sure 10.08.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Amoka na zdjęciu znalazłam z trudem, ale Szaman - ten to się rzuca w oczy, swoją niezwykłością! (jeszcze dopisuję: a jakie ma tło!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunczyk 10.08.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wszelki duch...!!!! Widzę, że koleżanka żyje! I że koleżanka zabujana wyżej, niż po uszy! Jak dobrze!!!! Jagno! Od kiedy po roku wreszcie urodził się mój Projekt Indywidualny mam Twój dziennik wrzucony do "Ulubionych", sprawdzam zawsze, gdy wchodzę na forum, czy może coś napisałaś. Jagno! Nie wiesz, jakie to rozczarowanie, gdy mija kolejny dzień, a Podrzutek Jagny stoi na stronie 5! Jagno! Jak ty możesz tak nas zostawiać w żalu nieutulonym? Swoim postępowaniem zmusiłaś mnie do napisania pierwszego w życiu postu na jakimkolwiek forum, bo dotąd byłam tylko Tajnym Czytaczem. Bardzo lubię Twój dziennik i bardzo lubię Ciebie. W przypadku wielu dzienników ciekawi mnie urządzenie kuchni, wykończenie schodów, itp.a tu ineresuje mnie gł. autorka (ze swoim poczuciem humoru, dystansem, siłą i duszą wrażliwą). Pisz proszę trochę częściej, plisss. Wielbicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunczyk 10.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 II-i post w życiu: Acha, Jagna, fajną roślinność wychodowałaś w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunczyk 10.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Oczywiście, że przez samo H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak ja dobrze trafiłam. Wiem, że wiele osób czekało na Ciebie Jagna, dłuuugo czekało. A ja żyłam w błogiej nieświadomości a gdy juz trafiłam na Twój dziennik to codziennie nowa niespodzianka. Jaki miły poczatek dnia Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Sure - tak, Szaman rzuca się w oczy. W przenośni i dosłownie: wiecznie wyciągam sobie jego kłaki z oczu... Tunczyk - no weź.... nie żartujesz...? Poniekąd Cię "rozdziewiczyłam" forumowo... To się cieszę I dziękuję Ci bardzo. To motywuje do działania, do bycia i do dzielenia się z Wami wszystkim co na sercu leży. Aneta-we - to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 nie dość, że Ty Jagna piszesz do zaczytania to na dodatek Bębniarz odważył sie dodać kilka swoich niesamowice opisanych przeżyć!!!!! jesteście cudowni-obydwoje!!!!! powtórzę się, a co ale uwielbiam Twój/Wasz juz chyba, dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Jagna ... no i Cześć Bębniarzu ... ......bo widzę, że podczas mojego urlopowania stworzyliście Wspólny Dziennik ... .....no i dobrze PS. Jagna - Wacusie, Piranie i ....pozostałe Gwoździki dziękują Ci za miłe opisy pobytu w Gwoździkowej ... poza mną, bo ja wyszedłem na machającego łapami stracha na wróble - Wiedźmo jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no pewnie że fajnie miec faceta w domu. nawet bardzo a juz na pewno złotą roczkę ps.nie musiałas az 3 razy tego samego pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wiem, wykasowałam, ale masz tempo dziewczyno!Gwoździk, nie ciskaj się. Przecież potem występujesz muzycznie ze Ślicznotką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wiem, wykasowałam, ale masz tempo dziewczyno! no juz zauwązyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Niemożliwa jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Niemożliwa jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ale fajnie Was czytać Witam Pana Bębniarza O kotach to ja też mogę dłuuugo. A w dodatku odkryłam, ze Amok to brat mojego Rudka. Na bank! Wyglądają identycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 o tak one zdecydowanie cos biorą. j amam dwa koty. Jeden jest zamulony, ale za to podaje łape i pada na bok jak się powie leżec a drugi wiecznie w terenie i traktuje dom jak hotel. Zupęłnie jak mój Pierwszy syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hmmm, mój Rudek też tak traktuje dom... przynajmniej od wiosny do jesieni Ciekawe, który mój syn... nie to wcale nie jest jednak ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 12.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jesteście superaśni !!!!Czytając wasz już wspólny dziennik naszła mnie refleksja i inaczej popatrzyłam na męża i mój dom. Przyznaję fajnie jest mieć faceta w domu ....... !Będę miała wasz dziennik w ulubionych. Popodglądam Was troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Wiesz Żaba, jakoś wcale mnie to nie dziwi (chodzi o Twojego syna). Jakoś trudno by mi było uwierzyć, że po takiej Mamusi synuś będzie siedział całymi dniami przed telewizorem w wytartej flanelowej koszuli i jadł chipsy... Aniu, masz rację, nie zastanawiaj się. I tak życie zaspokoi Twoją ciekawość prędzej czy później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 just5555 - cieszę się, że mogliśmy się do czegoś (i to tak ważnego!) przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ale Wy się do siebie cudownie zwracacie! Kochanie, Skarb... Toż to głęboka miłość jest! taka własnie.. http://lh4.ggpht.com/_PKYyAfEsG10/SjQdtyak6AI/AAAAAAAADek/Zz10LsicB_s/s720/DSC_0196.JPG ps. to mój syn ze swoja dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts