Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olkabojowa - my baby dużo możemy. My właściwie WSZYSTKO możemy....Tylko lepiej sza! żeby się faceci nie dowiedzieli :wink: Widoki z okna w sypialni są nader wskazane. Mnie nie przeszkadzał nigdy skośny sufit. Sypiało się pod takowym na wyjazdach czasem i zawsze pod takim skosem czułam się właśnie bezpieczniej. Ale może gdybym tak miała mieć na zawsze, to odebrałabym to tak jak Ty.

Żabcia. To nie to. Ale pomysł wart przemyślenia.... :lol: :lol:

Alfreda - po pierwsze dzięki serdeczne za miłe słowo. Po drugie łoś w okolicy może stanowić pewne niebezpieczeństwo: można mu wjechać samochodem w kolana... :wink: Moje koty są bardzo typowe. Leżą wszędzie tam gdzie ja się położę. Ale najbardziej lubią polegiwać w łazience przy kabinie prysznicowej. Ja tam nie leżę, oczywiście... :roll:

Podobno koty rzeczywiście wyczuwają żyły i kładą się właśnie tam gdzie one są. Więc dobrze, że moje łóżko nie stoi przy kabinie...

No i....Ta-taaaaa! Zostałaś zwycięzcą konkursu! Wygrałaś szampana! Albo od razu całą piwnicę szampanów!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/9/9b/Szampan.jpg/180px-Szampan.jpg

Witaj Jagna, podrzutek to to nie jest, tyle strań, pracy, wysiłku to co najmniej walka o własne dziecko, podrzutek pojawia się sam. Gratuluję charakteru, zdecydowania i konsekwencji, cenię to bo nam też nie zawsze układa się "po maśle". Macie cudnego psa, szczególnie to zimowe zdjęcie, ten "zimowy pies" jest cudny. Ze zdjęć nie widać dokładnie czym pokryty jest dach? Napisz, gratuluję pięknego i to własnego domu, w ogóle sporo tu do chwalenia, dom,widoki, zwierzaki, itp. Uratowana mysz z wykopu też świadczy o Was.Pozdrawiam, napisz co z dachem

Absolutnie najulubieńszy dziennik. Pozdrawiam cię Jagno, tylko nie wiem kogo - na zdjęciu zobaczyłam blondynkę, a do zdjęcia byłaś rudawą wydrowatą szatynką obciętą na asymetrycznego jeża, ewentualnie czarnobrewą, czarnowoką brunetką przy kości. Moja wyobrażona JAGNA nijak nie chce zmienić kolorów... :oops:

Magalena

Dziewczyny :p

Absolutnie najulubieńszy dziennik. Pozdrawiam cię Jagno, tylko nie wiem kogo - na zdjęciu zobaczyłam blondynkę, a do zdjęcia byłaś rudawą wydrowatą szatynką obciętą na asymetrycznego jeża, ewentualnie czarnobrewą, czarnowoką brunetką przy kości. Moja wyobrażona JAGNA nijak nie chce zmienić kolorów... :oops:

Magalena

...to niech nie zmienia! To jest tak samo jak kiedy dziecięciem będąc słuchałam bajek z płyt i głos królewicza utożsamiałam z pięknym młodzieńcem, aż nawet nazwisko czytającego aktora zapamiętałam. No i przydybałam go w telewizji. Patrzę....a to Michnikowski :roll: :lol:

Magdaleno, dla Ciebie mogę być rudawym, wydrowatym, czarnobrewym, asymetrycznym jeżem przy kości :D

Słoneczko - dla Ciebie blondynką zostanę!

Jagna - jak dobrze ze nie "zniknełas":)

intryguje mnie ta spraw z łózkiem

zawsze dosyc sceptrycznie podchodzilam do "zył wodnych" biopradów i fluidów ale ostatnio tez skalniam sie do twierdzenia ze cos w tym jest !

napisz jak w koncu rozwiazujecie te kwestie - czy pod oknem, czy tak jak mialo byc pierwotnie ale np. myslicie o jakis...hmmm nie wiem jak to sie nazywa "odpromieniaczach"? no...sa takie ludziki co przyjezdzaja machaja czyms a potem sprzedaja rozne ustrojstwa ktore miaja niwelowac dzialanie zyl wodnnych

napisz co postanowiliscie

a i jeszcze jedno - fajnie masz za tym oknem - sarny mnie zachwyciily i lis, a no i pies... :wink:

Zielonooczko, łóżko stoi w opcji "pod oknem". Wieje nam po łbach przez nieszczelne parapety, ale trudno. Tylko tak śpi się dobrze i można się wyspać. Nawet popołudniowe "podkocykowanie" jest przyjemniejsze niż w opcji poprzedniej. Nie mam pojęcia ki czort.

A zwierzaki fajowe są i tyle. A że też jesteś z tych zwierzolubnych to dostrzegasz to co trzeba :p