Sloneczko 04.08.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Coś mi się wydaje, że za delikatni jesteśmy Jagna!! http://img241.imageshack.us/img241/4155/bijepodupiefv6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Coś mi się wydaje, że za delikatni jesteśmy Jagna!! http://img241.imageshack.us/img241/4155/bijepodupiefv6.gif ja nie śmiałam ale Ty ja dłużej znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Auu... Nie bijta, wysłuchajta... Nie pisałam bo: 1. Byłam na urlopie 2. Nie zawsze mam dostęp do komputera .. .. .. 3. A tak przede wszystkim, to zaczęłam się zastanawiać o czym ja tu wypisuję, przecież to forum BUDOWLANE a ja nic już nie buduję... Nawet w ogrodzie nic nie robię. Ja tylko mieszkam! O czym ja mam pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 O ... życiu ... i o czym tylko chcesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.08.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 .. .. .. 3. A tak przede wszystkim, to zaczęłam się zastanawiać o czym ja tu wypisuję, przecież to forum BUDOWLANE a ja nic już nie buduję... Nawet w ogrodzie nic nie robię. Ja tylko mieszkam! O czym ja mam pisać? 3 x po 2 x i wszystko jasne, to zajmuje czas Już bić nie będę Budujesz nowe życie, a jakbyś jeszcze jakieś nowe fotki z domu powklejała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 09.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Jagna pokaż nam coś się w domku pozmieniało...bo zawsze jakieś bibelotki się zmieniają:) Życzę dużo szczęśćia i czekamy na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 napisze tylko jedno: NIESAMOWITY dziennik http://emoty.blox.pl/resource/applause1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witaj znowu, Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 znalazła sie zguba ot i nadrobiłam zaleglosci Twe dziennikowe i papa mi sie sama smieje.... czekam na kolejne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sobotkowa - Ech, bibelotków to tylko ciągle przybywa, ale czy ja wiem, czy jest co pokazywać... ? Aneta - dziękuję Whisper - Whisper! Aka z Ina - nie wiem czy czasem nie będziesz dosyć długo czekać... Słoneczko - zdjęcia będą niebawem, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jagna wrocilas, zaczelas uzupelniac dziennik, narobilas ochoty nam czytajacym i znowu Cie nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Aka z Ina - nie wiem czy czasem nie będziesz dosyć długo czekać... ochoty tylko narobiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no no.. nie dosyc że Jagan sie uaktywniła to i Pewien Bębniarz sie odezwał A skoro PB kocha zwierzeta to znaczy że to bardzo dobry człowiek ( to mój taki swoisty miernik wartosci ludzi) Musieliście na siebie trafic, bo pasujecie w kazdym calu do siebie Jagna , ja mam podobny problem odnosnie pisania w swoim dzienniku, bo ze spraw budowlano- ogrodowych nic nowego nie mam do powiedzenia, ale o innych życiowych to całkiem sporo. Ale skoro Ty Jagna piszesz to może ja się skusze na jakies "wynurzenia" a Ty Bebniarzu pisz!!!!!!! raz , dwa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no no.. nie dosyc że Jagan sie uaktywniła to i Pewien Bębniarz sie odezwał A skoro PB kocha zwierzeta to znaczy że to bardzo dobry człowiek ( to mój taki swoisty miernik wartosci ludzi) Musieliście na siebie trafic, bo pasujecie w kazdym calu do siebie Jagna , ja mam podobny problem odnosnie pisania w swoim dzienniku, bo ze spraw budowlano- ogrodowych nic nowego nie mam do powiedzenia, ale o innych życiowych to całkiem sporo. Ale skoro Ty Jagna piszesz to może ja się skusze na jakies "wynurzenia" a Ty Bebniarzu pisz!!!!!!! raz , dwa!!!!!!!! Zaba fajnie by bylo gdybys pisala, bo bylam fanka Twojego dziennika . Teraz juz takich nie ma jak Twoj, jagny i jeszcze kilka innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No będę coś tam pewnie skrobać, bo tęskniłam za pisaniem bardzo. Gonia, pisz koniecznie! Nawet nie sądziłam, że pisanie o sprawach niebudowlanych może być równie fajne, a znając Ciebie - będzie się wspaniale czytało. Najwyżej nas wywalą z Forum... Słyszałeś PBębniarzu? Gonia we wszystkim ma rację. Pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Żabo-pisz, pisz! ja chętna jestem też Twego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jagno świetnie że sie układa! Trzymam kciuki za przyszłość! Żaby a Ty już miesiac temu obiecałaś, że bedizesz pisać i co? I nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jagna czytajac PBebnirza to tak jak czytalabym Ciebie, po jednej wypowiedzi wiem, ze fajnie pisze ten Twoj PBebnirz ! Piszcie, piszcie obydwoje. I prosze o zdjecia zwierzakow obowiazkowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jagna - najsympatyczniejszy dziennik na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lump - dzięki Jak obiecałam - zdjęcia są, ale powklejałam zgodnie z postami, więc trza się troszkę cofnąć, żeby obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts