Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://img107.imageshack.us/img107/2103/choinkamala1ms1.jpg

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,

gdzie gasną spory, goją się rany

życzymy Wam zdrowia, szczęścia, miłości,

niech mały Jezus w sercach zagości,

szczerości duszy, zapachu ciasta,

przyjaźni, która jak miłość wzrasta,

kochanej twarzy, co rano budzi,

i wokół pełno życzliwych ludzi.

Napiękniejszych świątecznych wzruszeń w blasku świec choink, łamiąc sie opłatkiem z najbliższymi, nie zapominając co w życiu jest najważniejsze

życzy

Ewa z Rodziną

• 3 weeks później...

Cześć Jagna!!!!

Jestem nową fanką Twojego dziennika. Piszesz lekko, z humorem, pomijasz (na szczęście) parametry i metry materiałów jakie poszły na zbudowanie Waszego domu i masz podobne problemy z mężem jak ja - bo to sztuką jest przekierunkować tok myślenia faceta, zeby zrobił to co ja chcę i jeszcze myślał, że to był jego pomysł.

Domek masz śliczny, rozczuliły mnie plastikowe krzesła w salonie, bo mnie czeka to samo.

Też marzę o psie ze schroniska.

Czytając o Twojej porannej kawie na tarasie przeniosłam się na chwilę do Ciebie i piłam ją razem z Tobą - była pyszna (wolisz parzoną czy sypaną?).

Pozdrawiam i czekam na cią dalszy miłej lektury

• 2 weeks później...
hej.dziś dopiero wpadłam na twój dziennik i twoje fotki domku.my mieszkamy od 9 miesięcy w swoim domku,troche mniejszym od waszego ale też bardzo nas cieszy każda nowa rzecz.zazdroszcze tobie tylko twoich widoków z okien,my niestety mamy już z każdej prawie strony sąsiadow.ale musze przyznać ci rację ,kawa o poranku na tarasie latem i w szlafroczku to jest to!!!gratulujemy pięknego domu i uroczych dzieciaczków.

• 3 weeks później...
Cześć, mam pytanie dot. salonu: czy na podłodze masz płytki drewnopodobne? chyba tak bo widziałam jak kładliści podłogówkę. Jeśli się nie mylę - jak się taka podłoga sprawdza? Mam dylemat czy taka podłoga czy panele (my nie bedziemy mieli ogrzewania podłogowego)? Mi osobiści podoba sie taka podłoga ale mój mąż woli panele a ja nie mam argumentów zeby go przekonać. Może podasz mi jakieś zalety? :D

REWELACYJNY DZIENNIK !!! Dopiero dzisiaj pierwszy raz natknęłam się na niego i zamiast ślęczeć nad teczka na dyplomowanego całe przedpołudnie czytałam z zapartym tchem :D . Z niecierpliwością czekam na kolejne rozdziały i przecudne zdjęcia.

PS: Widzę, że wykonujemy taki sam zawód, a do tego zainteresowania mamy identyczne :lol: (te które podałaś w swoim profilu)

Kochani moi...

Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa. Na razie nie będzie dalszej części dziennika.

Trochę mi się w życiu "poplątało" i ta radość gdzieś sobie tymczasowo poszła. Ale jak już się pozbieram to dam znać i znowu do Was wrócę, bo też tęsknię ogromnie :cry: