Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszelki duch...!!!! Widzę, że koleżanka żyje! I że koleżanka zabujana wyżej, niż po uszy! Jak dobrze!!!!

Jagno!

Od kiedy po roku wreszcie urodził się mój Projekt Indywidualny mam Twój dziennik wrzucony do "Ulubionych", sprawdzam zawsze, gdy wchodzę na forum, czy może coś napisałaś.

Jagno!

Nie wiesz, jakie to rozczarowanie, gdy mija kolejny dzień, a Podrzutek Jagny stoi na stronie 5! :cry:

Jagno!

Jak ty możesz tak nas zostawiać w żalu nieutulonym? :cry:

Swoim postępowaniem zmusiłaś mnie do napisania pierwszego w życiu postu :oops: na jakimkolwiek forum, bo dotąd byłam tylko Tajnym Czytaczem.

Bardzo lubię Twój dziennik i bardzo lubię Ciebie. W przypadku wielu dzienników ciekawi mnie urządzenie kuchni, wykończenie schodów, itp.a tu ineresuje mnie gł. autorka (ze swoim poczuciem humoru, dystansem, siłą i duszą wrażliwą). Pisz proszę trochę częściej, plisss.

Wielbicielka

Sure - tak, Szaman rzuca się w oczy. W przenośni i dosłownie: wiecznie wyciągam sobie jego kłaki z oczu... :roll:

Tunczyk - no weź.... nie żartujesz...? Poniekąd Cię "rozdziewiczyłam" forumowo... 8) To się cieszę :D I dziękuję Ci bardzo. To motywuje do działania, do bycia i do dzielenia się z Wami wszystkim co na sercu leży.

Aneta-we - to ja dziękuję :oops:

Cześć Jagna :D

... no i Cześć Bębniarzu :D ...

......bo widzę, że podczas mojego urlopowania stworzyliście Wspólny Dziennik ... .....no i dobrze :D :D

PS. Jagna - Wacusie, Piranie i ....pozostałe Gwoździki dziękują Ci za miłe opisy pobytu w Gwoździkowej :D :oops:

... poza mną, bo ja wyszedłem na machającego łapami stracha na wróble - Wiedźmo jedna :wink: :D

Wiesz Żaba, jakoś wcale mnie to nie dziwi (chodzi o Twojego syna). Jakoś trudno by mi było uwierzyć, że po takiej Mamusi synuś będzie siedział całymi dniami przed telewizorem w wytartej flanelowej koszuli i jadł chipsy...

Aniu, masz rację, nie zastanawiaj się. I tak życie zaspokoi Twoją ciekawość prędzej czy później... 8)