PBebnirz 13.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 te słowa tez zrobiły na mnie ogromne wrażenie!!!! ja sobie pomyslałam- z jednej strony stracisz domek, ale z drugiej zyskałaś przyjaciela i prawdziwą miłość!!!!! i wierzę głęboko, że jeszcze kiedyś z Bebniarzem będziecie raczyc się takim samym widokiem ze SWOJEGO domku jaki miałas z Podrzutka!!! Dzięki aka z Ina zaba_gonia Wysłany: Sro, 12 Sierpień 2009 20:13 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- ja tez za nim nie przepadam a co do Podrzutka..no cóż... czasem tzreba podejmowac takie decyzje . Wiem jedno. Jak się ma u boku kochacych ludzi to miejsce jakoś mniej wazne. Po prostu wszedzie jest wtedy dobzre zaba_gonia super że za nim nie przepadasz, bo ja też i napewno jest takich osób więcej , po za tym fajnie jest, gdy ludzie dobrze życzą bliskiej Ci osobie. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 13.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ANNNJA Wysłany: Czw, 13 Sierpień 2009 13:28 Temat postu: a -------------------------------------------------------------------------------- CUDNIE PB napisales.....!!! (ad. 13.08 po 21) nie jestem z WAWA, nie mam podkaszarki, ale moge pozyczyc kosiarke el. nawet na 7dni, ANNNJA - dziękuję za pochwałę, jestem tylko miernym naśladowcą stylu mojej Jagny. Dzięki również za chęć użyczenia kosiarki, ale obawiam się że skończyła by tak jak moja, czyli w przepastnej paszczy ogrodowych samosiejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jagno, Ty Szczesciaro! W pełni się zgadzam. Fajny jest, nie? Warszawa ma swoje uroki....... ..........zapraszam Jagna na kawe Lumpik, dzięki. Ja tak naprawdę to Warszawę bardzo lubię, wychowałam się na Woli A co do kawy, bardzo chętnie, ale musiałam najpierw wyjaśniać PB, że jesteś kobietą... ... byłam chyba gotowa zamieszkać nawet w piwnicy, byle tylko mieć to z głowy Bardzo dziękuję za ten wpis. Bardzo dobrze Cię teraz rozumiem. Okropnie mi ciąży moja "przeszłość" i jak widać na Twoim przykładzie: "Można? Można!" A ja Ci, Jaguś, życzę jak najszybciej szóstki w Lotto... Słońce moje, AMEN, AMEN!!!! ...ja sobie pomyslałam- z jednej strony stracisz domek, ale z drugiej zyskałaś przyjaciela i prawdziwą miłość!!!!! Akuś, święte słowa. Dziękuję Ci za wsparcie i miłe słowa. Jesteś bardzo kochana. Jagna - tak bardzo się ciesze że wróciłas i w dodatku nie sama trzymam kciuki za ew. nowe lokum pozdrawiam gorąco Witaj Ivonesca! Jak miło Cię widzieć, spokojnie można powiedzieć "kopę lat!", co? Dzięki za kciuki. Zaraz wpadam z rewizytą! A tu trach.... i co? I jest pięknie. Świetnie napisane! Dziękuję CUDNIE PB napisales.....!!! Fajnie pisze, nie? Coś będę musiała z tym zrobić... zaba_gonia super że za nim nie przepadasz, bo ja też i napewno jest takich osób więcej... Bardzo dziękuję, ja.... A, to Ty Tobie skomentuję "face tu face" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.08.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jagna, cudny ON jest... A co tam dom, tylko wspomnienia złe niesie...to MIŁOŚĆ ŻYCIU SIĘ LICZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jagna, cudny ON jest... A co tam dom, tylko wspomnienia złe niesie...to MIŁOŚĆ ŻYCIU SIĘ LICZY ON... znaczy się... eee... Amok? To prawda, dużo złego się w tym domu zadziało. Może komuś innemu więcej szczęścia przyniesie. A Miłość- tak, najważniejsza. Bez niej pałac nic nie wart... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A Miłość- tak, najważniejsza. Bez niej pałac nic nie wart... Dziękuję. Święte Słowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 [To prawda, dużo złego się w tym domu zadziało. Może komuś innemu więcej szczęścia przyniesie. A Miłość- tak, najważniejsza. Bez niej pałac nic nie wart... Dziękuję. ...a dobrą stroną tej sytuacji jest to, że tamtą kartę będzie można do końca zamknąć, dalej iść bardziej lekko i patrzeć w przyszłość! pozdrawiam ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 13.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Taaaa...... Dziękuję za dobre słowo i wsparcie w imieniu Jagny i moim . Jako muratorowy neofita, jestem bardzo mile zaskoczony sympatią, jaką darzycie Jagnę i jak sumiennie śledzicie jej dziennik. Czytałem w komentarzach wasze nawoływania i słowa otuchy w czasie, gdy były jej bardzo potrzebne, to dzięki wam, między innymi, jest dziś taka silna i uśmiechnięta. Jesteście wspaniali i jeszcze raz dziękuję. Wybaczcie mi te zbiorcze podziękowania, ale jest Was tyle, że... ech brak słów. Wracam do sprawy kosy spalinowej, ludzie ja słyszę jak za oknem rosną te na "ch" i na "t"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ON... znaczy się... eee... Amok? Nie "on" - kot...choć też fajny ON... to znaczy ON właśnie przez wielkie litery Jaka niedomyślna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ON... to znaczy ON właśnie przez wielkie litery Jaka niedomyślna Aaaa!.... ON! A, to wiem. ON jest bardzo wyjątkowy i bardzo przez wielkie litery, to prawda Zaczynam się zastanawiać czy jakoś go nie usunąć z forum, bo mi tu w samozachwyt wpadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 14.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Hallo, hallo!!! Jakie usunąć!? Ja się dopiero rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 HEHEHEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Obrośnie w piórka i jeszcze Ci odleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 14.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Taaaaaa.... Babydream Wysłany: Pią, 14 Sierpień 2009 12:09 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Obrośnie w piórka i jeszcze Ci odleci Babydream, zapewniam Cię że z czasem piórka już nie rosną a wręcz odwrotnie po trochu wypadają i zaczyna się rozumieć, że nie tylko piękny karmnik się liczy (a zapewniam że mój jest piękny), ale także co w nim dają, a i w tej kwestii nie mogę złego słowa powiedzieć...jest ekstra. Jednak to tego trzeba dojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 PB, mam czuja, bo polubiłam Cię od pierwszego zdania w Dzienniku Może dlatego, że piszesz starannie polską czcionką i ładnym językiem? Tymże spasowałeś mi do Jagusi, a teraz już mnie przekonałeś Ale, pilnuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 14.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Sloneczko Wysłany: Pią, 14 Sierpień 2009 16:11 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- PB, mam czuja, bo polubiłam Cię od pierwszego zdania w Dzienniku Może dlatego, że piszesz starannie polską czcionką i ładnym językiem? Tymże spasowałeś mi do Jagusi, a teraz już mnie przekonałeś Miło mi niezmiernie ...a pilnować, to już mnie kto inny pilnuje, choć zapewniam że nie ma takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Zaraz tu założymy fanclub PBębniarza... Dobrze, że on tu zagrać nie może, bo wtedy już mogłabym sobie w ogóle pójść i założyć oddzielny, smutny, porzucony wąteczek, gdzieś tam w kąciku.... Ale tak poważnie, to bardzo miłe. Z tego co widzę, to PB jest bardzo lubianym facetem również w pracy, wśród znajomych i teraz tu. A to miła odmiana, bo mojego ex prawie nikt nie lubił (i trudno się dziwić).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 14.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jagna gratuluję siły i wytrwałości. Życzę szczęścia z PB. Ważne, że odnaleźliście siebie. Razem, wspierając się, dacie sobie radę ze wszystkim co przyniesie los. Trzymam kciuki za lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.08.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale masz/ macie fajowski karmnik a Rudzielec w karmniku świetnie wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ...a pilnować, to już mnie kto inny pilnuje, choć zapewniam że nie ma takiej potrzeby Pilnuj się, w sensie że Jagna ma mieć szczęście na buzi nie tylko na chwilę, żebyś nie musiał mieć z forumkami do czynienia http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ludki_scisk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts