Bianca 21.07.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Pamiętam, jak dwa lata temu pierwszy raz przeczytałam twój dziennik.... Miałam takie uczucie niedosytu.... Ale na szczęście wróciłaś i jesteś chyba szczęśliwa.... więc to jest najważniejsze.... Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.07.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dziekuje ci sloneczko za ten link.znalazlam swietny dziennik. jagna- silna dzielna kobietka. czekam na kolejne wpisy. pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maksiu, nie przesadzasz czasem? Absolutnie nie! w pełni podtrzymuje to co napisałem wcześniej! pisz, proszę, jak najwięcej... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 21.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze ze znalazłaś i Siebie i Pana X. i dodam że swietnie piszesz, o sobie też, trzeba miec b. duzo odwagi, dystansu do siebie i swiata i spojrzenia aby opisac swoje życie i wnętrze, odczucia, a to jak to zrobilas to na dokładke jest świetne!!!\...myśle że Twoja powieść nie byłaby gorsza jak tej Grocholi....!! Startuj z nową książką!! a podajże prosze fotke tego rudzielca puchatego??? uwielbiam rude,,,tez takiego mamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 No własnie, Grochola. Teraz wiem, z czym mi się kojarzył Twój dziennik! Ale rzeczywiście, styl trochę podobny, podobnie humorystyczne podejście w przedstawianiu różnych perypetii budowlanych, lecz jednak nie książka, a fragment życia. I jeszcze przypominasz mi jedną ze znajomych, której dawno nie widziałam, lecz wiem na pewno, że nie buduje domu... To fajnie, że doczekałam się dalszego ciągu, naprawdę przyjemnie jest odwiedzć Twój dziennik. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze! Zdjęcia Frędzla i Amoka oczywiście się pojawią, ale jeszcze chwilka cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a juz myślałam ,ze tulisz w ramionach sliczną dziewczynkę ale jeszcze nic straconego Bardzo sie ciesze ,że masz swojego Osobistego Przyjaciela ,że czujesz sie szczęśliwa i spokojna .....życzę Wam Szczęścia i Miłości na wiele ,wiele lat .A o ksiązce pomyśl poważnie .....i trenuj w dzieniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 No i widzisz? Nie ma tego złego..., choć trochę długo to trwało.Jak ja się cieszę, Jaguś że odżyłaś! http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jagna, tak się cieszę, że znów mogę Cię czytać Przypomniały mi się pierwsze zloty forumowe w piwnicach Muratora, nasze pierwsze dyplomy, pamiętasz ...i te niezwykłe forumowe postacie, których dziś już na forum nie ma. Najważniejsze jest jednak to, że znowu tu jesteś, że piszesz i że jesteś szczęśliwa. I niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Z przyjemnością przeczytalam dziś ciąg dalszy:) i czekam na więcej... jako, że ostatnio mało czytam (czytam tylko forum muratora i forum edziecko; aż wstyd).... to dobrze, ze coś literackiego tu znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jesteś niesamowita!!!!! twoja lektura po ukochanych "Rozlewiskach..." jest dla mnie teraz najulubieńszą!!!!! człowieka tak Twoje słowa chwytaja za serce jak Basi Kalicińskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 24.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 przeczytałam Twój dziennik kilka razy, zazadroszczę takiej umiejętności przekazywania myśli i emocji...miałam założyć własny dziennik, ale chyba się nie odważę, żeby nie być konfrontowaną.... nadal jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 pol08-pisz!!!!co człowiek to inny przekaz, inna historia. chetnie poczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No właśnie, w konfrontacji z dziełem, to człowieka taka jakaś nieśmiałość ogarnia - dobrze, że mój dziennik jest z założenia głównie fotodziennikiem, bo bym przestała pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No co Wy? Chcecie Jagnę wystraszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ...ależ nie! Jagno, nie wystraszyłaś się, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.07.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jagna-jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jaguś Cześć Kochana! Czekałam na Ciebie No i się doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 podczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jaguś pamietasz o nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts