Aga J.G 31.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 01.01.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Jagna super! Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru! Z dystansem do życia a nie do ludzi... To fajne uczucie zobaczyć nagle napisane tyle razy "LUBIĘ, LUBIMY.." Dziękuję za dziennik narodzin Podrzutka. Aaa , co z oczyszczalnią? Jak zachowuje się pod śniegiem? Pytam, bo mam taką samą glinkę na działce i brak możliwości odprowadzenia wody poza. Patrząc na urządzenie mam nieodparte wrażenie, że to BIOEKO? Qrcze , jak dowiesz się , że jedynie słoń - podziel się informacją gdzie sprzedają - no i na sztuki, czy na kilogramy ? WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.01.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Jagna - nawet nie wiedziałam że spędziłaś święta już u siebie ...kiedy ja byłam u Ciebie w dzienniku to wstyd się przyznać ....mam nadzieję że mi wybaczysz ...zaczytuję się więc zatem od nowa ale macie już ładnie - kuchnia śliczna, i podoba mi się łazienka chłopaków....i okno narożne....i płotek.... życzę Ci aby w Nowym Roku przybywało różnych ładnych rzeczy w Twym domku i oby mieszkało się Wam w nim super ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.01.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Jaguś - wszystkiego dobrego w Nowym Roku, żeby Wam się miło, przyjemnie i bezproblemowo mieszkało w Nowym Domku Mam nadzieję, że w końcu uda nam się do Was dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.01.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Jagna - fajny brodzik. Czy drzwi do niego są jakieś specjalne? Jak to wygląda. Podoba mi się podłoga w salonie, jakie to są płytki (gres, ceramika - prosze dokładnie napisz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.01.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ew-ka, Sonika, Aga - dziękuję za piękne życzenia. Ja też Wam wszystkim życzę Najlepszego na Nowy Rok! Adaman, dzięki Oczyszczalnia bez zmian. Wykopana dziura na końcu rury została przykryta dechami i folią, więc teraz śnieg sobie leży na górze. Na razie boimy się zaglądać do środka, ale w końcu trzeba będzie... Ivonesca, witaj! Jakoś to po mału będzie nabierało kształtów, na razie wszystko jest jeszcze takie "niedorobione"... Za życzenia dziękuję bardzo , bardzo! Maluszku, ja też mam nadzieję, że w końcu się spotkamy. Na razie trudne warunki, ale zawsze jesteście mile widziani! Aga, my większość rzeczy kupowaliśmy w Castoramie. Dotyczy to zarówno drzwi do kabiny (są różne rozmiary, tylko na niektóre trzeba czekać), jak i podłogi. Podłoga w salonie (ta drewnopodobna) jest z Polcoloritu. Zresztą ta w jadalni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.01.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Jagna czy potrafisz powiedzieć ile zapłaciliście za prąd (OGRZEWANIE PC!!!) od chwili kiedy Wam ją podłączyli do teraz. Było ciepło w mrozy? Gorąco pozdrawiam Aga PS. Jakiej firmy macie POŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Jagna ja tez chcialabym zapytac o ten rachunek . Z tego co czytalam u Ciebie w Dzienniku , to macie cieplo , z czego sie ciesze Tylko ile to tak naprawde kosztuje ? Jesli pytac wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jeszcze chwileczka cierpliwości. Nie ma chyba osoby bardziej ciekawej tego rachunku niż ja sama Poprzedni zapłacony rachunek obejmował okres "przedpompowy". Teraz lada dzień powinien przyjść rachunek już z pompą. Nawet mi się dzisiaj śniło, że przyszedł i za trzy miesiące mieliśmy zapłacić....40zł Ale to był tylko sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jagna co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ty Jagna, Ty nawet nie próbuj nie pisać!!!!!! .JAGNA TY MUSISZ PISAĆ.....bo bardzo lubię Cię czytać!!!! Nawet jak juz będziesz miała te drzwi i wszystko, to pisz.....niekoniecznie o budowie Pozdrawiam...Twoja wielbicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Najpierw jeszcze o pompie do Agi i rrmi: okazuje się, że teraz jest jakoś dziwnie z rachunkami za prąd i ma się rachunek "prognozujący" na kilka miesięcy w przód. Nam wyliczono kwotę 67zł miesięcznie (ach, te moje sny), ale to ze średniej jeszcze z przed pompy. Nie za bardzo się rozeznaję o co chodzi, ale sąsiedzi płacą tak samo. To co możemy zrobić, to spisać teraz licznik i odczytać go za miesiąc. Wtedy będzie wiadomo. A ciepło jest bardzo. Nawet jak było -12 wieczorami i nocą to w domu było cieplutko. Z ostatniej chwili: na zewnątrz jest -9 a w domu 22,5st. Aga, zmobilizowałaś mnie i napisałam tam coś. Żabciu, to bardzo miłe, wiesz?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jedne i drugie drzwi prysznicowe kupowaliście w Castoramie?Co do książek w salonie. Też myslałam, że będą fajnie wyglądać dopóki nie zakwestionował tego mój mąż. Wyszłam z siebie stanęłam obok spojrzałam na regał z książkami i rzeczywiście wprowadzał lekki zamęt, bałagan. Wzięłam do ręki katalog, Ikei, bo przecież tam te regały wyglądają ładnie. I co się okazało że książki na półkach są takie same, dlatego panuje tam taki ład i porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witaj Jaguś miła (powoli , powoli odrabiam swoje zaległości wynikające z dwumiesięcznej nieobecności - jesssu wierszem piszę ), no więc mam ochotę popełnić okrzyk rodem z (nomen omen) "Domu" - "Jacuś??! Aleś wyrósł!". Ino tu powinien on brzmieć: "Jagna??! Ty już mieszkasz!!". Rany Julek, gratulacje. Ale po okrzykach powitalnych przejdźmy do rzeczy bardziej przyziemnych: jakie drzwi wew. zamówiliście? za ile? To i dla mnie temat palący, brak mi ich strasznie w moim królestwie, tzn w gabinecie, coś trzeba będzie z tym zrobić.. Pozdrowienia jeszcze raz Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Olka, tak, obie w Castoramie. Dobrze, że piszesz o książkach, bo naprawdę mnie to zaczęło zastanawiać. Po pierwsze wygląda na to, że mamy tego samego męża.... Po drugie, książki zawsze nadawały domowi takiego ciepła i uroku. Mnie się teraz salon jakby bardziej podoba. No ale właśnie jakby....Do końca nie jestem pewna, bo faktycznie książki są "niekatalogowe" tylko zwykłe. Każda inna Postaram się zaraz wkleić fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 AgnesK Ano mieszkam se. Co do drzwi, to zamówiliśmy u pana stolarza, który robił drzwi u siostry Mojego Męża i są piękne. Drewniane. 1000zł za sztukę. Można sobie u niego wybrać kolor, wzór itp. Ponoć bardzo terminowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jaguś widoki cudne, przepiękne, jak z książki o parkach krajobrazowych, cudeńka, a ten pies w śniegu to ja myślałam, że to rzeźba jakaś przed domem hahahaha dopiero jak przeczytałam to zrozumiałam, że to piesek szalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 a ten pies w śniegu to ja myślałam, że to rzeźba jakaś przed domem hahahaha dopiero jak przeczytałam to zrozumiałam, że to piesek szalał. Iska, on nie szalał. On sobie po prostu leżał, a śnieg padał...i padał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ale super, właśnie obejrzałam sobie Wasze zdjęcia. Jaga, gratuluję. Cudnie. Naprawdę. My w 2007 będziemy mieli remont ( ) trzeba będzie poszpachlować wszystkie spękane ściany pomalować ścianę oblaną czerwonym winem (przeze mnie ) no i wtedy może bardziej popuszczę wodze fantazji (zgapiając co nieco m.in. od Ciebie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Nie rozumiem dlaczego jak Ci coś wysyłam pojawia się: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php A zapomniałam dodać: zdjęcie psiurka rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts