Sonika 01.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jagna - bardzo się cieszę, że posłuchałaś Słoneczka i znowu jesteś . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jaguś, wszyscy tu tęskniliśmy i martwiliśmy się o Ciebie Ja tylko wymyśliłam, by złapać byka za rogi i znaleźć do Ciebie kontakt bezpośredni. I gdyby nie pomoc przyjaciół, nigdy tego kontaktu bym nie dostała http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/shake.gif Bardzo, bardzo się cieszę, że poradziłaś "ciasteczkom" i że w ogóle chciałaś dać im radę http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/komputer_mama.gif :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jagna... świetnie że sie odezwałaś.... bardzo mocno wierze w to że poukłada Ci się tak jak byś chciała, czekamy tu na Ciebie wszyscy i ściskamy kciukasybuziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 JagusiaI ja ściskam kciuki, żeby Ci się wszystko dobrze poukładało i żebyć zechciała częściej tu z nami bywać. Pozdrawiam Cię gorąco, Pawcio śle buziaki w monitor, życzymy Ci wszystkiego najlepszego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jagna - fajnie że jesteś wierzę że zostaniesz na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 02.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jagna Na Twój dziennik trafiłam dopiero niedawno i przeczytałam jednym tchem podczas bezsennej nocy. Nie znamy się i pewnie nigdy nie poznamy, ale życzę Tobie jak najlepiej. Zaglądaj częściej i nie daj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Jagna Jesteś WIELKA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jaguś trzymaj się, wysyłam same dobre fluidy i trzymam kciuki za wszelką pomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 18.09.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 JAGA>..hej.. dziennik masz niesamowicie humorystyczny!!!??????Przed chwilą połknełam TWOJ dziennik w całosci,,,,...................................................... dopiero doczyałam komentarze z ostatniej strony!!!! , coś...gdzieś, ...kiedyś, .... było.../jest/ będzie!!!???nie wiem....nie znam...nie powiem..... nie przewidzisz...!!!ale TY jesteś!!!///i bądź, ........ prosimy o malutki znak od Ciebieanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jagna, szukałam, szukałam i znalazłam - Twoje komentarze oczywiście . Jak tam jesteś i to czytasz, to daj znać, że wszystko w porządku, że nas podglądasz z ukrycia , tylko Ci się pisać nie chce. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i myślę o Tobie cieplutko i wracaj do nas, bo bardzo Cię brak!!!!! I miałaś śpiewać na Rynku - pamiętasz - byłyśmy umówione , a teraz to co ? JAGNA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Jagna co tam u Ciebie ???Daj jakiś znak zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Przylaczam sie do chorku czekajacych z utesknieniem na twoj znak Jagna - wrrrrracaj !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.11.2007 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jagna, obiecałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.11.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jaguś czekamy na Ciebie. Odezwij się!!!!!!! Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.12.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Jagna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Jagna , najlepsze zyczenia Swiateczne. Bywaj radosna i szczesliwa w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.12.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Jaguś,zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts