Jagna 23.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jesteście wszyscy kochani. Zaraz opiszę pierwsze wrażenia w dzienniku. Dziękuję Wam bardzo, bardzo http://www.gifygg.com/gifs/gifs/893papapa+Buziaki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 O ogrzewaniu była mowa trzykrotnie w ostatnim poście dziennika. Jagna ma propanową pompę ciepła, która pracuje z ogrzewaniem podłogowym w domu. Wiem (tak mi się zdaje), bo czytam wszystko co pojawia sie na forum i jest związane z pompami ciepła. A tak w ogóle, to świetny dziennik. Pozdrawiam Dzięki, że napisałaś....Bo myśmy myśleli z Maksiem, że Jagna nie ma ogrzewania... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 O ogrzewaniu była mowa trzykrotnie w ostatnim poście dziennika. Jagna ma propanową pompę ciepła, która pracuje z ogrzewaniem podłogowym w domu. Wiem (tak mi się zdaje), bo czytam wszystko co pojawia sie na forum i jest związane z pompami ciepła. A tak w ogóle, to świetny dziennik. Pozdrawiam Dzięki, że napisałaś....Bo myśmy myśleli z Maksiem, że Jagna nie ma ogrzewania... [/b] No właście.. a chłody za oknem i zima się zbliża żabka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.11.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 No bo z ogrzewaniem to miała być niespodzianka....a co, ktoś się wygadał?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 No bo z ogrzewaniem to miała być niespodzianka....a co, ktoś się wygadał?... jagienka: ale masz to ogrzewanie w koncu czy nie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 jagienka: ale masz to ogrzewanie w koncu czy nie? m. No, Maksiu, nie wiem jak Ci to powiedzieć... Niby nie mam. Nic nie dokładam, nie dorzucam, nie zamawiam, nie tankuję....a CIEPŁO jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 23.11.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 zaba_gonia napisał: andrea_l napisał: O ogrzewaniu była mowa trzykrotnie w ostatnim poście dziennika. Jagna ma propanową pompę ciepła, która pracuje z ogrzewaniem podłogowym w domu. Wiem (tak mi się zdaje), bo czytam wszystko co pojawia sie na forum i jest związane z pompami ciepła. A tak w ogóle, to świetny dziennik. Pozdrawiam Dzięki, że napisałaś....Bo myśmy myśleli z Maksiem, że Jagna nie ma ogrzewania... [/b] No właście.. a chłody za oknem i zima się zbliża Hm..., a skąd ten kpiarski ton? Ale ja się nie obrażam, odczytałam dosłownie pytanie Maksia, a tekst pisany ma to do siebie, że nie zawsze można odczytać, co piszący miał na myśli. A tu było wyjatkowo - jedno zdanie, więc się ze mnie nie nabijajcie Pozdrawiam wszystkich ciepło (tych z pompą i tych bez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jagna Jak fajnie że piszesz Jak ja Ci zadroszczę Koty napewno się przyzwyczają I pisz jak najwęcej, pokazuj fotki i ciesz się swoim nowym domkiem A tutaj cośna parapet http://www.magnolia.kujawy.com.pl/images/juka.jpg I coś mocniejszego http://www.info.poznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 23.11.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jagienko, a ta wczorajsza noc to taka jednorazowa jeszcze, czy Wy juz na stałe? No bo co z kotami w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.11.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 andrea, spoko. Fajnie, że się nie pogniewałaś. Aga J.G. Oj, przyda się, przyda, dzięki, kochana! Luśka, nocujemy już codziennie w Błędowie, ale jeszcze po pracy jesteśmy w starym mieszkaniu, bo pakujemy rzeczy i....korzystam z internetu. Koty, po konsultacji z weterynarzem postanowiliśmy jeszcze przetrzymać w starym mieszkaniu, dopóki w domu nie skończą się głośne prace i malowanie. Są we dwójkę, więc o wiele im łatwiej to znieść. W piątek, jak już będzie spokojniej, a my będziemy mieć już wolne, zostaną przetransportowane jeszcze raz, tym razem na stałe. Mamy zamiar też zaaplikować im łagodny środek uspakajający na przeprowadzkę, bo przeżyły to potwornie, bałam się, że dostaną zawału, albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 zaba_gonia napisał: andrea_l napisał: O ogrzewaniu była mowa trzykrotnie w ostatnim poście dziennika. Jagna ma propanową pompę ciepła, która pracuje z ogrzewaniem podłogowym w domu. Wiem (tak mi się zdaje), bo czytam wszystko co pojawia sie na forum i jest związane z pompami ciepła. A tak w ogóle, to świetny dziennik. Pozdrawiam Dzięki, że napisałaś....Bo myśmy myśleli z Maksiem, że Jagna nie ma ogrzewania... [/b] No właście.. a chłody za oknem i zima się zbliża Hm..., a skąd ten kpiarski ton? Ale ja się nie obrażam, odczytałam dosłownie pytanie Maksia, a tekst pisany ma to do siebie, że nie zawsze można odczytać, co piszący miał na myśli. A tu było wyjatkowo - jedno zdanie, więc się ze mnie nie nabijajcie Pozdrawiam wszystkich ciepło (tych z pompą i tych bez) Sorki, czasem siedzi we mnie taka wstrętna ropucha... Cieszę się, że się nie gniewasz.... To nie było nabijanie, tylko taki żarcik...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 24.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Droga Jagno przeczytalam niedawno caly twoj dziennik i uwazam ze jest super napisany ten styl i ta lekkosc piora rewelacja. Serdecznie chcialam ci pogratulowac przeprowadzki do twojego wymarzonego domku. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Oż cholera, że się tak wyrażę, ale w natłoku spraw, emocji i różnych takich własnych przegapiłam fakt, ze Ty Jaguś kochana i Twoja rodzinka zamieszkujecie Wasz cudny domek. Żebyś Ty mogła widzieć, jak ja się w piersi biję!!!!! Już ruszam w net szukać właściwego podarku dla Was! Kurka, ale mi wstyd Na początek może tak : http://kurde.pl/gfx/szampan2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Immienniczko mojej... ok... Jagna GRATULUJEMY !!! ps. proszę pisz jak najwięcej o pompie ciepła, proszę również o dużo fotek z instalowania pompy, to ostatnio nasze oczko w głowie, climakomfort jest okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.11.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Jagna - to Wy już u siebie! Cieszę się z Wami. Jak pierwsze wrażenia???? U mnie dopiero wiecha sie postawiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.11.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jaguś Gratulki, gratulki, gratulki!!!! Też już bym chciała Kiedy nas odwiedzicie? Ktoś coś nam bardzo dawno temu obiecał, czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jaguś - ja Ci już osobiście gratulowałam ale i tutaj jeszcze raz gratulki i miłego bezproblemowego mieszkania w nowym domu Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.12.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Jagna, nie wiem czy wyskoczę jak Filip z konopi, ale przeczytałam na stronie biura projektowego, z którym najprawdopodobniej nawiążemy współpracę, odnośnie naszego projektu domu: http://projektygotowe.pl/info/ofirmie.html , że: Od 1992 państwa 15-ki realizują program dopłat i dotacji budowlanych dla budownictwa, które wykorzystuje odnawialne źródła energii . Wiedziałaś, że jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Jagna czemu się nie odzywasz?????? Ja wiem, że masz dużo pracy w nowym domu, ale dałabyś chociaż znak, że wszytsko jest OK, jak Wam się mieszka, jak PC no i w ogóle ODEZWIJ SIĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Jagna pewnie lepi pierogi i nie ma czasu Jagna HOP HOP gdzie jesteś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts