zaba_gonia 22.01.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 [Narzuta jest stara, tymczasowa. Nowa czeka na drzwi wewnętrzne. Mały konkurs. Co ma jedno z drugim wspólnego? hmmmmmm.........nową narzutą obijesz drzwi??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.01.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Co do narzuty to...myślę że zwierzyna ją bezcześci!! One zawsze sobie wybierają najlepsze miejsca..a potem pod kołderką ..wykopaliska!!! A tak jak zamknie drzwi to zaden "intruz" się nie dostanie???? Tak to sobie kombinuję, tę zależność -drzwi a narzuta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Olkabojowa - my baby dużo możemy. My właściwie WSZYSTKO możemy....Tylko lepiej sza! żeby się faceci nie dowiedzieli Widoki z okna w sypialni są nader wskazane. Mnie nie przeszkadzał nigdy skośny sufit. Sypiało się pod takowym na wyjazdach czasem i zawsze pod takim skosem czułam się właśnie bezpieczniej. Ale może gdybym tak miała mieć na zawsze, to odebrałabym to tak jak Ty. Żabcia. To nie to. Ale pomysł wart przemyślenia.... Alfreda - po pierwsze dzięki serdeczne za miłe słowo. Po drugie łoś w okolicy może stanowić pewne niebezpieczeństwo: można mu wjechać samochodem w kolana... Moje koty są bardzo typowe. Leżą wszędzie tam gdzie ja się położę. Ale najbardziej lubią polegiwać w łazience przy kabinie prysznicowej. Ja tam nie leżę, oczywiście... Podobno koty rzeczywiście wyczuwają żyły i kładą się właśnie tam gdzie one są. Więc dobrze, że moje łóżko nie stoi przy kabinie... No i....Ta-taaaaa! Zostałaś zwycięzcą konkursu! Wygrałaś szampana! Albo od razu całą piwnicę szampanów! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/9/9b/Szampan.jpg/180px-Szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.01.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Coś MNIAMNIUŚNIGO !!!! Tyle trunku ..ojejku.. To już się wydało??? A tak się z tym kryłam.... No cóż należy spojrzć prawdzie w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.01.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Popieram....też uwielbiam mieszkać na wsi!A wiosna kiedyś przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witaj Jagna, podrzutek to to nie jest, tyle strań, pracy, wysiłku to co najmniej walka o własne dziecko, podrzutek pojawia się sam. Gratuluję charakteru, zdecydowania i konsekwencji, cenię to bo nam też nie zawsze układa się "po maśle". Macie cudnego psa, szczególnie to zimowe zdjęcie, ten "zimowy pies" jest cudny. Ze zdjęć nie widać dokładnie czym pokryty jest dach? Napisz, gratuluję pięknego i to własnego domu, w ogóle sporo tu do chwalenia, dom,widoki, zwierzaki, itp. Uratowana mysz z wykopu też świadczy o Was.Pozdrawiam, napisz co z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.01.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Wiem Właśnie miałam mu wysłaś instrukcje jak to usunąć, ale widzę, że już się tym Maksiu zająłeś. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Jagna pisz, pisz ! Tak bardzo lubię Ciebie czytać i tak bardzo lubie czytać dzienniki tych, co juz mieszkają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Jaguś gdzieś znowu zgineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.01.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No nie znowu nam Jagna zginęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Jak wytrzymaliście w te mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.02.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ooooo....na prawdę mnie szukacie? Ale fajnie! Kochane jesteście http://www.gifygg.com/gifs/gifs/559smi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ooooo....na prawdę mnie szukacie? Ale fajnie! Kochane jesteście http://www.gifygg.com/gifs/gifs/559smi.gif Jesteś czyli zyjesz to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.02.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Jak dobrze, że się odnalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 02.02.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Absolutnie najulubieńszy dziennik. Pozdrawiam cię Jagno, tylko nie wiem kogo - na zdjęciu zobaczyłam blondynkę, a do zdjęcia byłaś rudawą wydrowatą szatynką obciętą na asymetrycznego jeża, ewentualnie czarnobrewą, czarnowoką brunetką przy kości. Moja wyobrażona JAGNA nijak nie chce zmienić kolorów... Magalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.02.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja do swych wyobrażeń wybieram Jagnę blondynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.02.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Dziewczyny Absolutnie najulubieńszy dziennik. Pozdrawiam cię Jagno, tylko nie wiem kogo - na zdjęciu zobaczyłam blondynkę, a do zdjęcia byłaś rudawą wydrowatą szatynką obciętą na asymetrycznego jeża, ewentualnie czarnobrewą, czarnowoką brunetką przy kości. Moja wyobrażona JAGNA nijak nie chce zmienić kolorów... Magalena ...to niech nie zmienia! To jest tak samo jak kiedy dziecięciem będąc słuchałam bajek z płyt i głos królewicza utożsamiałam z pięknym młodzieńcem, aż nawet nazwisko czytającego aktora zapamiętałam. No i przydybałam go w telewizji. Patrzę....a to Michnikowski Magdaleno, dla Ciebie mogę być rudawym, wydrowatym, czarnobrewym, asymetrycznym jeżem przy kości Słoneczko - dla Ciebie blondynką zostanę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Jagna - jak dobrze ze nie "zniknełas":) intryguje mnie ta spraw z łózkiem zawsze dosyc sceptrycznie podchodzilam do "zył wodnych" biopradów i fluidów ale ostatnio tez skalniam sie do twierdzenia ze cos w tym jest ! napisz jak w koncu rozwiazujecie te kwestie - czy pod oknem, czy tak jak mialo byc pierwotnie ale np. myslicie o jakis...hmmm nie wiem jak to sie nazywa "odpromieniaczach"? no...sa takie ludziki co przyjezdzaja machaja czyms a potem sprzedaja rozne ustrojstwa ktore miaja niwelowac dzialanie zyl wodnnych napisz co postanowiliscie a i jeszcze jedno - fajnie masz za tym oknem - sarny mnie zachwyciily i lis, a no i pies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.02.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Zielonooczko, łóżko stoi w opcji "pod oknem". Wieje nam po łbach przez nieszczelne parapety, ale trudno. Tylko tak śpi się dobrze i można się wyspać. Nawet popołudniowe "podkocykowanie" jest przyjemniejsze niż w opcji poprzedniej. Nie mam pojęcia ki czort. A zwierzaki fajowe są i tyle. A że też jesteś z tych zwierzolubnych to dostrzegasz to co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.02.2006 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Możecie się ze mnie śmiać, ale... sprowadziłam odpromiennik, wychodząc z założenia że nie zaszkodzi, a pomóc może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts