Aga - Żona Facia 14.12.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 JAGNA ulepiłaś już te pierogi? Odezwij się czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.12.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ha, stęskniliście się za mną? Nie pisałam, bo przecież teraz na wsi mieszkam a tu z pola nie wystają łącza internetowe Musieliśmy się rozejrzeć, umówić i dopiero dzisiaj nam podłączyli internet. Wreszcie Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje i wszelkie uwagi. Jak będzie wolna chwila, to uzupełnię dziennik fotkami i relacjami z ostatnich tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ha usłyszałaś nasze wołania Ciesze się bardzo i czekam na opisy i fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Jagna jak dobrze że jesteś Warto było wołać Czekam na zdjęcia i ciąg dalszy opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Jagna znowu nam uciekła. Tym razem piecze karpia. ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT ORAZ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY W SYLWESTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/loski_ok_d.jpg wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Idę za przykladem Andrzejki...http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.intrata.pl/hilti.jpgWszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ode mnie też, Najlepsze Życzenia dla Jagny i Wszystkich Jej forumowych Gości! http://img421.imageshack.us/img421/8652/domkiwniegu0fd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 JAGNA jesteś huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura Czekałam, czekałam i się doczekałam!!! Fajowo masz w domu!!! Kuchnia super!!! Wszystko jest tylko Twoje, Wasze i z tego należy się cieszyć. Pisz, pisz, wysyłaj zdjęcia! PS. Naprawdę macie tak ciepło w domu??? ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Aga, Facio i Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 23.12.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja też się dołączam do życzeń: żeby pompy ciepła się sprawdzały, studnie i podjazdy nie zamarzały, oczyszczalnie pracowały zdrowo, a w życiu było Wam kolorowo !!! Nic bardziej oryginalnego nie dałam rady wymysleć Jagnie i Wszystkim Forumowiczom, życzę aby byli zdrowi i szczęśliwi! Pozdrowionka !!! Ja "ruszam" na Wiosnę 2006! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 23.12.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia zycze Tobie i calej Twojej rodzince duzo szczescia i radosci aby te swieta byly pelne spokoju i milosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 23.12.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Życzymy Wam Cudownych Świąt w Cudownym Domu.Kolor w salonie suupeer!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jagna pieknie jest u Ciebie Bardzo mi się podoba, może kiedys uda mi się obejrzeć to na żywo Pieknie czekam na ciąg dalszy opowieści i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.12.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Aguś Ż-F, Andrzejko, Zeljko, Olkobojowo, Słoneczko, Kze, Alison, Dziubulku, Abrombo, Aguniu J.G - Dziękuję Wam bardzo bardzo za życzenia! Jesteście kochani. Ja mam bardzo ostatnio ograniczony dostęp do komputera i nie bardzo mogę każdemu z osobna, ale naprawdę wszystkim jeszcze raz życzę WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO....żeby w Święta były najpiękniejsze, takie po których wszyscy najedzeni i zmęczeni, zasypiają z uśmiechem na twarzach. Żeby cały przyszły rok był dla Was wyjątkowy, pełen miłych niespodzianek od losu spełnionych marzeń oraz zrealizowanych wszystkich założeń i planów. Bądźcie zdrowi i szczęśliwi! http://www.ivyjoy.com/coloring/christmas/santa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.12.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Pięknie u Ciebie, tyle przestrzeni, suppper. Czasem jak ktoś przychodzi, to ja sobie siedzę i niby słucham co tam gadają a tak naprawdę myślę sobie jakby tu przestawić te fotele.... Też sobie wymyśliłam gdzie co postawię, ale rzeczywistość koryguje moje pomysły. I tak w miejscu gdzie stoi kanapa(przy schodach) czuje się lekki powiew wiatru, to zimne powietrze z góry miesza się z tym z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jagna a co na to zapowietrzanie się pompy mówi climakomfort?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.12.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Faciu, zapowietrza się pompa wody użytkowej, tej która leci z kranu. Ona nie ma nic wspólnego z wodą w rurkach pompy ciepła. Pompa ciepła też jest lekko zapowietrzona, ale panowie z Climykomfort powiedzieli, że to normalne i trzeba dać jej trochę jeszcze popracować. Objawia się to tylko tym, że w niektórych miejscach podłoga jest chłodniejsza niż w innych. Ale żeby to wyczuć, to trzeba iść boso stawiając małe kroczki. W razie potrzeby chłopaki przyjadą i od ręki odpowietrzą. Na razie nie widzimy takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts