aka z Ina 12.08.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 aż miło sie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Żaba coś mało syna, dużo dziewczyny za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.08.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zabko - no pikne zdjęcie ... i dziewczyna też Jagna - nie ciskam się.... i nie jesteś wiedźmą (odszczekuję teraz pod stołem, coby PBębniarz mnie pałkami nie poobijał ) PBębniarz - pogramy kiedyś jeszcze, może na dwie Ślicznotki ? (tzn. Ty będziesz grał .... a ja robił "chórki" ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 12.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Cze Gwoździk! Jak najbardziej pogramy. Musisz się poznać z moją ślicznotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ....aż się zaśliniłem na samą myśl...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 12.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja za każdym razem kiedy się do niej dotykam dostaję ślinotoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Żabcia, to spojrzenie, to serduszko... jak z filmu normalnie! Ciekawe czy my też tak wyglądamy jak na siebie patrzymy? Poproszę któregoś z chłopaków, żeby nam fotke znienacka cyknął. Aka - a jak się miło słucha... Aniu, też o tym pomyślałam. Panowie - ZBOKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jagna, jeszcze raz chciałam Ci powiedzieć że bardzo się cieszę że wróciłaś do nas . Decyzja o sprzedaniu domu bardzo słuszna. tez chciałabym zaczynac wszystko z biała kartką, bez cieni przeszłości. Przeprowadzka do Wawki też może być fajna. Może potrzebujesz mieszkania mam na zbyciu swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Kasiu, dziękuję. Jesteś równie kochana jak śliczna Oczywiście, że będę potrzebowała mieszkania, ale obawiam się, że będę oscylowała w innych rejonach... cenowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A mi się cosik smutno zrobiło, jak przeczytałam o sprzedaży Podrzutka. Nie lubię Twojego ex No ale pewnie po zastanowieniu, to masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nie lubię Twojego ex Ale zapunktowałaś u Bębniarza! (zresztą u mnie też...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja tez za nim nie przepadam a co do Podrzutka..no cóż... czasem tzreba podejmowac takie decyzje . Wiem jedno. Jak się ma u boku kochacych ludzi to miejsce jakoś mniej wazne. Po prostu wszedzie jest wtedy dobzre ps.ciesze się ze fotka sie podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jedyne, co mogę dziś zrobić, to trwać przy niej tu i teraz, wspierać ją z całych sił, szanować, kochać i mieć nadzieję, że kiedyś będzie chciała ze mną zamieszkać w moim domu rodzinnym, że poczuje się w nim bezpiecznie i jak u siebie (na swoim). Kocham Cię Jaguś. Jagno, Ty Szczesciaro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Warszawa ma swoje uroki....... To taka wies tylko zabudowana brzydkimi blokami bez ladu i skladu....... Szybko sie przyzwyczaisz..........zapraszam Jagna na kawe I do Kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jestem cały czas pod wrażeniem Twojego dziennika, zwłaszcza szczęśliwego zakończenia:) przeszłam mniej więcej to co Ty, tyle że bez dzieci, za to z jednym kiziorem, dom - to aż dom i okazuje się że tylko dom, troche potrwało zanim udało się go sprzedać, ale się udało, jedyni poważnie zainteresowani ludzie mieli w rozliczeniu mieszkanie - koszmar!!! ale wtedy byłam chyba gotowa zamieszkać nawet w piwnicy, byle tylko mieć to z głowy na szczęście mam okna w mojej norze....która powoli zaczyna przypominać wygodne mieszkanie. życzę szybkich i zdecydowanych kupców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.08.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A ja Ci, Jaguś, życzę jak najszybciej szóstki w Lotto... http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/koniczynka3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jedyne, co mogę dziś zrobić, to trwać przy niej tu i teraz, wspierać ją z całych sił, szanować, kochać i mieć nadzieję, że kiedyś będzie chciała ze mną zamieszkać w moim domu rodzinnym, że poczuje się w nim bezpiecznie i jak u siebie (na swoim). Kocham Cię Jaguś. Jagno, Ty Szczesciaro! te słowa tez zrobiły na mnie ogromne wrażenie!!!! ja sobie pomyslałam- z jednej strony stracisz domek, ale z drugiej zyskałaś przyjaciela i prawdziwą miłość!!!!! i wierzę głęboko, że jeszcze kiedyś z Bebniarzem będziecie raczyc się takim samym widokiem ze SWOJEGO domku jaki miałas z Podrzutka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jagna - tak bardzo się ciesze że wróciłas i w dodatku nie sama trzymam kciuki za ew. nowe lokum pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jagna - gdy zaczęłam czytać dziennik...nie spodziewałam się tego co na końcu. Myślałam - żyją sobie w cudnym miejscu we własnym domku i jest pięknie. A tu trach.... i co? I jest pięknie. Życie sprawia nam wiele niespodzianek, prawda? Ze słów Waszych szczeście płynie i niech tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 13.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 CUDNIE PB napisales.....!!! (ad. 13.08 po 21) nie jestem z WAWA, nie mam podkaszarki, ale moge pozyczyc kosiarke el. nawet na 7dni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts