facio 12.11.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ja stawiam na dużą koparkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.11.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No więc postanowiłam mu kupić na Gwiazdkę tę koparkę... Tylko nie wiem co zrobić. W internecie znalazłam dwie opcje. Opcja pierwsza - duża, zupełnie niedroga, tylko 78tys zł, w kolorze ładnie pasującym do czerwonej kokardy: http://pictures.trader.pl/pictures/2/9/3/KS-391373-104021.jpg Opcja druga. Troszkę mniejsza, troszkę tańsza, ale za to z dodatkami i na dodatek podobno mówi! Kotek mógłby być dla mnie a Bob jako bezrobotny mógłby gotować i sprzątać: http://www.merlin.com.pl/images/7/5905116002083.jpg No i teraz nie wiem co zrobić...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/iono.gif Bob nie sprząta ani nie gotuje. Bob naprawia cieknące kaloryfery, ale od tego masz przecież męża. Ja głosuję za większą koparkęą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.11.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Od razu widać męski punkt widzenia Cieknących kaloryferów mieć nie będę, bo nie będzie kaloryferów! Nic z tego, Whisper Bob będzie sprzątał i gotował, już ja go przeszkolę. Może jeszcze trawę kosić... No i przecież do dużej koparki nie dodali kotka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.11.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 No i przecież do dużej koparki nie dodali kotka.... I to jest ten koronny argument który przemawia za mniejszą koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 No i przecież do dużej koparki nie dodali kotka.... I to jest ten koronny argument który przemawia za mniejszą koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagna, ale super wiadomość , cieszę się razem z Tobą i gratuluję ogromniasto . Wyobrażam sobie jak jestes podekscytowana - kto by nie był ? Nie zapominaj o nas, proszę i wpadnij tutaj od czasu do czasu, żeby nam powidzieć jak Ci się mieszka i w ogóle. Czułam już jakiś czas temu, że nas zaskoczysz no i masz...... . Trzymaj się cieplutko, pakuj i mieszkaj szczęśliwie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Gratuluję przeprowadzki i wszystkiego dobrego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.11.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagna już Gratulki Powodzenia w domku i samej szczęśliwości i szybkiego dokończenia tego czego wam brakuje I zapamiętaj koniecznie co ci się przyśni pierwszy raz w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.11.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagna, mam tylko jedno pytanie, bo nie doczytałam..... A MACIE JUŻ OGRZEWANIE???? W życzę wspaniałych chwil w nowym domu!! GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.11.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 GRATULUJĘ i cieszę się razem z Wami!!! Pisz jak najwięcej o wrażeniach z Pompy Ciepła!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 22.11.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagna, super wiadomość, gratulujemy i życzymy samych miłych chwil w nowym domu!!!!!! marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.11.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagna !!! Najlepszy dziennik jaki czytałam ! Rany, ze też dopiero teraz do niego dotarłam . Kobieto czy ty piszesz powiesci ? Jesli nie to musisz zacząć KONIECZNIE !!! . Ten jezyk, styl - JESTEM POD WRAŻENIEM - WSPANIALE SIE TO CZYTA !!! Hehe, też to zauważyłaś :D Jagna, to mój plaster na złe dni. Jak coś, to zaraz do Jej dziennkia lecę (od dawna!) i już mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagnięcino: a co z ogrzewaniem? bo ani słowem nie wspomniałaś :D ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 22.11.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O ogrzewaniu była mowa trzykrotnie w ostatnim poście dziennika. Jagna ma propanową pompę ciepła, która pracuje z ogrzewaniem podłogowym w domu. Wiem (tak mi się zdaje), bo czytam wszystko co pojawia sie na forum i jest związane z pompami ciepła. A tak w ogóle, to świetny dziennik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jejku...ale masz fajowo!!! GRATULACJEA z tymi wpisami to się nie Spiesz ( chociaż zdjęcia chętnie bym sobie pooglądała! ) Wygodnego pomieszkiwania, a raczej MIESZKANIA!! Proszę o godne "chrzciny" nowego lokum!! OBY SIĘ DOBRZE DZIAŁO!! ZAWSZE!!!! [/i]GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagna Ogromne gratulki,bardzo się cieszę Życzę wszystkiego co najlepsze Nie zapominaj o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.11.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jagnięcinka nas wszystkich zaskoczyła i... przegoniła Eeech babo, jak ja Ci zazdroszczę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.11.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ja Ci życzę takich snów pierwszej nocy w nowym domu, co by Ci się chciało ich spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2005 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Gratuluje Jagna . Zycze wiele szczescia w Nowym Domu. Zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.11.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jaguś, aleś szybka wspaniała nowina, GRATULACJE i pamietaj co Wam się pierwszej nocy przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts