Jagna 04.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zeljko, jeśli myślimy o tej samej "starszej pani" to ona jest młodsza (tylko o rok! ) ode mnie. Ona tylko poważnie wygląda, ale ja też nastolatką nie jestem.... Alle wracając do meritum - ja też żałuję, że sobie nie postanowila życia ułożyć z moim ex parę lat wcześniej. Albo i parenaście. Chociaż.... kto wie czy wtedy by było tak jak jest?... Ponieważ, wedle wszelkich znaków na niebie i Ziemi my z Bębniarzem najprawdopodobniej spotkaliśmy się przynajmniej raz dwadzieścia parę lat temu. Jego ówczesny bliski kolega ożenił się z moją ówczesną przyjaciółką (i to ja ich wyswatałam! I tu się chwalę, bo są razem do dzisiaj! ), więc byłoby dziwne gdyby nie. Sporo było wtedy imprez, oj sporo... Ale jak widać, wtedy się nie zauważyliśmy... To znaczy Bębniarz twierdzi, że mnie pamięta, ale to może niech on sam napisze, bo ja się nie przyznaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Tak, tak o tej samej. No, coz nie kazdy sobie zamienia na lepszy model. A to co piszesz o Bebniarzu, to bardzo ciekawe. Pewnie jeszcze wtedy nie byl ten czas i moze wlasnie to co masz za soba mialo przygotowac Cie do tego co masz teraz. Ah, zycie. Ale i tak jest piekne, nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jaguś- na wstępi przepraszam ,ze skrobnełam cos w twym dzienniku a nie w komentarzach sorki............... ale z drugiej strony ciesze się, bi się wreszcie odezwałas na fotki ogrodowe czekam a jakże, cierpliwie niezmiernie mnie ucieszyłas swą fotka z bębniarzem.........mimo rozmazanego zdjatka widać szczęście na twarzy obojgu z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ..."zajrzyj do domu Anny". Nie pożałujesz - mamy kolejny dziennik do obczytania. dasz namiary......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja też mogę dać. Warto:http://forum.muratordom.pl/dom-anny,t168501.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jasne : http://forum.muratordom.pl/dom-anny,t168501.htm Anna to an.i - przygotuj duszę na spotkanie z muzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No patrz !Zderzyłyśmy się hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dziękuję...lecę do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I dzięki temu wiadomo na 200% że link jest prawidłowy i że warto tam zajrzeć Aka z Ina - nie ma przecież problemu. Miło, że zaglądasz i piszesz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wiem, że to nieładnie tak w cudzym dzienniku ale ...czuję się jak u siebie.Pogoda passsskudna a ja męczę się na picasie z fotkami i chciałabym zaprosić was do obejrzenia mojej " budowlanej walki".To taki fotograficzny skrót - troszkę nie mam odwagi założyć dziennika z prawdziwego zdarzenia.Ale jeszcze jedna taka Jagna albo Anna i chyba wystartuję ... http://picasaweb.google.com/Jezyk28/HistoriaBudowyJezyka# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 byłam......warto było...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 AgaJeżyku droga: Oj nieee.... Nie zakładaj dziennika! Mam kilka powodów: - nie będę sypiała po nocach, tylko będę czytać Twój dziennik - w pracy będę się zastanawiać co tam nowego napisałaś - znowu zacznę chorować na dom z bali - będę się śmiać do ekranu co chwila bo.... .... jak tylko przeczytałam parę Twoich postów to od razu poleciałam przeszukać Twój profil w poszukiwaniu dziennika. Widziałam Twoje zdjęcia i mi dech zaparło....Ale rozczarowanie brakiem dziennika trwa do tej chwili, więc... ...Pisz dziennik natychmiast! I wiem, że zaraz zbierze się tu solidna grupa wsparcia mojej prośby/życzenia/żądania! Masz śliczne dzieci i sama jesteś śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Eeeee tam śliczna - ładna miska jeść nie daje...Strasznie dziękuję za wsparcie - jakoś tak chyba nie wierzę w siebię ...troszkę. A dzieci ... nie moje (nie zdążyłam opisać - właśnie walczę z opisami w tej chwili) To dwa najkochańsze bąki w moim życiu - dzieci siostry.A siostry to tak jak moje nie? Hi hi (jestem obłąkaną ciotką)Ja przegrałam walkę o macierzyństwo - dlatego może ciągle coś robię.Żeby nie zwariować ... Z takim dopingiem ... chyba nie śmiem odmówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja przegrałam walkę o macierzyństwo - dlatego może ciągle coś robię. Żeby nie zwariować ... Aguś... Bardzo Cię przepraszam Tym bardziej jestem wściekła na siebie, bo przecież czytałam o tym wczoraj, w komentarzach u Anny i bardzo przykro mi się zrobiło. Ale potem jakoś tak te fotki, ten dom i Ty i dzieci.... Jakoś tak się w głowie ułożyło... Przepraszam Cię. Ale jak siostry to jak Twoje. Jedna krew! Zresztą są i inne sposoby, żeby zostać mamą... Jak nie chcesz o tym pisać, to kończymy temat, ok? A doping to dopiero się zacznie, coś czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A doping to dopiero się zacznie, coś czuję... a pewnie, ze się dopiero zacznie taki dom mieć i się publicznie nie chwalic???? dom piękny, Pani jeszcze bardziej i co? dzienniczek prosze zakładac cobyśmy publicznie swoje achy i ochy mogli wpisywać na wieczną pamiątkę domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 O jeżu ... przepadłam z kretesem co? Jak tylko się ogarnę z budową (dachówka i ogrodzenie) to zabieram się za dziennik - obiecuję. Na razie spędzam na budowie po 10 - 12 godzin.Wracam do domu w stanie "zwłoki".Dzisiaj jest przerwa pogodowo-chrześcijańska (niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja przegrałam walkę o macierzyństwo - dlatego może ciągle coś robię. Żeby nie zwariować ... Aguś... Bardzo Cię przepraszam Absolutnie nie przepraszaj - mam w zanadrzu "pomysła". Jest tyle niechcianych dzieci - coś mi chodzi po głowie ... Ale najpierw dom. Ten przez duże D ... nie mieszkanko...przechowalnia. Nie puszczę dziecka "pod blok" ... wolę do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Absolutnie nie przepraszaj - mam w zanadrzu "pomysła". Jest tyle niechcianych dzieci - coś mi chodzi po głowie ... Ale najpierw dom. Ten przez duże D ... nie mieszkanko...przechowalnia. Nie puszczę dziecka "pod blok" ... wolę do lasu... Już się przeraziłam, że ja tak z buciorami.... Jesteś cudowna. Będę bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki. Za Dom i za Wasze Maleństwo. I dzięki. Znowu się poryczałam. To ma być forum budowlane? Helloooł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jejku jak ja lubię czytać o takich dobrych ludziach i faktycznie powtórze Jagny słowa: to ma być forum budowlane? Super, że właśnie takie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A jaka fajna niedziela!Nic że pogoda do d...y."Dziubdźam" sobie komentarze do fotek przebywając w wyśmienity towarzystwie jednocześnie.I jeszcze tyle pochwał - wykąpałyście mi duszę a po sercu płynie czekolada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts