facio 27.12.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Faciu, zapowietrza się pompa wody użytkowej, tej która leci z kranu. Ona nie ma nic wspólnego z wodą w rurkach pompy ciepła. Pompa ciepła też jest lekko zapowietrzona, ale panowie z Climykomfort powiedzieli, że to normalne i trzeba dać jej trochę jeszcze popracować. Objawia się to tylko tym, że w niektórych miejscach podłoga jest chłodniejsza niż w innych. Ale żeby to wyczuć, to trzeba iść boso stawiając małe kroczki. W razie potrzeby chłopaki przyjadą i od ręki odpowietrzą. Na razie nie widzimy takiej potrzeby. ja skojarzyłem to z urządzeniem do podgrzewania wody użytkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.12.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 No tak, można to było tak zrozumieć. Ale tu chodzi o tę pierwszą pompę, która zasysa wodę ze studni. Coś jest nie tak albo z pompą, albo ze studnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.12.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jagna jak się fantastycznie zrobiło u Ciebie!Te gresiki...majstersztyk! Że nie wspomnę o tupocie nóżek i te poślizgi, kurcze po prostu jak w domu!Cieszę się i trzymam kciuki za dalsze postępy...są mi na tyle bliskie, bo mam podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.12.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No tak, można to było tak zrozumieć. Ale tu chodzi o tę pierwszą pompę, która zasysa wodę ze studni. Coś jest nie tak albo z pompą, albo ze studnią Czy wy pobieracie wodę tylko ze studni czy jesteście też podłączeni do sieci wodociągowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Agacko, dzięki. No, ale żebym ja jeszcze chociaż ze ćwiarteczkę Twoich widoków okolicznych miała.... Aga, tylko ze studni. Wodociągu na razie w bliższych okolicach brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No i po Świętach....Dla tych co mają coś wspólnego ze szkołą, nie jest tajemnicą, że my świętujemy z urzędu aż do posylwestrza Może to nieładnie , ale zwłaszcza to lubię w naszym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No i po Świętach....Dla tych co mają coś wspólnego ze szkołą, nie jest tajemnicą, że my świętujemy z urzędu aż do posylwestrza Może to nieładnie , ale zwłaszcza to lubię w naszym zawodzie. Bardzo nieładnie. Wstrętnie po prostu. A już bardzo niedługo te okropne, paskudne, dwutygodniowe ferie....koszmar, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No i po Świętach....Dla tych co mają coś wspólnego ze szkołą, nie jest tajemnicą, że my świętujemy z urzędu aż do posylwestrza Może to nieładnie , ale zwłaszcza to lubię w naszym zawodzie. Bardzo nieładnie. Wstrętnie po prostu. A już bardzo niedługo te okropne, paskudne, dwutygodniowe ferie....koszmar, nie? nie wiem jak to przyżyję . Jeśli nic nie pomyliłam w obliczeniach, rok szkolny kończy się za 110 dni licząc od 2 stycznia 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ale liczyłaś wszystkie, czy tylko te pracujące? 110 dni? Kurczaczki, przydałyby się jeszcze jakieś wakacje przed tymi wakacjami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.12.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ale liczyłaś wszystkie, czy tylko te pracujące? 110 dni? Kurczaczki, przydałyby się jeszcze jakieś wakacje przed tymi wakacjami.... Oj kobitki Nieładnie tak szczuć ludzi innych zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.12.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 po polskiemu ludzi mających inne zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Aga, oglądałaś "Dzień Świra"? Widziałaś co się z człowiekiem robi po paru latach pracy w naszym zawodzie? A dzień wypłaty widziałaś? To dopiero jest zabawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A ja przez Ciebie... nie moge dziennika pisac... bo sie "zacztywowywuje" -Twoim (zaczytowywuje to chyba nie po polsku?:D:D) Znow skoncze pozno w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ale liczyłaś wszystkie, czy tylko te pracujące? Tylko te pracujące, niedługo możemy urządzić,studniówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Aga, oglądałaś "Dzień Świra"? Widziałaś co się z człowiekiem robi po paru latach pracy w naszym zawodzie? A dzień wypłaty widziałaś? To dopiero jest zabawa! Przyznam się,że tego filmu nie widziałam chociaż dużo o nim słyszałam. Rozumiem, że już ześwirowałaś czy jesteś na najlepszej drodze do tego stanu? A pensji to pewnie dostajesz tyle, że wystarcza na "waciki" Dobrze, że mężowie zarabiają "GRUBE MILIONY" Wiesz uczyłam się w LO w klasie pedagogicznej i miałam zostać nauczycielką - ale mi się ODWIDZIAŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Aga, oglądałaś "Dzień Świra"? Widziałaś co się z człowiekiem robi po paru latach pracy w naszym zawodzie? A dzień wypłaty widziałaś? To dopiero jest zabawa! Ja przy wypłacie mam taką samą głupią minę Wy chociażmacie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 a ja o wakacjach mogę zapomnieć... no bo jak tu zostawić firmę samopas....ot takie uroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.12.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 a ja o wakacjach mogę zapomnieć... no bo jak tu zostawić firmę samopas....ot takie uroki... A co robi Twoja firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Do SIEGO ROKU !!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Jagna, ŻYCZĘ TOBIE I TWOJEJ RODZINCE SAMYCH RADOSNYCH DNI W NOWYM, PIĘKNYM DOMU I WIELE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU!!!! http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg pozdrawiam serdecznie Sonika P. S. A piesio jest cudowny . Jak oglądam te śliczne piesie na Forum, to chciałabym mieć po jednym,..... z każdego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts