Sloneczko 19.01.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Jaguś, chciałam dobrze, a sp*przyłam Wykasowałam spakowane rarem, zostawiając sobie normalną wersję. A to spakowane było wysłane na serwer i... wysyłam teraz jeszcze raz. Nie wiem jak Cię przepraszać Jak tylko będzie gotowe, dam Ci znać i wkleję nowe adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.01.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Jagna, jest pierwszy z plików http://rapidshare.de/files/11369950/Przyroda_odg_osy.rar.html Z drugim powalczę, gdy poprawi się transfer. Zerwało mi upload przez niego Kto lubi odgłosy przyrody, niech ściąga płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Słoneczko....Właśnie słucham wiosennego lasu...O, rany....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.01.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A teraz wilków....I piękno i straszno.... Dzięki, Słoneczko. Świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.01.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Jagna jak sprawuje sie pompa przy takich mrozach, ile jest w domu, wytrzymujecie ? Czy dogrzewacie się jeszcze w jakiś inny sposób? Czy włączaliście ten dodatkowy grzejnik (czy jak to zwał ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.01.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Już przeczytałam w wymianie doświadczeń. W domu +21,5 to ciepło. A jaki wspolczynnik U ma wasza sciana (BK 24 + 12 styropian czy BK 30 + 12 styropian)?My chcemy SOLBET 42 cm sciana 1W, wspoczynnik U=25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.01.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Aga, nie dogrzewamy się niczym innym. Zrobione jest DGP, ale co z tego jak drewna do kominka nie ma.... O współczynnik to mnie nie pytaj BK 30 (o ile się nie mylę) + 12 styropian. Mądra kobitka jesteś, to sobie pewnie policzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Jagna śliczny ten Twój Podrzutek a widoczki też niczego sobie no i zwirza dużo. U mnie tylko kuropatwy i czasami kicaje no i nie tak piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Dzięki Magi O kuropatwach właśnie coś dopisałam A jeden śliczny widoczek który kolejny raz widzę u Ciebie to ten pod Twoim nickiem. Co za mina...Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Jagna jak u ciebnie zimowa pora cudnie jest A te zwierzątkja to ty tak przyciągasz do was czy one tam miały wcześniej swoje trasy Ja myślę, ze kuropatwy może by i skorzystały z domku Pamietam jak byłam mała to robiliśmy kuropatwom takie namiociki z dykty i chowały się tam czasami ale to było na polu co prawda nie zbyt daleko od domostw ale jednak w miejscach ich stałego bytowania Pozdrawiam ciepło w zimowy czas Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Andrzejka Namiocik z dykty powiadasz? Da się zrobić! Nawet z drewna im pewnie coś wykombinujemy, duży karmnik taki. Kuropatwy tutaj były przed nami. To my, budujący im zabieramy ich stałe miejsca Czasem przylatują na naszą działkę, ale codziennie je widzę jak spacerują za płotem. Jak je nauczyć, że u nas można się pożywić? Woła się taś-taś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Karmnik to za dużo powiedziane, daszek raczej My podsypywaliśmy w pobliżu tych namiocików ziarna zbóż A taś taś Nie próbowałam nigdy ale może działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Przepraszam, ale pozwolę sobie. Magi pisze wyżej, że u niej nie piknie. Zaglądam więc do Jej dziennika i co widzę?:http://www.magibudowa1.photosite.com/~photos/tn/76_348.ts1136711829976.jpg Magi, to ma być nie piknie???? Chyba Bóg Cię opuścił...Idę czytać Twój dziennik z detalami. Może zrozumiem o co Ci chodziło, chociaż baaardzo wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Jaguś jest piknie ale nie tak piknie jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 No dobra u nas obu jest piknie, my jesteśmy pikne i mamy pikne psiury. Bo jeszcze trochę i kolejną stronę otworzymy przekonując się wzajemnie, że ma piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 21.01.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 No bo masz piknie . A tak w ogóle uwieeeeeeelbiam Cię czytać. Pisz , pisz - a ja pomarzę sobie jak to będzie jak juz zamieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 No bo masz piknie . A tak w ogóle uwieeeeeeelbiam Cię czytać. Pisz , pisz - a ja pomarzę sobie jak to będzie jak juz zamieszkam... Wiesz jak będzie Wwiola? Piknie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.01.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Mi też się u Jagny BARDZOO PODOBA!!!!!! Aż mnie czysto polskie uczucie dopada ( taka tam zazdrość tylko:wink: ) I domek mi się podoba..i psiura ...i w środku domku,mi się podoba...i otoczenie... PIKNIE JEST!!!! U nas też jest trochę zwierzyny w okolicach , nawet podobno Łosie , ciekawe czy me oczy ujrzą TO zjawisko?? A tak z innej beczki. Czy kocięta się już zaaklimatyzowały??Podobnież koty rewlacyjnie wyczuwają tzw, żyły i cieki wodne .Nie wiem czy to prawda, ale nasz Leon, to ma zdecydownie miejsca ulubine i te które omija szrokim łukiem. Ale nie wiem czy to prawda , czy tylko jego kocie chimery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Jagna dzielna babka z Ciebie. Jak sama coś zrobię to mnie duma rozpiera i zapominam ile mnie to wysiłku kosztowało. Uwielbiam np. po całodniowym żeglowaniu zbierać suche drzewo na ognisko. Morda mi się cieszy jak widzę moje koleżanki niosące patyki, a przy moim boku jakieś drzewo i parę gałęzi się ciągnie. W naszej sypialni też małe zmiany poczyniłam i miejsca na lampki nocne nie zostaną wykorzystane . Sypialnie mam pod skosami, tam tez w projekcie znajdowało się łóżko. Niestety jak się tam położyłam na styropianie spadający na mnie sufit nie robił dobrego wrażenia. Przeniosłam łóżko na drugą stronę i mogę się cieszyć widokami z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 No dobra u nas obu jest piknie, my jesteśmy pikne i mamy pikne psiury. Bo jeszcze trochę i kolejną stronę otworzymy przekonując się wzajemnie, że ma piknie Howk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts