Maluszek 26.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Czy tu ciacha rozdają Jaguś i PB - dzięki za fajną sobotę Gwoździku - szkoda, że nie byliście z nami na Odlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 26.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Taaaa... Jaguś, Tyś powinna ślady stóp pP całować, za to że na zawsze był się oddalił http://img175.imageshack.us/img175/8208/umieszektaktakjh9.gif PB to jest kna takie ciacho, że szok a na dodatek dobrze Mu z oczu patrzy CIACHO....? uszy szpiczaste jak u trola (i odstające), zgarbiony, stopy jak płetwy dla nurka rozmiar 56 i w ogóle jakiś taki młodszy brat Qasimodo Choć trzeba trochę racji przyznać, ma zalety: 1. Dobrze słyszy 2.Ze względu na postawę, ergonomiczny do obsługi odkurzacza i sprawdza się przy zlewie 3.Można się go przytrzymać, bo stabilny na wietrze a i znaleźć łatwo w zawieję, bo szybciej wiosna nastanie, niż śnieg jego ślady zasypie. Dziwny jakiś taki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jaguś - obejrzałam projekcik. Ten jest zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Jeśli masz wybierać to bierz ten A balkon zrób bo on dodaje uroku tej chałupce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 26.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Taaaa... Też mi się bardzo podoba A na balkon można rano w samych gaciach wyjść, co by się z porankiem przywitać, rozciągając lubieżnie stare gnaty i zadać szyku sąsiadom nowiusieńką pidżamą w trupie czachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ..... i świetnie gra na perkusji .... jak rzadko które ciacho .... napisał: Herbatnik No tak. Całą cukiernię tu możemy otworzyć.... CIACHO....? uszy szpiczaste jak u trola (i odstające), zgarbiony, stopy jak płetwy dla nurka rozmiar 56 i w ogóle jakiś taki młodszy brat Qasimodo Choć trzeba trochę racji przyznać, ma zalety: 1. Dobrze słyszy 2.Ze względu na postawę, ergonomiczny do obsługi odkurzacza i sprawdza się przy zlewie 3.Można się go przytrzymać, bo stabilny na wietrze a i znaleźć łatwo w zawieję, bo szybciej wiosna nastanie, niż śnieg jego ślady zasypie. Oświadczam, że NIC tu się prawie nie zgadza. Uszy normalne. Nie garbi się, wręcz przeciwnie, chodzi prosto jak żolnierz. Stopy duże, ale w normie. Głuchy jest od grania na bębnach. Ale jest ergonomiczny ogólnie. Tak, baaardzo Jaguś - obejrzałam projekcik. Ten jest zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Jeśli masz wybierać to bierz ten A balkon zrób bo on dodaje uroku tej chałupce. Cieszę się, że się podoba. Mi też się podoba. Ale co do balkonu to nie jestem przekonana... Jeszcze dużo czasu na myślenie... Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jaguś - obejrzałam projekcik. Ten jest zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Jeśli masz wybierać to bierz ten A balkon zrób bo on dodaje uroku tej chałupce. Cieszę się, że się podoba. Mi też się podoba. Ale co do balkonu to nie jestem przekonana... Jeszcze dużo czasu na myślenie... Niestety zobaczysz jak już się ruszy to szybko pójdzie i nie będziesz miała czasu na myślenie A co do balkonu to przemyśl to jeszcze bo bez niego ten domeczek może zupełnie inaczej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.10.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Projekcik do obejrzenia? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 zobaczysz jak już się ruszy to szybko pójdzie i nie będziesz miała czasu na myślenie Amen! Niech się tylko ruszy... Projekcik do obejrzenia? Gdzie? Ależ Ty masz refleks, Kobito! Myśmy sobie z Maluszkiem gadały niezobowiązująco w realu, a tu proszę.... No dooobra.... Chodzi o ten projekt: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-paprociach/m400b99e9310ec Ale: 1. To jeszcze przecież nic pewnego, że w ogóle będziemy coś budować 2. Nawet jak będziemy to nie wiadomo kiedy uda mi się sprzedać dom i ile z tego będę miała. 3. I znowu, nawet jak będziemy, to może mi się jeszcze kilka razy zmienić pomysł na projekt. 4. A może w ogóle kupię mieszkanko (ale ten dom jest niemal identyczny jak ten, który Ci pokazywałam, tylko na parterze ma już te zmiany, o których myśleliśmy, więc prawie nic tu nie ma do przerabiania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jak mi źle to wpadam poczytać Twój dziennik. Dzięki za tchnienie spokoju Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jak mi źle to wpadam poczytać Twój dziennik. Dzięki za tchnienie spokoju Zapraszam, zapraszam Ale wygląda na to, że powinnam Ci życzyć, żebyś jak najrzadziej tu wpadała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Mieszkanie???? Nieeeeeeeee............. Boszsz, jak my już mamy dość tej klitki Nie mówiąc o naszej suce... Ilesz ona się musi napracować, żeby powiedzieć każdej przejeżdżającej przez piętro Złej Windzie, żeby nie próbowała rozrabiać, bo będzie miała z nią do czynienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jak mi źle to wpadam poczytać Twój dziennik. Dzięki za tchnienie spokoju Zapraszam, zapraszam Ale wygląda na to, że powinnam Ci życzyć, żebyś jak najrzadziej tu wpadała.... Wiesz jak to jest - raz w życiu tak raz śmak :) A u Ciebie fajnie popatrzec na wewnętrzą zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Myśmy sobie z Maluszkiem gadały niezobowiązująco w realu, a tu proszę.... No dooobra.... tak myslałam a teraz lece oblukac projekcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 byłam, widziałam i podoba mi sie a mieszkanko to ty sobie wybij z głowy kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jagna - kupisz mieszkanko i co? Będziesz taki kawał drogi do pracy dojeżdżać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jagusia ja tam kibicuje domkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ależ Ty masz refleks, Kobito! Myśmy sobie z Maluszkiem gadały niezobowiązująco w realu, a tu proszę.... No dooobra.... Chodzi o ten projekt: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-paprociach/m400b99e9310ec Myślałam sobie, że coś nowego kombinujesz Pamiętam, bo pokazywałam Ci projekty z krakowskiego biura HG: parterowa "stajenka", 92 m2: http://www.hgatelier.com.pl/images/Galerie/sm_widok1[17].jpg 99 m2: http://www.hgatelier.com.pl/images/Galerie/sm_widok1[35].jpg 106 m2: http://www.hgatelier.com.pl/images/Galerie/sm_widok1[61].jpg 108 m2: http://www.hgatelier.com.pl/images/Galerie/sm_widok1[60].jpg Jak dla mnie, urocze i pasują do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Barranki - a może nasze burki na wsi to leżą i ziewają...? He he.... Zła Winda znajdzie godnych zastępców w postaci Pana na Rowerze, Pani z Dzieckiem, Drugiego Pana na Rowerze, Groźnego Listonosza, Sąsiada, Sąsiadki, Dziecka Sąsiadów, Psa Miejscowego, Trzech Psów Miejscowych, Zająca... Przy płocie, to dopiero jest roboty! Moje psy nocują w domu. Pół dnia spędzają też w domu. Na kanapie zresztą. Dlaczego? Bo Robota przy Płocie jest baaaardzo męcząca.... Nefer - wiem jak jest. Wpadaj kobieto, w kupie raźniej! Aka - dzięki Ma być niedrogo i w miarę przyzwoicie. I wąsko, bo działka in spe jest wąska. I ma być wykusz. I dodatkowy pokój na dole (na stare lata). Ot, wszystkie warunki Paprotki spełniają.... Maluszku - co ja Ci będę gadać. Sytuację znasz. Może być różnie Aga J.G - czeeeeść Bardzo dziękuję. Trzymaj kciuki, proszę. Słoneczko - oczywiście wszystko się zgadza. Ten poprzedni projekt to był Z40 z biura z500 a Paprotki są bardzo podobne, ale trochę lepsiejsze. Twoje propozycje też zostały dokładnie przeanalizowane, ale jak pisałam wyżej, jest kilka rzeczy, które determinują nasz wybór. Oczywiście nie jest on ostateczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jaguś, to po prostu takie podrzutki ode mnie Ty tu urządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ale tu u Was wesoło Gdzie ja byłam jak mnie nie było? Chyba będę zaglądać częściej jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts