Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

8)

te słowa tez zrobiły na mnie ogromne wrażenie!!!!

ja sobie pomyslałam- z jednej strony stracisz domek, ale z drugiej zyskałaś przyjaciela i prawdziwą miłość!!!!!

i wierzę głęboko, że jeszcze kiedyś z Bebniarzem będziecie raczyc się takim samym widokiem ze SWOJEGO domku jaki miałas z Podrzutka!!!

Dzięki aka z Ina :D

zaba_gonia Wysłany: Sro, 12 Sierpień 2009 20:13 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

ja tez za nim nie przepadam

a co do Podrzutka..no cóż... czasem tzreba podejmowac takie decyzje . Wiem jedno. Jak się ma u boku kochacych ludzi to miejsce jakoś mniej wazne. Po prostu wszedzie jest wtedy dobzre

zaba_gonia super że za nim nie przepadasz, bo ja też i napewno jest takich osób więcej :D , po za tym fajnie jest, gdy ludzie dobrze życzą bliskiej Ci osobie. Jeszcze raz dzięki. :lol:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

8)

ANNNJA Wysłany: Czw, 13 Sierpień 2009 13:28 Temat postu: a

--------------------------------------------------------------------------------

CUDNIE PB napisales.....!!! (ad. 13.08 po 21)

nie jestem z WAWA, nie mam podkaszarki, ale moge pozyczyc kosiarke el. nawet na 7dni,

ANNNJA - dziękuję za pochwałę, jestem tylko miernym naśladowcą stylu mojej Jagny. Dzięki również za chęć użyczenia kosiarki, ale obawiam się że skończyła by tak jak moja, czyli w przepastnej paszczy ogrodowych samosiejów :(

Jagno, Ty Szczesciaro! :p :oops:

W pełni się zgadzam. Fajny jest, nie? :D

Warszawa ma swoje uroki.......

..........zapraszam Jagna na kawe

Lumpik, dzięki. Ja tak naprawdę to Warszawę bardzo lubię, wychowałam się na Woli 8) A co do kawy, bardzo chętnie, ale musiałam najpierw wyjaśniać PB, że jesteś kobietą... :lol:

... byłam chyba gotowa zamieszkać nawet w piwnicy, byle tylko mieć to z głowy

Bardzo dziękuję za ten wpis. Bardzo dobrze Cię teraz rozumiem. Okropnie mi ciąży moja "przeszłość" i jak widać na Twoim przykładzie: "Można? Można!" :D

A ja Ci, Jaguś, życzę jak najszybciej szóstki w Lotto...

Słońce moje, AMEN, AMEN!!!! :lol:

...ja sobie pomyslałam- z jednej strony stracisz domek, ale z drugiej zyskałaś przyjaciela i prawdziwą miłość!!!!!

Akuś, święte słowa. Dziękuję Ci za wsparcie i miłe słowa. Jesteś bardzo kochana.

Jagna - tak bardzo się ciesze że wróciłas

i w dodatku nie sama

trzymam kciuki za ew. nowe lokum

pozdrawiam gorąco

Witaj Ivonesca! Jak miło Cię widzieć, spokojnie można powiedzieć "kopę lat!", co? Dzięki za kciuki. Zaraz wpadam z rewizytą!

A tu trach.... i co?

I jest pięknie.

Świetnie napisane! Dziękuję :D

CUDNIE PB napisales.....!!!

Fajnie pisze, nie? Coś będę musiała z tym zrobić... :evil: :wink:

zaba_gonia super że za nim nie przepadasz, bo ja też i napewno jest takich osób więcej...

Bardzo dziękuję, ja.... A, to Ty :D Tobie skomentuję "face tu face" 8)

Jagna, cudny ON jest...

A co tam dom, tylko wspomnienia złe niesie...to MIŁOŚĆ ŻYCIU SIĘ LICZY

ON... znaczy się... eee... Amok? :-?

To prawda, dużo złego się w tym domu zadziało. Może komuś innemu więcej szczęścia przyniesie. A Miłość- tak, najważniejsza. Bez niej pałac nic nie wart...

Dziękuję.

[To prawda, dużo złego się w tym domu zadziało. Może komuś innemu więcej szczęścia przyniesie. A Miłość- tak, najważniejsza. Bez niej pałac nic nie wart...

Dziękuję.

...a dobrą stroną tej sytuacji jest to, że tamtą kartę będzie można do końca zamknąć, dalej iść bardziej lekko i patrzeć w przyszłość! ;)

pozdrawiam ciepło,

8) Taaaa......

Dziękuję za dobre słowo i wsparcie w imieniu Jagny i moim :lol: . Jako muratorowy neofita, jestem bardzo mile zaskoczony sympatią, jaką darzycie Jagnę i jak sumiennie śledzicie jej dziennik. Czytałem w komentarzach wasze nawoływania i słowa otuchy w czasie, gdy były jej bardzo potrzebne, to dzięki wam, między innymi, jest dziś taka silna i uśmiechnięta. Jesteście wspaniali i jeszcze raz dziękuję.

Wybaczcie mi te zbiorcze podziękowania, ale jest Was tyle, że... ech brak słów. :-?

Wracam do sprawy kosy spalinowej, ludzie ja słyszę jak za oknem rosną te na "ch" i na "t"!!! :wink:

ON... to znaczy ON właśnie przez wielkie litery :lol:

Jaka niedomyślna :wink:

Aaaa!.... ON! A, to wiem. ON jest bardzo wyjątkowy i bardzo przez wielkie litery, to prawda :D

Zaczynam się zastanawiać czy jakoś go nie usunąć z forum, bo mi tu w samozachwyt wpadnie... :-?

8) Taaaaaa....

Babydream Wysłany: Pią, 14 Sierpień 2009 12:09 Temat postu:

Obrośnie w piórka i jeszcze Ci odleci

Babydream, zapewniam Cię że z czasem piórka już nie rosną a wręcz odwrotnie po trochu wypadają i zaczyna się rozumieć, że nie tylko piękny karmnik się liczy (a zapewniam że mój jest piękny), ale także co w nim dają, a i w tej kwestii nie mogę złego słowa powiedzieć...jest ekstra. Jednak to tego trzeba dojrzeć. :D

8)

Sloneczko Wysłany: Pią, 14 Sierpień 2009 16:11 Temat postu:

PB, mam czuja, bo polubiłam Cię od pierwszego zdania w Dzienniku Może dlatego, że piszesz starannie polską czcionką i ładnym językiem?

Tymże spasowałeś mi do Jagusi, a teraz już mnie przekonałeś

Miło mi niezmiernie :oops:

...a pilnować, to już mnie kto inny pilnuje, choć zapewniam że nie ma takiej potrzeby :wink:

Zaraz tu założymy fanclub PBębniarza... :roll:

Dobrze, że on tu zagrać nie może, bo wtedy już mogłabym sobie w ogóle pójść i założyć oddzielny, smutny, porzucony wąteczek, gdzieś tam w kąciku....

Ale tak poważnie, to bardzo miłe. Z tego co widzę, to PB jest bardzo lubianym facetem również w pracy, wśród znajomych i teraz tu. A to miła odmiana, bo mojego ex prawie nikt nie lubił (i trudno się dziwić).. :D