Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A chłopaki grali super 8)

Eeeee...które chłopaki, młode czy stare? :roll:

.... no właśnie .... Jagna .... precyzuj ... :wink: :D

PS. Bębniarzu ... moja Ślicznotka ma nowe "błony" (jeszcze raz dzięki :D ) .... jeszcze parę zmian w przyszłości ... i nadawać się będzie na "wiejski" wybieg :wink: :D

... a grało się fajnie, to fakt ... i Towarzystwo Fajne .... tylko ta Jagna jakaś taka ... :wink:

Jagna

czytała Twój dziennik polecenia, bo ja właśnie idę teraz po krawędzi Studni...czasami, częściej w tej Studni jestem ...jestem samym bólem

Czytając zaczynam wierzyć, że mogę być kiedyś szczęśliwa chociaż dzisiaj wcale tak nie czuję.

pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego naj

Anula

Jagna

czytała Twój dziennik polecenia, bo ja właśnie idę teraz po krawędzi Studni...czasami, częściej w tej Studni jestem ...jestem samym bólem

Czytając zaczynam wierzyć, że mogę być kiedyś szczęśliwa chociaż dzisiaj wcale tak nie czuję.

pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego naj

Anula

Anula, zacznij w to wierzyć, bo to prawda. Ja też nie sądziłam, bałam się każdego następnego dnia, ale nigdy nie pozwoliłam sobie na myślenie, że już zawsze będzie źle. Wierzyłam coraz mocniej i byłam dzięki tej wierze coraz silniejsza. Łatwo powiedzieć, pomyślisz... Tak, zajęło mi to dwa lata. Nigdy bym nie przypuszczała, że to tyle będzie trwało, ale lepiej dać sobie czas (nie na rozpamiętywanie, tylko na nabieranie sił!) niż rzucać się po omacku na kolejne wyzwania. Tak mi się wydaje, ale każdy jest inny.

Teraz nie tylko jestem ZNOWU szczęśliwa. Anula, ja mam wrażenie, że DOPIERO TERAZ jestem szczęśliwa. Mam poczucie zmarnowanych 11 lat, ale z drugiej strony te lata wiele mnie nauczyły i teraz umiem lepiej patrzeć na ludzi i moje życie.

BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWA a Twoja studnia zarośnie starym zielskiem, kiedy Ty będziesz ze śmiechem i lekkim zawstydzeniem ( :o ) ją wspominać, zobaczysz. Te posty nie znikną. Za jakiś czas poczytasz je sobie tak jak się czyta czyjś pamiętnik, gwarantuję Ci. Jeśli chcesz pisz na priva, albo na maila - [email protected]. Pozdrawiam Cię gorąco.

A z Wami, chłopaki od pałeczek, później się policzę :D

Jagusiu, przeczytalam Twój dziennik już jakiś czas temu, zaintrygował mnie podpis Słoneczka i jakoś tak dziś zajrzałam znowu i widzę że z Panem Bębniarzem idzie pięknie i gładko i choć się nie znamy to przesyłam Ci wiele pozytywnej energii i życzę dużo szczęścia na tej lepszej drodze życia. Łzami mi oczy zaszły gdy czytałam ostatnie posty i wyznanie P.B. Powiem tylko jedno - życzenie, które słyszą ode mnie co tydzień nowe pary (jestem fotografem ślubnym) KOCHAJCIE SIĘ I SZANUJCIE ! To podstawa dobrego związku, co zrozumiałam niedawno dzięki mojemu TŻ. (aż dziw bierze, że tylko dzięki fortelowi mojej mamy dziś nie jestem po rozwodzie atylko po 4 letnim nieudanym związku) Dużo szczęścia!

Wlazłam tu przez Sloneczko.

Zaintrygowało mnie "Jagna, jakbym cie znała od lat"

Popłakałam się i usmarkałam do pasa. Ledwo widzę na oczy

(12 godzin na budowie) ale "dojadę" do końca żebym miała oślepnąć!

Jagna ! Pisz książki kobieto !

Chmielewska przy Tobie to pikuś ( Pan Pikuś hi hi)

Będę cię namiętnie "obczytywać"

Aga

No fajnie ...wszyscy tu włażą przez Sloneczko - teraz zauważyłam !

Warto było ! Ale nie powiem "jakbym cię znała od lat" bo przeczytałam kawałek swojej historii.

Też "byłam chuda" i do dziś znam dwie diety cud.

Jedna to jeść ile wlezie i cud jest jak schudniesz. Druga ...fatalnie się za mąż

wydać...

Aaaa i jeszcze bardzo mnie pokrzepiło, że nie tylko moja Tajga (czyt. kotka)

ma ADHD. Powinnam "ją wołać" Tajfun ale to mało dziewczyńskie nie?

Pozdrawiam i ...idę spać bo na budowę nie wstanę.

Na szczęście buduję "z tym drugim" ...

z pierwszym nic się nie udało zbudować