tak o ile dobrze pamiętam... Faciu, jeszcze nic nie wiemy. Jeszcze nie jest podłączona. Problem może polegać tylko na tym czy woda będzie wsiąkać w naszą glinę. Sama oczyszczalnia jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.10.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Mojej Adze podoba się Twój taras ile ma metrów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Jagna jak skończyła się sprawa oczyszczalni? coś tam było nie tak o ile dobrze pamiętam... Faciu, jeszcze nic nie wiemy. Jeszcze nie jest podłączona. Problem może polegać tylko na tym czy woda będzie wsiąkać w naszą glinę. Sama oczyszczalnia jest ok. Pomysł z oczyszczalnią sprzedałem architektowi, który adaptuje nasz projekt i zobaczymy co z tego wyjdzie. Myślę, że na naszym piasku będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Mojej Adze podoba się Twój taras ile ma metrów?? Bo Agi lubią fajne tarasy Nasz jest ogromny. Ma prawie 70 metrów. Jak dla mnie, spokojnie mógłby być trochę mniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Gdyby na tym tarasie mieli sie zmiescic wszyscy twoi wielbiciele to bylby duzo za maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Gdyby na tym tarasie mieli sie zmiescic wszyscy twoi wielbiciele to bylby duzo za maly. He he, chciałabym żeby to była prawda....To bardzo miłe. Naprawdę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 21.10.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dopiero teraz odkryłaś, że Jagna ma nietuzinkowe poczucie humoru!!!! No dopiero , co ja na to poradzę . Usprawiedliwieniem niech będzie fakt, ze też dopiero teraz zaczęłam czytać dzienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.10.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 o kurteczka....ile tych rureniek no nie powiem wygląda to imponująco! a trawa....śliczniutka, mnie się jednak nie udało zasiać w tym roku... ziemi nie zorganizowałm ale w przyszłym się zepnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jagus sliczne te Twoje robaczki Trawki zadroszczę I nie zaniedbuj dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Jagna dopiero teraz przeczytałam twoj dziennik no i zauwazyłam ze macie zraszacze- ale jakieś inne mogłabyś wiecej cos o nich napisac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Teska, zraszacze robił mój mąż. Wszystkiego się od niego dowiem (teraz jest na budowie) i Ci napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Teska, zraszacze robił mój mąż. Wszystkiego się od niego dowiem (teraz jest na budowie) i Ci napiszę. ok.dzieki.Dowiedz sie jak działają, tzn czy macie jakis komputer czy trzeba je po prostu odkrecic?? swoja droga niezły pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Aaa, to mogę Ci napisać od razu: trzeba odkręcić. Ale nie jest to wielki problem, pokrętło jest tuż przy domu. No i minus jest taki, że rurki wystają na stałe, nie chowają się w ziemi Ale to pierwszy zraszacz, może kiedyś go zmodernizujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.10.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Hej Jaguś No nie ale miałaś kłopot nie lada, dobrze, że Twoja ekipa jeszcze się do tego przyznała i zaproponowali inne wyjście, bez dodatkowych opłat. Ale wiesz co zszokowana jestem ilością rurek na podłodze, dlaczego tak dużo, wiesz na zdjęciach w gazetach jest o wiele mniej tego ustrojstwa. Wiesz bo ja też będę robić podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Izka, ta podłogówka to aż tak gęsta nie jest - zdjęcie jest tak zrobione chyba. Ale fakt, że prosiliśmy, żeby było jak najgęściej, bo lubimy ciepełko, a firma stanęła na wysokości zadania. Mój mąż zadzwonił do samego szefa z podziękowaniami za tak miłą wspólpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Izka, ta podłogówka to aż tak gęsta nie jest - zdjęcie jest tak zrobione chyba. Ale fakt, że prosiliśmy, żeby było jak najgęściej, bo lubimy ciepełko, a firma stanęła na wysokości zadania. Mój mąż zadzwonił do samego szefa z podziękowaniami za tak miłą wspólpracę Jagna chyba jednak ta podłogówka jest taka gęsta 11mb rurki na 1 m2 to sporo. Rozmawiałem na ten temat z markusem, ba, nawet czułem tę podłogówkę u niego i przyznaję, że robi wrażenie ps. Jestem sama! I to było właśnie głupie – nakręcić się tak przed samotną nocą… I teraz będę pisać dziennik całą noc, czytać forum i nie wiem co jeszcze, bo pewnie nie zasnę ... no i jak tu nie pomóc samotnej, bojącej się kobiecie... pomysł by się znalazł... ino tylko z boku stoi Twoja imienniczka i czyta te słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Faciu, miałeś okazję poznać podłogówkę Climakomfortu? Znaczy się Markusa, ale przez nich robioną? I mówisz, że robi wrażenie? No to super. Może jednak zasnę. Dzięki za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Faciu, miałeś okazję poznać podłogówkę Climakomfortu? Znaczy się Markusa, ale przez nich robioną? I mówisz, że robi wrażenie? No to super. Może jednak zasnę. Dzięki za dobre chęci buuu Jagienko... nie czytasz mojego dziennika... no ale fakt musu nie ma Poznałem markusa i jego pompe ciepla . W climakomforcie bylem tez osobiscie, troszke wczesniej... wiesz wzrokowiec jestem jak dotkne, zobacze to uwierze Bardzo powaznie myslimy nad pompa ale to bedzie nasze jedyne zrodlo ciepla ewentualnie kominek ale raczej jako ozdoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts