Gwoździk 23.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 No. Była Maluszek z Mężem Maluszka i Córką Maluszków i cała Rodzina Gwoździków. Ale ja wiem czy oni wszyscy tacy fajni... ? Hmmm .... to co ja tu jeszcze robię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jak to bywa w życiu przez przypadek przeczytałam twój - wasz dziennik i może powiem coś co nie jest odkrywcze ale lepiej się go czyta niż Grocholę. Dużo szcześcia na nowej drodze. A może pojedziecie do Afryki i tam będzie bębnić na tanamach ile szcześcia w duszy??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.08.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Były podejrzenia, że Jagna to incognito Joanna Chmielewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Chmielewska?!? W życiu!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A chłopaki grali super Eeeee...które chłopaki, młode czy stare? .... no właśnie .... Jagna .... precyzuj ... PS. Bębniarzu ... moja Ślicznotka ma nowe "błony" (jeszcze raz dzięki ) .... jeszcze parę zmian w przyszłości ... i nadawać się będzie na "wiejski" wybieg ... a grało się fajnie, to fakt ... i Towarzystwo Fajne .... tylko ta Jagna jakaś taka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 tylko ta Jagna jakaś taka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tylko ta Jagna jakaś taka ... a co ? pewnie za chuda Jagna - uśmiechy słoneczne przesyłam i szczęścia dla całej Waszej czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 wpadam po urlopie i pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 31.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Taaaa... Jak widać sezon ogórkowy trwa i nawet Jagna się "resetuje". A ja przed szereg pchać się nie będę. kochanie do roboboty, piszemy, piszemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 04.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jagnaczytała Twój dziennik polecenia, bo ja właśnie idę teraz po krawędzi Studni...czasami, częściej w tej Studni jestem ...jestem samym bólemCzytając zaczynam wierzyć, że mogę być kiedyś szczęśliwa chociaż dzisiaj wcale tak nie czuję. pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego najAnula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Anula dobrze ze tu zajrzalas.ten dziennik podnosi na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Anula-aga1401 ma rację! wpadaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jagna czytała Twój dziennik polecenia, bo ja właśnie idę teraz po krawędzi Studni...czasami, częściej w tej Studni jestem ...jestem samym bólem Czytając zaczynam wierzyć, że mogę być kiedyś szczęśliwa chociaż dzisiaj wcale tak nie czuję. pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego naj Anula Anula, zacznij w to wierzyć, bo to prawda. Ja też nie sądziłam, bałam się każdego następnego dnia, ale nigdy nie pozwoliłam sobie na myślenie, że już zawsze będzie źle. Wierzyłam coraz mocniej i byłam dzięki tej wierze coraz silniejsza. Łatwo powiedzieć, pomyślisz... Tak, zajęło mi to dwa lata. Nigdy bym nie przypuszczała, że to tyle będzie trwało, ale lepiej dać sobie czas (nie na rozpamiętywanie, tylko na nabieranie sił!) niż rzucać się po omacku na kolejne wyzwania. Tak mi się wydaje, ale każdy jest inny. Teraz nie tylko jestem ZNOWU szczęśliwa. Anula, ja mam wrażenie, że DOPIERO TERAZ jestem szczęśliwa. Mam poczucie zmarnowanych 11 lat, ale z drugiej strony te lata wiele mnie nauczyły i teraz umiem lepiej patrzeć na ludzi i moje życie. BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWA a Twoja studnia zarośnie starym zielskiem, kiedy Ty będziesz ze śmiechem i lekkim zawstydzeniem ( ) ją wspominać, zobaczysz. Te posty nie znikną. Za jakiś czas poczytasz je sobie tak jak się czyta czyjś pamiętnik, gwarantuję Ci. Jeśli chcesz pisz na priva, albo na maila - [email protected]. Pozdrawiam Cię gorąco. A z Wami, chłopaki od pałeczek, później się policzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 08.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jagusiu, przeczytalam Twój dziennik już jakiś czas temu, zaintrygował mnie podpis Słoneczka i jakoś tak dziś zajrzałam znowu i widzę że z Panem Bębniarzem idzie pięknie i gładko i choć się nie znamy to przesyłam Ci wiele pozytywnej energii i życzę dużo szczęścia na tej lepszej drodze życia. Łzami mi oczy zaszły gdy czytałam ostatnie posty i wyznanie P.B. Powiem tylko jedno - życzenie, które słyszą ode mnie co tydzień nowe pary (jestem fotografem ślubnym) KOCHAJCIE SIĘ I SZANUJCIE ! To podstawa dobrego związku, co zrozumiałam niedawno dzięki mojemu TŻ. (aż dziw bierze, że tylko dzięki fortelowi mojej mamy dziś nie jestem po rozwodzie atylko po 4 letnim nieudanym związku) Dużo szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O Jagna jak miło Cie widzieć Choc przyznam się szczerze że trafiłam tutaj tylko dzieki Słoneczku i jej podpisowi Bo lekko zalatana jestem i wpadam na FM szybko Pozdrawiam i życze dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Coś czuję, że Jagna mnie prześwięci za zmuszanie do forumowej aktywności, gdy w domku tyle jest do (z)robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 12.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 zaczelam czytac od poczatku... maz sie dziwi ze chichotam zajmując się WAZNYMI SPRAWAMI przy komputerze (taki mialam zamiar) fajnie ze dawno zaczelas pisac, starczy mi na troche:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.09.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wlazłam tu przez Sloneczko.Zaintrygowało mnie "Jagna, jakbym cie znała od lat"Popłakałam się i usmarkałam do pasa. Ledwo widzę na oczy (12 godzin na budowie) ale "dojadę" do końca żebym miała oślepnąć! Jagna ! Pisz książki kobieto !Chmielewska przy Tobie to pikuś ( Pan Pikuś hi hi)Będę cię namiętnie "obczytywać" Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.09.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No fajnie ...wszyscy tu włażą przez Sloneczko - teraz zauważyłam !Warto było ! Ale nie powiem "jakbym cię znała od lat" bo przeczytałam kawałek swojej historii. Też "byłam chuda" i do dziś znam dwie diety cud.Jedna to jeść ile wlezie i cud jest jak schudniesz. Druga ...fatalnie się za mąż wydać... Aaaa i jeszcze bardzo mnie pokrzepiło, że nie tylko moja Tajga (czyt. kotka)ma ADHD. Powinnam "ją wołać" Tajfun ale to mało dziewczyńskie nie? Pozdrawiam i ...idę spać bo na budowę nie wstanę.Na szczęście buduję "z tym drugim" ...z pierwszym nic się nie udało zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.09.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeżyku, coraz bardziej Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts