PBebnirz 14.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Taaa.... Uwaga, "stosunkuję się" do wcześniejszej wypowiedzi, na podstawie ostatniej wypowiedzi, będącej odpowiedzią na zadane przeze mnie pytania, po między w/w wypowiedziami Maluszkowej. W godzinach 14.oo - 15.oo byłem gdzie indziej. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Taaa.... Uwaga, "stosunkuję się" do wcześniejszej wypowiedzi, na podstawie ostatniej wypowiedzi, będącej odpowiedzią na zadane przeze mnie pytania, po między w/w wypowiedziami Maluszkowej. W godzinach 14.oo - 15.oo byłem gdzie indziej. Dziękuję dziękuję za ustosunkowanie się odpowiedź uznaję za wyczerpującą i nas satysfakcjonującą Cholerka nie mieliśmy prądu ponad 26 godzin A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 U nas nawet sekundowej przerwy nie było. To Wy na jakiejś WSI mieszkacie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 przeca zawsze mówiłam, że my na jakimś totalnym zadupiu mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 16.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Taaa.... przeca zawsze mówiłam, że my na jakimś totalnym zadupiu mieszkamy Ja Was pogodzę. Jagna i Maluszki mieszkają na zadupiu. Różnica polega na tym iż, Maluszki w lesie mieszkają i im drzewa druty zrywają, a Jagna na polu zamieszkuje i żadne drzewo jej kabla nie psuje. Pozdrawiam życzliwy właśnie sobie przerąbałem u Jagny i Maluszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 przeca zawsze mówiłam, że my na jakimś totalnym zadupiu mieszkamy Na totalnym zadupiu to ja mieszkam, żadna z Was mnie nie przebije!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Braza, my maluszkowe "zadupie" to tak z przymrużeniem oka - oni prawie w mieście mieszkają i znam to ich "zadupie" bo naocznie nie raz widziałam. Twoje to ja znam prawie naocznie, bo często u Ciebie bywam wirtualnie. No fakt. Jesteś z nas najbardziej zadupiała. Ale coś za coś... Pocieszę Cię, że rozumiem Twój ból bo ja 6 lat marzłam każdej zimy i to wcale zadupie nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czeeeeść podczytuje, podczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Niniejszym przyznajemy się bez bicia i tortur, szturchnięci jedynie subtelnie Jagninym paluszkiem, że podczytywaliśmy w sposób utajniony i bezprzywitalny Historię podrzutka, co stawia nas w nie najlepszym świetle, w końcu zostaliśmy przyłapani i teraz - w ramach próby rehabilitacji - mówimy grzecznie AKUKU! PB&pb (pani barrankowa & pan barranek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Niniejszym przyznajemy się bez bicia i tortur, szturchnięci jedynie subtelnie Jagninym paluszkiem, że podczytywaliśmy w sposób utajniony i bezprzywitalny Historię podrzutka, co stawia nas w nie najlepszym świetle, w końcu zostaliśmy przyłapani i teraz - w ramach próby rehabilitacji - mówimy grzecznie AKUKU! PB&pb (pani barrankowa & pan barranek) Witamy państwa PB! Jagna i PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To się teraz nie uwolnicie od naszego, hmmmm, uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pozwolę sobie skorzystać ze stopki mojego przedpiszcy... (nie w sensie fizycznym, oczywiście) i ujmę to tak: DAMY RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 23.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Taaaaa... Niniejszym przyznajemy się bez bicia i tortur, szturchnięci jedynie subtelnie Jagninym paluszkiem, że podczytywaliśmy w sposób utajniony i bezprzywitalny Historię podrzutka, co stawia nas w nie najlepszym świetle, w końcu zostaliśmy przyłapani i teraz - w ramach próby rehabilitacji - mówimy grzecznie AKUKU! PB&pb (pani barrankowa & pan barranek) Serrrrrdecznie witam przemiłych podglądaczy ,którzy przestali być podglądaczami a pozostali mili i stali się jawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jaguś, Tyś powinna ślady stóp pP całować, za to że na zawsze był się oddalił http://img175.imageshack.us/img175/8208/umieszektaktakjh9.gif PB to jest kna takie ciacho, że szok a na dodatek dobrze Mu z oczu patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.10.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To też nie narzekam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.10.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.10.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzięki Słoneczko Ty moje! Oj, tak tak. Pewne kobiety wyświadczają nam ogromne przysługi, chociaż na początku wcale tak się nie wydaje PB jest właśnie taki ciepły, łagodny i kochany jak widać i to jest najważniejsze. A po babsku jeszcze dodam, że przy tym jest wysoki i świetnie gra na perkusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Taaaaa... Niniejszym przyznajemy się bez bicia i tortur, szturchnięci jedynie subtelnie Jagninym paluszkiem, że podczytywaliśmy w sposób utajniony i bezprzywitalny Historię podrzutka, co stawia nas w nie najlepszym świetle, w końcu zostaliśmy przyłapani i teraz - w ramach próby rehabilitacji - mówimy grzecznie AKUKU! PB&pb (pani barrankowa & pan barranek) Serrrrrdecznie witam przemiłych podglądaczy ,którzy przestali być podglądaczami a pozostali mili i stali się jawni. A ukłony, ukłony... A w ogóle tu też towarzystwo po nocy spać nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ....PB jest właśnie taki ciepły, łagodny i kochany ..... ... tak jak każde ciacho .... ..... i świetnie gra na perkusji .... jak rzadko które ciacho .... napisał: Herbatnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts