Jagna 30.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Myślałam...dobra, lecę czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Myślałam...dobra, lecę czytać! co myślałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Myślałam, że z Climykomfort zrezygnowaliście i myślicie o innej pompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Myślałam, że z Climykomfort zrezygnowaliście i myślicie o innej pompie szczerze? o wrażeniach pisałem gdzieś na innych wątkach o pompie... troszke tego jest a nie chciałem się powtarzać. nawet przed chwilą rozmawialiśmy na ten temat i doszliśmy do wniosku ze chcemy... pompe a jeżeli juz to tylko z ... klimakomfortu... Przekonały mnie o tym obie wizyty i ta w Grudziadzu i u markusa. SUPER sprawa jedyny minus to koszt ale.. coś za coś... Moja Żona założyła wątek o pompach w wymianie doświadczeń (też tam odpisywałas) ale watek zrobil sie zbytnio naukowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No i właśnie na podstawie tamtego wątku myślałam, że zmieniliście kierunek i idziecie bardziej w stronę pompy glikolowej. Ale miło mi, że firma Ci się podoba. Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No i właśnie na podstawie tamtego wątku myślałam, że zmieniliście kierunek i idziecie bardziej w stronę pompy glikolowej. Ale miło mi, że firma Ci się podoba. Mi też właśnie zawsze wracamy do climakomfortu inne firmy coś tam piszą a zobaczyc tego nie ma gdzie... w Grudziądzu pokazał gościu wszystko no ale... za to markus przelamał wszystkie opory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 A co szczególnie Was przekonało ze spostrzeżeń u Markusa (którego oczywiście pozdrawiam!)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.10.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Jagna, trochę mnie tutaj nie było, a u Ciebie zmiany, że hej . Bardzo, bardzo ładnie wszystko wygląda i ogrodzenie i kuchnia i płytki w łazience. Ciekawa jestem końcowego efektu, ale pewnie jeszcze trochę nas potrzymasz w napięciu . Napisz proszę kochana, gdzie konkretnie na Allegro szuka się takich panów od kuchni. Ja tam niczego nie umiem znależć - daj może link, proszę. Jakie będziesz mieć fronty, uchyl rąbka tajemnicy, nie bądż taka ? A taki zgodny mąż jak Twój, to SKARB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Jagna, aleście ruszyli do przodu Zaczynam się obawiać, że nas przegonicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Soniczko, weszłam na Allegro w "Dom i ogród", potem w "Meble" a potem wpisałam w wyszukiwarkę "meble kuchenne" i wyskoczyło mi to http://www.allegro.pl/search.php?string=meble+kuchenne&category=522&country=1 Ja wybrałam to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69372544 no i zobaczymy. Jak na razie nie polecam, bo jeszcze mebli nie widziałam, ale jak będą fajne, to na pewno napiszę i polecę, bo panowie są przesympatyczni. Whisper, przegonimy? Toż my nie mamy jeszcze ani reku, ani DGP ani nawet kominka, ani nawet jednej płytki na podłodze.... Jeszcze huk roboty przed nami, możesz spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Jezu .... nie było mnie przez czas jakiś a tu się Tobie wszystko zdążyło wywrócić i znowu wrócić do pionu ..... Rany, jak u Was superaśnie .... i okno narożne i kafelki ... i oczywiście DACH .... ładny kolor ...... ZCo do sztachetek - to planujemy dokładnie takie same : zaokrąglone, orzechowe, na 2 śruby ... No pięknie Jagna - Wigilia rozumiem już w grzybowym zapachu Twojej nowej rustykalnej kuchni ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.10.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Cześć Jagusia! Na początek zapytam, jak minęła ta wczorajsza noc? U nas chodziły potwory (dzień wcześniej przyniosły kartkę z zapowiedzią i radą, by zaopatrzyć się w słodycze ). Ale nas niestety jak na złość nie było (choć potulnie w słodycze się zaopatrzyliśmy i teraz nie wiemy co z nimi zrobić - pewnie zjemy ), ponieważ w Koszalinie u znajomych zasięgaliśmy porad odnośnie praktyki porodu Chciałam Ci napisać, ze w Twoim domu jest pięknie. Poczytałam na spokojnie, pooglądałam, włos mi się zjeżył na głowie w opisywanych przez Ciebie chwilach grozy, by zaraz opaść znów łagodnie po przeczytaniu rozwiązania Kurcze, piękna dachówka, super komin, płot i brama że aż się gwiżdże z zachwytu... Kafeleczki śliczniutkie, kociak bosssssski Po prostu nie ma takiej rzeczy, która by mi się u ciebie nie podobała. A to okno.... Ech... Zaprosisz mnie kiedyś na kawkę przy tym oknie? Nawet z widokiem na osiedle. Nie będzie tak źle, choć wiem doskonale co czujesz, bo mi w tym roku sąsiad (całkiem sympatyczny, jego żona też, ich domek jeszcze bardziej) zasłonił widok na zachód słońca nad polami i lasem z tarasu Tak bywa, nic nie zrobimy, dobrze, ze mogę sobie wyjśc z domu na spacer z psem i choć na spacerze podziwiać piękne widoki. A ich teraz sporo jesienią Buziaki Jaguś! I pomyślnej końcówki budowania! Bez chwil grozy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Już kilka razy oglądam wasze zdjęcia ale dopiero teraz się odzywam. Piękny Wasz dom. Niedaleko nas tez jest dom z takim dachem i widziałam jak z bliska wygląda. Bardzo ładnie, a u Was pięknie dopasowane do tego to ogrodzenie. Te zaokrąglone końcówki deseczek mi się bardzo podobają. Mój sąsiad tez ma podobne ale końcówki inne i mi nie bardzo tamte pasują. No ale są. Sąsiadowi na pewno się podobają. Kuchnia którą planujecie tez w moim stylu. Mam nadzieje ze cos podobnego u nas będzie. A te kafelki do kuchni.., super. No i co jeszcze. Okno narożne.., aj zazdroszczę Ci widoków... No i ta trawa. A u nas piach... Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Jacek, miło Cię widzieć Co się z Tobą działo, chłopie? Wigilię raczej na pewno urządzimy u nas. Już nawet po mału zapraszamy rodzinę... Tylko nie wiem czy kuchnia będzie taka rustykalna jak chciałam...Ale będzie bardzo klasyczna, to pewne Aniu, słoneczko, noc przebiegła spokojnie. Ale przed snem zrobiłam sobie porządnego drinka i spałam jak dziecko... Jak byś miała jeszcze jakieś pytania odnośnie rodzenia, to chętnie odpowiem. Mam doświadczenie z prodem bez znieczulenia i porodem ze znieczuleniem. Zgadnij, który bardziej mi się podobał? A kawę przy oknie i przy stole i przy kominku i gdzie będziesz chciała masz jak w banku! Przyjeżdżajcie kiedy tylko chcecie. Z syneczkiem już pewnie, co? Cieszę się bardzo, że Ci się wszystko podoba. Szkoda tylko, że w ogrodzie pusto jak na boisku... Zelijko, bardzo dziękuję za miłe słowa. Tym bardziej, że oglądam namiętnie zdjęcia wnętrz, które pokazujesz i zawsze się nimi zachwycam. Jak na razie wszystko zapowiada się tak jak sobie wymarzyłam, ale z ostatecznym efektem to zobaczymy. A piach u Ciebie też nie będzie zawsze. Pocieszę Cię, że trawę mamy tylko z przodu a po bokach i z tyłu domu gołe place gliny i starych chwastów Ale niedługo (?) wiosna i będziemy mogły poszaleć z ogrodami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Ostateczni efekt, to dopiero nas z nóg obali... A te wnętrza, dzięki, ale niestety, nie moje... Internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A te wnętrza, dzięki, ale niestety, nie moje... Internetowe. Wiem, Zeljko Ale świadczą one o Twoim guście a to dobrze wróży Twoim prywatnym wnętrzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Jagus jaki postęp prac kafelki w kuchni śliczniutkie Widzę że efekt końcowy będzie powalający A czy ja mogę też na tą kawkę Ps. Aniu o porodach to ja też mogę w końcu dwie cory pokaźnych rozmiarów urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A czy ja mogę też na tą kawkę Ps. Aniu o porodach to ja też mogę w końcu dwie cory pokaźnych rozmiarów urodziłam Agunia, no jasne! Usiądziemy sobie we trzy i zamiast o budowie, to pogadamy sobie o....wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A czy ja mogę też na tą kawkę Ps. Aniu o porodach to ja też mogę w końcu dwie cory pokaźnych rozmiarów urodziłam Agunia, no jasne! Usiądziemy sobie we trzy i zamiast o budowie, to pogadamy sobie o....wiecie I nie zapomnij o obiecanych pierogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Możesz wierzyć lub nie, ale ostatnio w ramach wprawy ulepiłam kilkadziesiąt. Ale z mięsem. Wyszły całkiem dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts