Wwiola 04.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Wwiola, kiedyś się Chmielewską zaczytywałam, ale czyżby o Błędowie pisała...? Byłoby byczo! Przeczytaj "Najstarsza prawnuczka", pomijając nawet Błędów to świetna lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Aaa, to mogę Ci napisać od razu: trzeba odkręcić. Ale nie jest to wielki problem, pokrętło jest tuż przy domu. No i minus jest taki, że rurki wystają na stałe, nie chowają się w ziemi Ale to pierwszy zraszacz, może kiedyś go zmodernizujemy... cos wiesz więcej??? a te mączne...to też bym tak chciała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Jagna będzie dobrze zobaczysz , teraz to są tylko efekty połowiczne Liczy się efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.11.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Jagnięcinko, widzę że płytki w łazience masz takie same jak u Luśki w łazience, płytki w kuchni wyglądają też dziwnie znajomo.. Nic dziwnego że i rozterki "czy fuga pomoże" nie są Ci obce. Otóż oświadczam uroczyście: Fuga wszystko zmienia. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jacek - rozumiem, że dla Ciebie też mam ulepić kilka....dziesiąt? dziesiąt, dziesiąt .... ja tam się nie rozdrabniam .... Plytki są OK, don't worry ..... Whisper ma rację - fuga wszystko zmienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jacek - rozumiem, że dla Ciebie też mam ulepić kilka....dziesiąt? dziesiąt, dziesiąt .... ja tam się nie rozdrabniam .... Plytki są OK, don't worry ..... Whisper ma rację - fuga wszystko zmienia ... Skoro zmienia to poprosze o te zmiany Ciesze sie że watpliwości sie rozwiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jacek - rozumiem, że dla Ciebie też mam ulepić kilka....dziesiąt? dziesiąt, dziesiąt .... ja tam się nie rozdrabniam .... Plytki są OK, don't worry ..... Whisper ma rację - fuga wszystko zmienia ... Skoro zmienia to poprosze o te zmiany Ciesze sie że watpliwości sie rozwiały Wieczorem, wszystko wieczorem Hmmm... czy ja robiłem zdjęcia kuchni z fugami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jacek - rozumiem, że dla Ciebie też mam ulepić kilka....dziesiąt? dziesiąt, dziesiąt .... ja tam się nie rozdrabniam .... Plytki są OK, don't worry ..... Whisper ma rację - fuga wszystko zmienia ... Skoro zmienia to poprosze o te zmiany Ciesze sie że watpliwości sie rozwiały Wieczorem, wszystko wieczorem Hmmm... czy ja robiłem zdjęcia kuchni z fugami? trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.11.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Uff, właśnie wróciłam ze zjazdu i już odpowiadam: Dzięki wszystkim za pocieszenie, zaraz lecę oglądać fugi Whispera, bo mam nadzieję, że WRESZCIE wkleił Jacek, no dobra, możesz się czuć zaproszony, ale daj znać parę dni wcześniej, bo do wprawy w lepieniu tego i owego jeszcze mi trochę brakuje Teska, napisz co być chciała wiedzieć, a ja się o wszystko dopytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Bite dwie godziny. Niee! Już prawie trzy!! Czytam, oglądam i oderwać się nie mogę http://www.discodelic.netfirms.com/other-readthepost.gif Dziękuję! http://www.discodelic.netfirms.com/other-rosebud4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.11.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Bite dwie godziny. Niee! Już prawie trzy!! Czytam, oglądam i oderwać się nie mogę http://www.discodelic.netfirms.com/other-readthepost.gif Dziękuję! http://www.discodelic.netfirms.com/other-rosebud4.gif Słoneczko, kochane....to JA dziękuję http://www.gifygg.com/gifs/gifs/744kwiatki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 wstyd się przyznać, ale miałem troche zaległości w czytaniu Twojego dziennika, dzis nadrobiłem zaleglosci i ... oczy wybałuszam... już tak daleko jesteście zaawansowani... trzymam kciuki za dalsze postępy...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.11.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Maksiu, nie ma się przecież czego wstydzić. Ja też zaniedbałam wiele naszych dzienników Będzie mi bardzo miło, jak wpadniesz chociaż co jakiś czas A co do postępów....no cóż, ruszyło się troszkę to fakt, ale kciuki baaardzo się przydadzą, bo jeszcze wiele przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Prawda, że w małżeństwie im dłużej, tym fajniej????? I człowiek rozumie się bez słów..... W końcu Twój mąż mógł naprawdę "pobawić "się koparą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.11.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No i coś mi się widzi, że już wiem co Mój Mąż chciałby na Gwiazdkę. Prawdziwą Koparkę! szczęściarz dostanie prawdziwą koparę WOW... zazdroszczę (żony czy koparki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.11.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 tylko jak Ty zmieścisz tą koparkę pod choinkę... łazienka chłopaków podobnie jak u moich dzieciaków...kolory na ścianach a karo na podłodze...looknij sobie do mnie i poogladaj, tylko u mnie niebiesko. płytki po zafugowaniu baaaaaaaardzo się zmieniają i to na plus więc bez paniki poczekaj i sama zobaczysz... strasznie fajny etap przechodzisz...uwielbiałam tak tworzyć...teraz "się" wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.11.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Jaguś specjalnie dla ciebie. Znaczy dla małża twojego (oczywiście ). Oczywiście http://i23.ebayimg.com/04/i/05/37/11/29_2.JPG Może wygasnąć bo to z ebay'a. Sterowana radiem i pod choinką się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Jagus ale mamy w domu chłopców ty masz trzech ja przynajmiej tylko jednego Mój to nawet ostatnio ogłoszenia przeglądał bo może by nabył takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.11.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Prawda, że w małżeństwie im dłużej, tym fajniej????? I człowiek rozumie się bez słów..... Mhhmm...chociaż czasem to pada wiele słów i on dalej nic nie rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 te Wasze babskie gadanie ... pozostawiam bez komentarza ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts