Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślałam, że z Climykomfort zrezygnowaliście i myślicie o innej pompie 8)

szczerze?

o wrażeniach pisałem gdzieś na innych wątkach o pompie... troszke tego jest a nie chciałem się powtarzać.

nawet przed chwilą rozmawialiśmy na ten temat i doszliśmy do wniosku ze chcemy... pompe a jeżeli juz to tylko z ... klimakomfortu... :wink:

Przekonały mnie o tym obie wizyty i ta w Grudziadzu i u markusa. SUPER sprawa jedyny minus to koszt ale.. coś za coś...

Moja Żona założyła wątek o pompach w wymianie doświadczeń (też tam odpisywałas) ale watek zrobil sie zbytnio naukowy

No i właśnie na podstawie tamtego wątku myślałam, że zmieniliście kierunek i idziecie bardziej w stronę pompy glikolowej. Ale miło mi, że firma Ci się podoba. Mi też :D

właśnie zawsze wracamy do climakomfortu :p inne firmy coś tam piszą a zobaczyc tego nie ma gdzie... w Grudziądzu pokazał gościu wszystko no ale... za to markus przelamał wszystkie opory :wink:

Jagna,

trochę mnie tutaj nie było, a u Ciebie zmiany, że hej :D :D :D .

Bardzo, bardzo ładnie wszystko wygląda i ogrodzenie i kuchnia i płytki w łazience.

Ciekawa jestem końcowego efektu, ale pewnie jeszcze trochę nas potrzymasz w napięciu :wink: :D .

Napisz proszę kochana, gdzie konkretnie na Allegro szuka się takich panów od kuchni. Ja tam niczego nie umiem znależć :( - daj może link, proszę.

Jakie będziesz mieć fronty, uchyl rąbka tajemnicy, nie bądż taka :wink: 8)?

A taki zgodny mąż jak Twój, to SKARB :D :D :wink: :wink: .

Soniczko, weszłam na Allegro w "Dom i ogród", potem w "Meble" a potem wpisałam w wyszukiwarkę "meble kuchenne" i wyskoczyło mi to

http://www.allegro.pl/search.php?string=meble+kuchenne&category=522&country=1

Ja wybrałam to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69372544 no i zobaczymy. Jak na razie nie polecam, bo jeszcze mebli nie widziałam, ale jak będą fajne, to na pewno napiszę i polecę, bo panowie są przesympatyczni.

Whisper, przegonimy? Toż my nie mamy jeszcze ani reku, ani DGP ani nawet kominka, ani nawet jednej płytki na podłodze.... :( Jeszcze huk roboty przed nami, możesz spać spokojnie :wink:

Jezu .... nie było mnie przez czas jakiś a tu się Tobie wszystko zdążyło wywrócić i znowu wrócić do pionu .....

Rany, jak u Was superaśnie .... i okno narożne i kafelki ... i oczywiście DACH .... ładny kolor ......

ZCo do sztachetek - to planujemy dokładnie takie same : zaokrąglone, orzechowe, na 2 śruby ... :D

No pięknie Jagna - Wigilia rozumiem już w grzybowym zapachu Twojej nowej rustykalnej kuchni .....

J

Cześć Jagusia! :lol:

Na początek zapytam, jak minęła ta wczorajsza noc? :wink:

U nas chodziły potwory (dzień wcześniej przyniosły kartkę z zapowiedzią i radą, by zaopatrzyć się w słodycze :wink: ). Ale nas niestety jak na złość nie było (choć potulnie w słodycze się zaopatrzyliśmy i teraz nie wiemy co z nimi zrobić - pewnie zjemy :wink: ), ponieważ w Koszalinie u znajomych zasięgaliśmy porad odnośnie praktyki porodu :o

Chciałam Ci napisać, ze w Twoim domu jest pięknie.

Poczytałam na spokojnie, pooglądałam, włos mi się zjeżył na głowie w opisywanych przez Ciebie chwilach grozy, by zaraz opaść znów łagodnie po przeczytaniu rozwiązania :lol:

Kurcze, piękna dachówka, super komin, płot i brama że aż się gwiżdże z zachwytu...

Kafeleczki śliczniutkie, kociak bosssssski :p

Po prostu nie ma takiej rzeczy, która by mi się u ciebie nie podobała. A to okno.... Ech...

Zaprosisz mnie kiedyś na kawkę przy tym oknie?

Nawet z widokiem na osiedle. Nie będzie tak źle, choć wiem doskonale co czujesz, bo mi w tym roku sąsiad (całkiem sympatyczny, jego żona też, ich domek jeszcze bardziej) zasłonił widok na zachód słońca nad polami i lasem z tarasu :evil:

Tak bywa, nic nie zrobimy, dobrze, ze mogę sobie wyjśc z domu na spacer z psem i choć na spacerze podziwiać piękne widoki. A ich teraz sporo jesienią :lol:

Buziaki Jaguś!

I pomyślnej końcówki budowania! Bez chwil grozy! :lol:

Już kilka razy oglądam wasze zdjęcia ale dopiero teraz się odzywam. Piękny Wasz dom. Niedaleko nas tez jest dom z takim dachem i widziałam jak z bliska wygląda. Bardzo ładnie, a u Was pięknie dopasowane do tego to ogrodzenie. Te zaokrąglone końcówki deseczek mi się bardzo podobają. Mój sąsiad tez ma podobne ale końcówki inne i mi nie bardzo tamte pasują. No ale są. Sąsiadowi na pewno się podobają.

Kuchnia którą planujecie tez w moim stylu. Mam nadzieje ze cos podobnego u nas będzie. A te kafelki do kuchni.., super.

No i co jeszcze. Okno narożne.., aj zazdroszczę Ci widoków... No i ta trawa. A u nas piach...

Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjecia.... :p

Jacek, miło Cię widzieć :D Co się z Tobą działo, chłopie?

Wigilię raczej na pewno urządzimy u nas. Już nawet po mału zapraszamy rodzinę... :-? Tylko nie wiem czy kuchnia będzie taka rustykalna jak chciałam...Ale będzie bardzo klasyczna, to pewne :p

Aniu, słoneczko, noc przebiegła spokojnie. Ale przed snem zrobiłam sobie porządnego drinka i spałam jak dziecko... :lol:

Jak byś miała jeszcze jakieś pytania odnośnie rodzenia, to chętnie odpowiem. Mam doświadczenie z prodem bez znieczulenia i porodem ze znieczuleniem. Zgadnij, który bardziej mi się podobał? :wink:

A kawę przy oknie i przy stole i przy kominku i gdzie będziesz chciała masz jak w banku! Przyjeżdżajcie kiedy tylko chcecie. Z syneczkiem już pewnie, co? :p Cieszę się bardzo, że Ci się wszystko podoba. Szkoda tylko, że w ogrodzie pusto jak na boisku... :(

Zelijko, bardzo dziękuję za miłe słowa. Tym bardziej, że oglądam namiętnie zdjęcia wnętrz, które pokazujesz i zawsze się nimi zachwycam. Jak na razie wszystko zapowiada się tak jak sobie wymarzyłam, ale z ostatecznym efektem to zobaczymy. A piach u Ciebie też nie będzie zawsze. Pocieszę Cię, że trawę mamy tylko z przodu a po bokach i z tyłu domu gołe place gliny i starych chwastów :-? Ale niedługo (?) wiosna i będziemy mogły poszaleć z ogrodami! :p

A czy ja mogę też na tą kawkę :wink: :)

Ps. Aniu o porodach to ja też mogę w końcu dwie cory pokaźnych rozmiarów urodziłam 8)

Agunia, no jasne! Usiądziemy sobie we trzy i zamiast o budowie, to pogadamy sobie o....wiecie :D

I nie zapomnij o obiecanych pierogach :wink: :)