Sloneczko 26.06.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Słuchajcie, podnośmy ten wątek tak by wciąż był wysoko Wszyscy nowi forumkowie powinni przeczytać Dziennik Jagny, bo jest tak pełen humoru i co tu dużo mówić - pisany po mistrzowsku! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13632&highlight=podrzutek+jagny Może Jaguś kiedyś wreszcie do nas wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dopisuję się do wszystkich porzuconych wielbicieli twojego dziennika. Polubiłam twój dziennik już dawno bo promieniuje radością życia, zachwyca dowcipem i znakomitym językiem. Mam nadzieję, że kiedyś powrócisz do pisania - a jeśli nie bedzie to ten dziennik to proszę zostaw informacje gdzie cię będzie można poczytać Wszystkiego dobrego na pokręconych drogach życia, To ja zacytuję siebie sprzed 2 lat, bo wszystko aktualne. Słoneczko całkowicie się zgadzam, że takie perełki jak ten dziennik trzeba doceniać. Ja mam dziennik Jagny w "ulubionych" i zawsze tam trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja mam dziennik Jagny w "ulubionych" i zawsze tam trafię Tak, wielbiciele talentu Jagny trafią , ale niech ten super pamiętnik da się poznać i zachwycić następne rzesze nowych forumowiczów, którzy nie wiedzą o jego istnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 01.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Trochę późno zawitałam do Twojego dziennika, ale lepiej późno niż wcale . Należę do tych, którzy budowę zakończyli dawno temu i, gdy emocje budowlane opadły, opuścili forum. Ale wróciłam, bo w domu zawsze jest coś do zrobienia/wykończenia/poprawki ... Odnośnie Twoich jesiennych "krokusów" (wpis z 4 listopada 2006) - to zimowity jesienne z tej samej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Uwaga!!!!!!!! Jagna wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Uwaga!!!!!!!! Jagna wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie bardzo, jak zobaczylam wpis w dzienniku to nie wierzylam , a do dziennika Jagny czesto powracam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.07.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif, ale póki co nie wierzę, że na dłużej Dopóki, Jaguś nie zostaniesz z nami na stałe, podpisu nie zmienię http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jezorek.gif A w ogóle, to: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/usmieszek_malutki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ech, Słoneczko... Naprawdę się zbieram do pisania dziennika. Co prawda od wczoraj mam problemy z internetem w domu (burza?), jakoś z czasem krucho, no i głowa mnie trochę boli.... Ale bardzo mi Was brakowało, no i ten Twój podpis... naprawdę się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 01.07.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jagna, jak milo, ze znowu jestes !!! Czekam na kolejne odcinki Twojego dziennika z radoscia acz niecierpliwie.. Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wszelki duch !!! Jagna, świetna decyzja Czekam na c.d. bo lubię dobrą literaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 CZEŚĆ JAGNA Na dobry początek NOWEGO ŻYCIA na Forum przesyłam Ci jeden z Twoich ulubionych kawałów: Siedzą dwie sowy na gałęzi. Noc, ciemno. Nagle jedna z nich robi:" Uhu uuu". Na co druga:" O qurwa, ale mnie przestraszyłaś!!!" PS. Mogę się tylko domyślać czemu Pani Gwoździkowa śmieje się do łez. Coś wspominała jeszcze o gołębiach ... ale to już chyba Wasze tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.07.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jak mnie ucieszył Twój wpis Jagno! Wracaj i pisz! Nawet nie wiesz ile osób z utęsknieniem czeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagana w końcu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagna!!!!! to zdecydowanie najważniejszy powrót na forum tego roku pisz jak najwięcej, uwielbiam Twój styl pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagna jestes Wielka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagna!!!!!!!! jak mogłaś urwac w takim momencie!!!!! Jagna, Ty to jestes kobitka! Sama nie wiem jak Cię nazwać! Kurcze, powiem tylko ze cholernie mi imponujesz w wielu sprawch.. A Twoje życie to jak powieść I piszeszo tym tak dojrzale i z dystansem a jednoczesnie tak szczerze ze az wypieków dostałam Matko jak to dobzre że jesets! Nadal chuda?????Nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagna!!!!!!!!!!!!! Czekaliśmy cierpliwie i się doczekaliśmy . Nawet nie wiesz jak się cieszę, normalnie nie wierzę i przecieram oczy, ale TO PRAWDA . Jak dobrze, że znowu jesteś. Wierzyłam, że ten dzień kiedyś nastąpi i stało się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagna... dobrze że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jak zobaczyłam dzisiaj Twój nick to aż zaniemówiłam. Od razu weszłam ażeby przeczytac. Uwierz mi naprawdę myślałam o Tobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts