Jagna 16.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Aga, miło, że Ci się podoba. Zgapiaj, będzie mi bardzo miło!!! Na pocieszenie mnie też się takie samo o debugu pojawia, ale jak widać da się pisać. A ściany też już mam popryskane, na szczęście na razie daje się wszystko zmyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A co do książek w salonie. Tak to wyglądało:http://jajagna.photosite.com/~photos/tn/180_348.ts1137318807984.jpgA tak wygląda: http://jajagna.photosite.com/~photos/tn/370_348.ts1137439003328.jpgBałagan chyba jest, ale tak jakby przytulniej było...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Rzeczywiście jest przytulniej, chyba przeproszę moje książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.01.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jeszcze chwileczka cierpliwości. Nie ma chyba osoby bardziej ciekawej tego rachunku niż ja sama Poprzedni zapłacony rachunek obejmował okres "przedpompowy". Teraz lada dzień powinien przyjść rachunek już z pompą. Nawet mi się dzisiaj śniło, że przyszedł i za trzy miesiące mieliśmy zapłacić....40zł Ale to był tylko sen... Jagna poczekamy cierpliwie Mamy już wycenę z climakomfortu no i .... pomysł nadal aktualny , szczególnie jak czytamy co piszesz: że w domku ciepło a na dworze zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jagna, mężowi swemu zacytuj za Arie Klaussnerem: "Czy książki to żołnierze? Jakaś warta honorowa? Parada orkiestry strażackiej? Żeby je ustawiać wg wzrostu."Twój salon z książkami wygląda bardzo przytulnie. Chociaż u nas będą pewnie stały w gabinecie (jak już ten gabinet powstanie), a w salonie na ścianach raczej jakieś akwarele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Faciu, mam nadzieję, że nie odbieracie tego jako wykręty z mojej strony. Jak tylko będę coś wiedziała to napiszę. Climakomfort szczerze polecam, bo współpraca z nimi układała i układa się wspaniale. Pamiętali nawet o życzeniach świątecznych... Acha, Twoja Aga pytała o BOś - mamy Bioeko. Olka, K74 - dobrze, że nie jest źle (cóż za polszczyzna!), bo nawet się zaczęłam zastanawiać co zrobić z ewentualnymi dziurami po półkach, gdybyśmy jednak mieli zmienić koncepcję. Na pewno obrazy. Ale lepiej się nie będę oswajała z tą myślą. Na razie niech będzie jak jest. K74 (Kasiu?) dzięki za cytat. Rozumiem, że Klaussner miał też dylematy związane z wystrojem salonu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jagna spokojnie, my poczekamy!!!Widoki masz CUUUUUUUUUUUDOWNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.01.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Jagna - nie daj się Z półkami salon tak cieplutko wygląda No i w ogóle jest u Was super A Bakcyl ślicznie wygląda taki calutki w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.01.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ksiązki są OK - i tak jak pisałaś - przecież nikt nie kupuje książek po wyglądzie i rozmiarze okładki (przynajmniej tak mi się zdaje ) widoczki i z sarenkami i bez śliczne.....a pies zaśnieżony ubawił mnie setnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.01.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Książki...pomysł superaszczo pasuje do pokoiku! Śmieci...nie martw się mrozy tak szybko nie odpuszczą Żaluzje.....czekam niecierpliwie na zdjęcia bo wszystko co drewniane żywi moją nieodpartą chęć oglądania... A widoki......a co tu mówić nic tylko patrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.01.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Aga Facia - dzięki Mam nadzieję mieć dobre wiadomości i już nie będziecie mieć wątpliwości co do ogrzewania. Maluszku, czas najwyższy zobaczyć wszystko na żywo, nie? Ivonesca - miód na moje serce lejesz. Pies był zachwycony. A najlepsze jest to, że zaraz po zrobieniu zdjęcia sie podniósł, otrzepał i zrobił zupełnie czarny... Agacka - Twój dom jest dla mnie nieustannym przedmiotem zachwytu. Nawet znajomym pokazywałam...Nie gniewasz się, prawda? A skoro piszesz, że pasują, to znaczy, że tak jest. Już myślałam, że trzeba będzie kombinować co z tymi dziurami po półkach A tak - pozostaje tylko książki kupować i kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Tylko Jagna kiedy to wszystko czytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Tylko Jagna kiedy to wszystko czytać.... a ja musze powiedziec że nadrabiam zaległości wieczorami.....nawet się do biblioteki zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.01.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja mam w tej chwili absolutny przymusowy urlop od czytania, bo muszę znowu studiować. Ale średnio dwa razy w tygodniu przewija się moje motto "Jak tylko skończę te studia to...." i dalej mowa o czytaniu, czytaniu...Wakacje wyobrażam sobie właśnie tak: cieplutko, zielono, ptaszki grają a ja siedzę w cieniu na tarasie i czytam, czytam, czytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.01.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 piękny plan...ale ja jeszcze muszę urządzić mój ogród, żeby jakikolwiek ptaszek chciał przylecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.01.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Maluszku, czas najwyższy zobaczyć wszystko na żywo, nie? Ano najwyższy Tylko powiedz kiedy to przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Agacka, najbardziej u nas słychać te ptaszki "nieogrodowe", czyli np. skowronki. Dla nich to im mniej się rządzimy, tym lepiej.... U mnie na działce nawet jednego porządnego ptaszkowego drzewka nie ma. Same ledwo podrośnięte młodziaki a i tych niewiele. Każdy słowik by się obśmiał, jakbym go na koncert zaprosiła... Maluszku, w każdej chwili. Ja mam ferie, jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.01.2006 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Słoneczko kochana! Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale tępa jestem za bardzo i nie rozumiem za bardzo co mam zrobić. Tabelka na dole, którą widzę, to miejsce na wybranie pliku w którym mam to zachować. Nic innego nie ma...Proszę pomóż, bo już się napaliłam na ten koncert Aaaaa, już chyba rozumiem. Pewnie ma to coś wspólnego z faktem, że przy pierwszym kontakcie pojawia mi się komunikat: że file has been deleted z powodu, że no download for a long period... Chyba nici z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.01.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Oj Jagna widok za oknem cudny No i zwierz też czy ten na I fotce to yeti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts