Aga J.G 01.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jagna trzymaj się.Jakbyś potrzebowała pomocy lub wygadania daj znać.Ściskam kciukasy żeby smutki szybko odeszły w zapomnienie i radośc wróciłą pod Twój dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 02.03.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Hej,to był pierwszy dziennik, który zaczęłam czytać (z wypiekami) na tym forum. No i - chociaż z ukrycia - bardzo polubiłam Twój dom i oczywiście autorkę ...Mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje - będzie dobrze, musi być.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jagna http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 03.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że spotka mnie, to co mnie spotkało i los zafunduje mi tak wielki ból i tragedię, pomyślałabym, że lepiej będzie jak zniknę. A jednak jestem i chcę być. Ty też bądź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 02.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 I ja się chcę przyłączyc do zachwytów na forma i treścia . Jagna , przyznaj sie , tyś nauczycielka od polskiego? Twoje wpisy czyta sie jednym tchem Cudowna lektura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://foto.onet.pl/2t34e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.04.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpgJagna całuję i ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Jagna, niechaj Wielkanocne życzenie pełne nadziei i miłości przyniesie sercu zadowolenie dzisiaj i w przyszłości. Radosnych, pogodnych, miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/scenka2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych . Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jaguś!!!! Odezwij się do nas, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dopisuję się do wszystkich porzuconych wielbicieli twojego dziennika. Polubiłam twój dziennik już dawno bo promieniuje radością życia, zachwyca dowcipem i znakomitym językiem. Mam nadzieję, że kiedyś powrócisz do pisania - a jeśli nie bedzie to ten dziennik to proszę zostaw informacje gdzie cię będzie można poczytać Wszystkiego dobrego na pokręconych drogach życia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jaguś co tam u Ciebie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jagus, mam ndzieje, ze juz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jagna.... Nie daj się! Proszę.... Twój dziennik przeczytałam dokładnie rok temu, sytuację życiową miałam wówczas dość nieszczególną... Historia "Wielkiego Podrzutka Jagny" była dla mnie niesamowitym natchnieniem i podniesieniem na duchu... Mam nadzieję, że wszystko się w końcu poukłada, i że jeszcze nie raz przeczytamy Twoje świetne teksty. Pozdrawiam bardzo ciepło i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzisiaj zadzwoniło do mnie Słoneczko I powiedziało żebym przyszła na forum. Jak tu nie słuchać Słoneczka? Dziękuję Wam moi kochani za ciepłe słowa. Może jeszcze będę pisała dziennik. Ale może już o innym domu, może tylko o innym życiu? Jeszcze nie wiem. Powiem tylko tyle, że to forum być może odmieni zły los. Ale na razie nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć. Pozdrawiam wszystkich gorąco. I całusy dla naszego świecącego, upartego Słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jagna jak fajnie, ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jagna jak fajnie, ze jestes. To czekamy na piekne nowosci i trzymamy kciuki aby bylo ich jak najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jagna, przesyłam dobre fluidy . Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts