Gwoździk 12.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Taaa.... Po za Gwoździkami i Maluszkami, ktoś jeszcze będzie? Jak ktoś coś wie, to niech powie. Jakby mnie Gwoździk porwał po drodze... .... nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jagna - Jesteś WIELKA !!! .... śpiewałaś wzorowo .... jak zwykle pięknym głosem .... no i porwałaś nas do wspólnego śpiewania w Hard Rocku ... ... Bębniarz - też .... nawet "porwał" mnie do walenia nożami na talerzu .... ... Towarzystwo przednie ...Maluszki, Rasie ... kelner z irokezem ... ... o reszcie nie wspomnę .... ... ... resztę opisz sama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No taaaaak ...a jak już ktoś nie dojechał to się za cholerę nie dowie nic konkretnego tylko same ...trzykropki I doczytaj tu człowieku czy ta Jagna śpiewała "Józek nie daruję ci tej nocy" czy "Siała baba mak"? Powie mi ktoś wreszcie co wy tam pogrywacie ?! Jakby co to wsiadam w pociąg i za dwie godziny jestem w Warszawie - ale muszę wiedzieć czy wy mnie na jaki folklor nie wyciągniecie (ja tam gdzieś na poprzedniej stronie to się grzecznie zapytowałam ...ale nikt nie zauważył ...to wwrzeszczę teraz ! ) Gwoździk co to jest "Hard Rocku" bo brzmi zachęcająco ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Hard Rock Cafe http://www.hardrock.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=475&MIBEnumID=3 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Hard Rock Cafe http://www.hardrock.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=475&MIBEnumID=3 ... Nooo ! To by się podobało http://img264.imageshack.us/img264/2042/klaszczebest52wwwegifyp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jagna! Daliście czadu!!! Oboje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.12.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jaguś, Bębniarz - jesteście super Koncert rewelka Świetnie się bawiliśmy :D Niech żałują Ci co nie byli - może dojadą następnym razem całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Gwoździki porwali (dziękujemy) i dzięki temu Rasia z Mężem byli - dziękujemy. Maluszkom też dziękujemy - zawsze można na Was liczyć. Koncert był...eee... mogło być lepiej. Ale to co PO - było fajne Ci co byli, to wiedzą o czym mówię. Zresztą wiedzieli już wcześniej, ale jęzory za zębami trzymali... koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hard Rock Cafe http://www.hardrock.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=475&MIBEnumID=3 ... Nooo ! To by się podobało http://img264.imageshack.us/img264/2042/klaszczebest52wwwegifyp.gif nie przeczę- mi też będą jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Aka - ale szczują co ? Kobito - daleko nie mamy ! Zrobimy im numer następnym razem ? Ja to lubię takie klimaty i podobno khm khm ...rozrywkowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No tak. Nie byliśmy. Żałujeeeeeeeeeeemy... Ale się nie udało, chociaż nie przeczę rasiulec kusił. Ale wiemy Jagna, gratulacje!!!! . [to absolutnie nieprawda, że wszedłem w gwoździkową, poszarpaną stylistykę, nadużywającą pauz i wielokropków, to emocje miła pani, to emocje. Teraz trzymamy kciuki za dalszy ciąg, bądź wręcz ciąg dalszych ciągów ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 [to absolutnie nieprawda, że wszedłem w gwoździkową, poszarpaną stylistykę, nadużywającą pauz i wielokropków,.... ale wredny jesteś .... nie nadużywam: ani wielokropków .... ani pauz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wcale nie jestem, wcale nie jestem, mistrzu niedopowiedzeń i zawieszeń To analiza, do której mam osobiste prawo jako dysponent stosownego dipłoma Zważ też, że została ona (ta stylistyka) wyodrębniona z aą masy, i ma szansę na samodzielne opracowanie Cze kuzyn, szkoda żeśmy się nie zeszli w sobotę, ale rili nie było jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ....spoko .... widać, że dyplomu nie kupiłeś.... bo jak się nad Twoją analizą pochyliłem, to musiałem przyznać Ci rację .... ... mam nadzieję, że to nie przeszkadza za mocno w czytaniu? PS. ... szkoda, że nie mieliśmy okazji wspólnie pobalować .... ale nic straconego .... będzie jeszcze okazja (kurde, znów te pauzy i wielokropki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zawieszenia i resety... Ale jakbyś zaczął inaczej to by cię nikt nie poznał Mam nadzieję... Śmy wczoraj z raśkami taki jeden plan ukuliśmy... Może się podłączysz? Ale to nie ja rządzę, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zawieszenia i resety... Ale jakbyś zaczął inaczej to by cię nikt nie poznał no... ..ze tak się wtrącę, to w te kropki każdy sobie może wstawić co chce! a wtedy co prawda Gwożdzika wszyscy poznają, ale każdy jakiegoś innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Aka - ale szczują co ? Kobito - daleko nie mamy ! Zrobimy im numer następnym razem ? Ja to lubię takie klimaty i podobno khm khm ...rozrywkowa jestem no podobna ja też do rozrywkowych należę, oczywista w dobrym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 18.12.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 pobyłam troszkę - dziś w Twoim dzienniku Jagna i w Waszych komentarzach. Troszkę długo bo jest co czytać. Budowa zawieszona - mam chwilę żeby połazić po kominach. Walki z urzędem nie zazdroszczę ale na pewno uda się wszystko zakończyć pomyślnie bo rzeczywiście pachnie to ...... brzydko. Gorzej wygląda moje starcie z Ochroną Środowiska ale - jakkolwiek się skończy jakoś to będzie. No i gratulacje z powodu - jak czytam - udanego występu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.12.2009 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jaguś, a wiesz że ostatni wpis w Dzienniczku ma datę 3 listopada? http://img241.imageshack.us/img241/4155/bijepodupiefv6.gif I tak sobie myślę nad tą środkową działką, czy ona przypadkiem jest nieodrolniona? Myśmy musieli odrolnić taki 5a kawałek, zanim zaczęliśmy budowę bo byśmy zostali bez sypialni i tarasu Sprawdź to jeszcze http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts