Gość 12.11.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Jagna!Ale suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.11.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Ew-ka karpiówka z opcją koloru zielonego, to coś o czym wspomina mój mąż, ale wątpię, żebyśmy mogli sobie na karpiówkę pozwolić Zobaczymy, ten etap jeszcze dosyć daleko przed nami, bo na razie pokryjemy dach dechami i papą. A co do garażu, to w dzienniku pisałam, pisałam....: garaż-garaż będzie osobno, a w garażu w bryle będą trzy pokoje. Opal, kochanie moje, jak to miło, żeś się objawiła! Kiedy będą zdjęcia Waszego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 A ja byłam i na własne oczęta widziałam praktycznie całego Podrzutka - brakuje tylko więźby. Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Nie masz pojęcia, jak się ucieszyłam, że wszystko u Was tak dobrze idzie. Marzenia to jednak wielka rzecz! Trzymam kciuki za dobrą pogodę w Błędowie. Czekam na dalsze wieści i zdjęcia Podrzutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 witaj Jagna .....żab widzę nie ma już...ale pojawiły się przez moment inne zwierzaki ...ciesze się bardzo że budowa ruszyła do przodu pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 07.12.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Witaj Jagna i gratuluje postępów w budowie. Mamy ten sam domek (d20a ) oraz glinę i wysokie wody gruntowe. Czy zdecydowaliście się na pompę ciepła? Obawiam się kosztów, ale może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 07.12.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Hej, Jagna! Jak tam stan budowy? Czy już blisko do dachu? Pompa ciepła... Taaak... Też nad tym kiedyś dumaliśmy, ale koszty jednak wyszły zbyt wysokie. Zresztą, u nas do końca tego roku będzie gaz ziemny, więc trudno porównywać sytuację. Tak czy siak, idea jest piekna. Takie prawie perpetum mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.12.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Ivonesca, zwierzaków póki co brak - zimno. Ale wiosną chyba będziemy znowu mieli sporo, niekoniecznie proszonych gości: krety, myszy i wspomniane łasiczki. Ale ja się cieszę... Darwol, dawno Cię nie widziałam! Dziękuję za miłe słowa. Pamiętam nasze rozmowy o D20a, z tym, że u nas będzie to raczej hybryda D20 i D20a, bo parter, z 25 stopniowym kątem nachylenia dachu, ale z zadaszonym tarasem a'la D20a. Magmi, dach się właśnie robi. Chcę pojechać na działkę pod koniec tygodnia, żeby zobaczyć jak już coś będzie widać Co do pompy ciepła, to jeszcze nie wiemy na 100% czy będzie. Marzy nam się. W naszej sytuacji byłoby to najlepsze rozwiązanie, ale..... wiadomo. Mamona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.01.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Jagna, ależ piękny będziesz miała salon Belki też zostawisz nazasłoniete? Superrrr przestrzeń aż dech zapiera, gratuluję pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dzięki, ewusia Część dachu będzie zasłonięta podwieszonym sufitem, ale to u samiutkiej góry. Kratownice będą widoczne prawie w całości. To co jest na zdjęciu to jest całość salonowo - jadalniano - kuchenna, więc po urządzeniu przestrzeń się zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.01.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 ale i tak jest super a nie zmniejszy się tylko zostanie zagospodarowana bo nie utniesz przecież chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 04.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Bardzo Szczęśliwgo Nowego Roku, Jaguś! Czuję, że skoro stan surowy już stoi, będziedzie teraz przeć aż do szczęśliwego rozwiązania?... to jest, tfu, zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.01.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wzajemnie Magdula! Oj, tak, wygląda na to, że mojego Pawła naprawdę "wzięło" Teraz zadaszenie, potem wylewki, a potem....aby tylko kasa była ewusia, no tak, masz rację, przestrzeń będzie ta sama, tylko zagospodarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Jagna cieszę się że Twój domek przetrwał wichury Teraz tylko czekać kiedy zamieszkacie w tych pięknych przestrzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Dzięki Aga, aż mi się gęba ucieszyła....http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Jagna a na kiedy planujecie tę wiekopomną chwilę Bo widzę że prace pędzą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Aguś, budujemy na razie bez kredytu a to ma plusy i minusy. Plus jest taki, że bez kredytu a minus taki, że nie ma płynności. Raz kasa jest, raz jej nie ma... Może się zdarzyć, że następne Boże Narodzenie będzie już w nowym domu a może....za rok sytuacja wiele się nie zmieni... Mam oczywiście nadzieję, że będzie dobrze, ale trochę się boję. Mój mąż nie chce słyszeć o kredycie, chyba że na wykończenie typu zasłony i wazonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Jagna kapuje to życze żeby było dobrze i Boże Narodzenie tego roku było w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Agula, dzięki serdeczne i również życzę wszystkiego dobrego. Będę trzymać kciuki za Waszą budowę http://gify.mjw.pl/gifs/calusy/00000001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Jagna, jak to się nie podoba??? Ja swojego czasu niemal z krzesła spadłam, gdy ujrzałam Twój kibelek. Kurka, ja w sypialni takiego widoku na niebo nie bedę miała jak Ty w swojej sławojce. Twój dom jest pięęekny kobieto!!! Naprawdę. Ja zyję w ciągłym zachwycie nad moim Panem Praktycznym, ale znajomi często reagują, tak, "Hmmm... eeeee.noooooo...łaaaaaaadny w sumie jest." Gdy go opisuję słyszę: "jak to.. balkonu nie ma?? Wykusza nie ma?? Lukarny nie ma??" Ostatno usłyszałam zaś hasło pt: trudna uroda tego domu. No więc posłuchaj dziewczę drogie: masz odlotowy kibelek, glinę jakich mało, sąsiada z cygańskim ogrodzeniem, dom z wcale nietrudną urodą... czego jeszcze chcesz??? Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts