INEZ2007 02.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Przeczytałam wszystko jednym tchem i czekam na dobre zakończenie opowieści Super kobitka z Ciebie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dziękuję Wam wszystkim za komentarze. Słoneczko, Helism, Zabciu_goniu, Maluszku, Magpie, Bosiu, Renko, Dorko, Soniczko, Kasiorku, Aguś - Żono, Inez... jesteście kochane Maksiu, nie przesadzasz czasem? Gwożdziku, gołębie były odjazdowe i Gwoździkowa dobrze wie o co chodzi, bo tam generalnie chodzi o... dupę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jagno, przeczytałam Twój dziennik, trafiłam tu po raz pierwszy dzięki linkowi Sloneczka. Przyznam, czyta się jak dobrą ksiązkę, a przez budowę książek mało czytam niestety, bo "jestem w innym procesie", więc doceniam! Btw, ciekawe, czy jakoś inaczej próbowałaś wykorzystać swój talent? pozdrawiam zachwycona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gwożdziku, gołębie były odjazdowe i Gwoździkowa dobrze wie o co chodzi, bo tam generalnie chodzi o... dupę... ... od razu widać, że prawdziwa Jagna wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jagna proszę pisz nadal, opowiadaj co u Ciebie, jak się mieszka, co zrobiłaś w domu, obok domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 04.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Jagna ja do Twojego dziennika trafiłam dopiero teraz, jeszcze nie skończyłam czytania, mam nadzieję, że szybko nie skończę, tzn. że będziesz tam pisała ciągle i ciągle bo czyta się go.... eeeeeeee tam, on się sam czyta...... ja tylko zerkam. Dozuję sobie po 3 posty, żeby na dłużej starczyło, ale czasem jakoś tak przeczyta się dalej z rozpędu Dołączam do grona Twoich fanów i czekam na więcej! Mo i muszę to napisać JAGNA UWIELBIAM CIĘ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Jagna jako Twoja wierna ,cicha fanka cieszę się bardzo z Twojego powrotu Chapeaux bas za styl, klasę i dyskrecję i dystans-tak dzisiaj rzadkio spotykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.07.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jaguś, pokaż Amoka a jeszcze lepiej w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jagna jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.07.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jagna, bardzo się cieszę, że te czasy już mineły i mogłaś do nas powrócić. Widzisz ilu osobom zrobiłaś cudną niespodzinke Trzymam kciuki za ciąg dalszy i oczywiście zaraz pęknę z ciekawości dlaczego nie jesteś już chuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 07.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witaj znowu! Ściskam serdecznie i oczywiście czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 09.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A ja trafilam dzis.... Jaka piękna powieśc.... samo życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jagna -dobrze ,że sie odezwałaś ...tęskniłam ps.....byłas chuda a potem 9 m-cy puszysta ? powiedz ,że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.07.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jaguś, powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 16.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Jagna jesteś cudowna...gratuluję nowego życia... Słoneczko dziękuję za link do wspaniałej lektuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 18.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Jagna jako Twoja wierna ,cicha fanka cieszę się bardzo z Twojego powrotu Chapeaux bas za styl, klasę i dyskrecję i dystans-tak dzisiaj rzadkio spotykane. To samo chciałam powiedzieć. Zaglądałam do Twojego dziennika, bo bardzo dobrze "się czyta", teraz czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 19.07.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Jagna dopiero trafiłam na twój dziennik, ale czyta się go wspaniale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 i ja! i ja! i ja! czekam na ciag dalszy dzienniczka...kurcze wciaga mnie jak czytane przeze mnie obecnie "Rozlewiska.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jagna, strasznie się wzruszyłam czytając Twój dziennik, zwłaszcza 5 stronę...Ty strasznie dzielna kobieta jesteś!!! I masz odwagę o tym wszystkim pisać. Trzymaj się kobieto i czekam niecierpliwie na kolejne wpisy!!!Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam!Pięknie piszesz! Jak ja lubię czytać takie... opowieści, opisy, historie, przemyślenia, jak super książka. W dodatku o budowie domu i o życiu:)Cieszę się, że Słoneczko umieściło i pozostawiło taki podpis w swoim Dzienniku, dzięki temu dotarłam do Twojego:) Trzymam kciuki za nowy Rozdział i będę czytała dalej - mam nadzieję, że dostarczysz nam wszystkim cd tak niesamowitej lektury! Pozdrawiam ciepło,Ania PS. Zgadzam się z Twoim spostrzeżeniem, że z perspektywy czasu TAMTE dni wspomina sie z niedowierzaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts