kolia 05.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kolia to sa kafle Polcolorit kupione w Castoramie. Niedrogie. Milo mi ze Ci sie podobaja http://manu.dogomania.pl/emot/ok.gif Jak pokazałam zdjęcie mężowi to się mnie zapytał czy psa adoptujemy, na kafle nie zwrócił uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.04.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kolia to sa kafle Polcolorit kupione w Castoramie. Niedrogie. Milo mi ze Ci sie podobaja http://manu.dogomania.pl/emot/ok.gif Jak pokazałam zdjęcie mężowi to się mnie zapytał czy psa adoptujemy, na kafle nie zwrócił uwagi Proszę mi tu męża zaraz MOCNO UŚCISKAĆ ode mnie!!!! http://manu.dogomania.pl/emot/ok2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.04.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jagienko nie kłopotaj się z tymi żaluzjami. Jeszcze sama nie wiem czy mają być roletki czy żaluzje . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.04.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Fakt - wiosna zawsze troche mniej czasu niz w zimne miesiace Ale dla takiego ogrodu ja twoj warto poswiecic komputer Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jagna, przestań się droczyć tylko dawaj te foty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.04.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jagna, przestań się droczyć tylko dawaj te foty !!! już....! http://manu.dogomania.pl/emot/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jagna, przestań się droczyć tylko dawaj te foty !!! już....! http://manu.dogomania.pl/emot/hahaha.gif ehhh Jagna... normalnie oglądając zdjęcia żal.... tzn. nie żal oglądać, tylko żal czlowieka bierze że inni mają tak ładnie... :D a naprawde jest sie czym pochwalic pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 08.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Widać że coraz ładniej się u Was robi. Fajne te szafki wnękowe. Tylko można pozazdrościć. Jak bardzo my chcielibyśmy być na tym etapie co Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jaguś, szafy i garderoba są super Jaaaaaciiieeeeee, Sieeeeesssaaaaa, Jiiiissssaaaaassss . Teraz będzie porządeczek jak ta lala . A szafeczka oczywiście, że musi być w salonie. Jak Ty mogłaś z tego cudeńka zrobić szafkę na buty - oj niedobra Ty, niedobra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Coraz ładniej się robi no, no A garderoba bardzo mi się podoba - powili krystalizuję sobie obraz mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jagna nooo ogrod boski Zwlaszcza wschodnia strona mmnie ujela, ale ta polnocna z ta deska tez niczego sobie Nie wiem chyba bym, tak nie umiala zaaraznzowac Powiedz - ktos wam projekt robil? Nie wierze ze sama natura , widac twoja dobra reke do zielonego nooo dobra juz sie nie wyzywam (ufff licze na Twoje poczucie humoru w tym momencie ) ps. fajna garderoba (serio fajna mowie !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 08.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jagna, w jeden dzien dwie szafy i garderoba???? Czy sa jeszcze tacy fachowcy na tym swiecie??? Jak ja sobie przypominam mistrza u mnie w mieszkaniu, ktory szafe wnekowa o szer. 120 cm robil tydzien az mu wreszcie podziekowalem to Twoje informacje przywracaja mi wiare w ludzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jagna szafa tylko wsalonie, a te buty jej nie poniszczyły zbyttnio Uwielbiam takie akcenty w salonie Ogólnie pieknie u ciebie, i bardzo podobają mie sie jeszcze krzesła twoje Super są ,o takich myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Bardzo podoba mi się Twoja garderoba! I ten kolor na ścianie Twojego salonu...taki właśnie chcę... Zawsze jak czytam Twój dziennik, to gęba mi sie cieszy od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Maksiu, wiem co do mnie mówisz. Ja też jak oglądam niektóre domy innych forumowiczów to aż mi przykro. Że tak ładnie mają..... Ale przecież najważniejsze, żeby nam samym się u nas podobało, nie? Robet & Aga - szafy też nam się podobają, ale przede wszystkim dlatego, że będzie gdzie upchnąć manele... A na ten etap to trzeba troszkę i może poczekać, ale za to po drodze ile fajowych rzeczy się dzieje! A zanim się obejrzycie - myk! przeprowadzka! Sonika, z tą szafką to wiem....Ona teraz tak stoi jakby...z wyrzutem... Ale wie, jak ją uwielbiam więc pewnie mi wybaczy. Iga - niech Ci się krystalizuje! Teraz widzę, że każdy zakamarek w takim pomieszczeniu jest ważny! Zielonooka - przykro mi.................. ale nie jesteś pierwsza w kolejce do naszego architekta, który jako jedyny potrafi zrobić ogród "A' la de błoto" (z akcentem na ostatnie "o"!)ze słynnej Szkoły Błędowskiej. Mówiłam, że pozieleniejecie z zazdrości, że nie macie tak pięknie i stało się. Nawet w nicku się do tego przyznajesz Pocieszę Cię, że mamy podobny gust - strona wschodnia to też i moja faworytka Bonzo - ja też byłam zaskoczona. I na dodatek garderoba z poprawką! Fakt, że panowie pracowali prawie 12 godzin z przerwą na krótki obiad, ale odwalili kawał roboty. Jakby co - służę namiarami, bo naprawdę są fajni. Andrzejka - dzięki! Mam nadzieję, że jak już wreszcie obudują kominek, to już salon będzie niemal w pełni taki jak bym chciała. "Niemal" bo zawsze jest się czego czepnąć W drugiej części salonu stoi drewniany kufer. Jakoś nie wiedzieć czemu nie ma fotki. Pstryknę coś i pokażę. Żabciu - właśnie dzisiaj rozmawialiśmy z Moim o powtórnym malowaniu (farba, którą mamy jest do d.... ) i Mój powiedział, że może zmienimy kolor w salonie, ale powiedziałam mu, że niech tylko spróbuje. Dobrze mu powiedziałam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Tak tak ale te poludniowa troszku ...musisz dopracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Tak tak ale te poludniowa troszku ...musisz dopracować... Myślę, że jeszcze przed Świętami dojedzie transport świeżego błota, desek i zardzewiałych rur. Rozmyślam też nad kompozycją z opon, kartonów i blach. Mam nawet wstępny projekt: http://grabicz.klub.net.pl/images/zwalka03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Jaguś no z tym ogródkiem to ciekawa sprawa ładnie się zaczyna, ale przyszła już wiosna i pewnie strony się lekko przeistoczą A co do domku to masz super szafy wnękowe ja niestety żadnych mieć nie będę nie pomyślałam o tym w projekcie mam tylko garderobę, o dzieciach zapomniałam, coż będą trzymać rzeczy pod łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 JagnaSzafka w salonie - ta co to niby za szafkę od butów robiła przez ileś tam lat ... ŚWIETNA - skąd Ty ją wzięłaś? Jak jeszcze trochę popatrzę to zrobię najazd na Błędów.... Ta Wasza działka to GIGANT- trochę to zajmie czasu .... jest go gdzie spożytkować ... Świetne szafy wnękowe .. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Jaguś jak ślicznie u Ciebie i korzystam z rad też będę dozować sobie przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts